Dette er meg!

Mitt navn er Stine, og jeg kommer fra en liten plass midt i Finnmark kalt Lakselv, for tiden bor jeg i Kristiansand og jeg studerer journalistikk.
Jeg er elsker dyr og eier en liten nymfeparakitt kalt Neo. Jeg har hatt undulat siden 2010, men 30. januar 2017 hentet jeg min første nymfeparakitt. En liten sjarmør med mye personlighet.
Jeg har mine interesser for foto og lage videoer. Jeg har ingen kurs innenfor dette, men prøver meg fram på egen hånd, dette gjelder også redigering. 

Nå har jeg snart blogget i rundt 7-8 år. På denne tiden har jeg lært utrolig mye, og min tid i bloggverden har vært lærerik. Derfor gleder jeg meg bare til å fortsette og se hva framtiden vil bringe. Det er jo litt gøy også å se tilbake på gamle innlegg og mimre til hva man gjorde tilbake i tid, kanskje ny inspirasjon dukker opp?

Jeg har tidligere slitt mye med depresjon og sliter fremdeles med angst, men har jobbet mye med meg selv. Jeg har kommet på god vei, og hverdagen min er mye bedre enn den har vært. Livet går fremover, men det vil alltid være en utfordring i mitt liv. 

Jeg er også verdens heldigste jente som har funnet en gutt som heter Daniel. Han hjelper meg gjennom hverdagen og er der alltid for meg, han hjelper meg gjennom de periodene som er som verst og han står alltid ved min side. Han påvirker meg på en positiv måte og gir meg motivasjon til livet. Hans beste side er at han kan være super seriøs og ansvarlig på den ene siden og barnslig med full av humor på den andre. 

På bloggen vil man kunne lese om min hverdag, mitt liv og mine tanker. For meg hjelper det å skrive og få tankene ut av hodet og ned som ord. Jeg blogger i hovedsak for min egen del, men er alltid super gøy med lesere som engasjerer seg. Du er her av fri vilje!♥ 

Nå begynner eventyret! 

Oppdatert: 10. januar 2019

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg