Dette er meg!

Velkommen til mitt lille fristed!

Mitt navn er Stine, og fra en liten plass midt i Finnmark kalt Lakselv. Jeg har tidligere bodd i Kristiansand, men har nå flyttet tilbake til hjembygden min. Her bor jeg sammen med kjæresten min, Daniel, to nymfeparakitter, Neo og Teo, samt en liten chihuahuagutt, Leo.

Jeg har drevet med hest siden jeg var liten, og nå har jeg en mektig fin frieser-vallak på fôr med navn Sebastiaan. Han steller jeg med to ganger i uken, og får et fint avbrekk fra hverdagen. I tillegg syns jeg det er gøy å ta bilder, og har alltid hatt en ekstra liten interesse for foto.

Det blir mange fine bilder når jeg ute på tur i skog og mark. Jeg elsker naturen, og er mye av grunnen til at jeg bor i Finnmark. Etter å bodd noen år på Sørlandet, har jeg funnet ut at det er ingenting som slår naturen i Finnmark. Den beste tiden på vinteren er i mars og april, med bålkos og god mat.

På bloggen vil du kunne lese om min hverdag, mitt liv og mine tanker. For meg hjelper det å skrive og få tankene ut av hodet i form av ord, og skriving er blitt en terapi for meg. Jeg blogger i hovedsak for min egen del, men er alltid gøy med lesere som engasjerer seg.

Sentrale personer i mitt liv, som kommer til å bli nevnt:

Daniel – kjæresten min.

Hjalmar – ektemannen til mamma, aka stefaren min.

Sivet – lillebroren min.

Therese – moren til Daniel.

Geir – faren til Daniel.

Benedicte – søsteren til Daniel.

Nå begynner eventyret! ♥

Oppdatert: 26. april 2020

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg