Over på tv!

Herregud, så sliten jeg egentlig er. Det kjennes at vi er halvveis i praksisen, og jeg gleder meg til å bli ferdig. I dag er siste dag på nett nyheter, og jeg har fått publisert den siste saken jeg har jobbet med i lang tid, sykt deilig å få den ferdig. I morgen er det over på tv for de siste to ukene av praksisen, og det gleder jeg meg til. Det er kanskje mer jobb, men samtidig er det ikke det – for skriving er sykt mye arbeid.. Det kan være frustrerende å redigere, men det skal bli litt gøy å leke litt med mye forskjellig. 

Nå er det onsdag, og da er det snart helg! Det er lenge siden jeg har satt pris på helgene så mye som jeg gjør nå, under praksisen. Jeg må innrømme at det er tungt med praksis, men det er samtidig utrolig gøy. Dette er noe helt annet enn en vanlig skoledag med undervisning, og jeg får faktisk testet litt hvordan alt fungerer. Jeg syntes det er bra vi har så mye praksis det første året, for da finner man veldig fort ut om dette er noe man vil drive med videre.

Det verste jeg vet når det kommer til praksisen, er å ringe. Hver gang før jeg ringer må jeg skrive ned alt jeg skal si, og forberede meg mentalt før jeg tørr å gjøre det. Det er en utfordring, spesielt med tanke på hva vi driver med. På en måte er jeg glad for at jeg får jobbet med det, jeg er bare nødt å gjennomføre om det skal bli noe sak. Det jeg håper å oppnå gjennom dette studiet på dette punktet, er at jeg skal bli tøffere på dette med å ringe folk, og spesielt folk jeg ikke kjenner. 

Nå slapper vi egentlig bare av. Daniel ser på youtube, så jeg får blogget litt. Vi har akkurat spist middag, og jeg ble så mett at jeg nesten triller rundt her. Jeg er samtidig utrolig trøtt, men det er en liten stund til jeg kan sove. Fram til da – se litt på tv! 

Januar: serier

Nå er januar snart over, og denne måneden har jeg fulgt med på mye som går på tv, føler jeg. Derfor tenkte jeg å gi dere en liten titt i hva jeg følger med på. Er dette noe du også følger med på? 

Den Nakne Sannhet

Jeg hadde egentlig ikke planer om å se dette programmet, men når jeg så første episode ble jeg jo helt hekta. For en bra serie! Det er litt spennende å høre om folks kjærlighetsliv, og det man kan kjenne seg igjen i. Man er virkelig ikke i alene om hvordan man kanskje føler. 

Farmen kjendis


Bilde: HER.

Enda et program jeg egentlig ikke hadde planer om å se, før det begynte. Da fikk jeg plutselig lyst å følge med. Det er kanskje ikke like bra som forrige sesong, men jeg henger med og liker den underholdningen det gir meg. Martine, Frank og Stian “Staysman” er mine favoritter, selv om Frank kan være en dust noen ganger. Erlend Elias har aldri vært en favoritt, men måten han oppfører seg liker jeg – det at han er den eneste som faktisk tar initiativet til å skvære opp er litt sykt egentlig, men derfor syntes jeg det er utrolig bra at han gjør det! 

Sophie Elises Verden 


Bilde: HER

Når jeg fikk greie på at Sophie Elise skulle ha sin egen tv-serie tenkte jeg at det måtte jeg jo bare få med meg. Helt ærlig, så syntes jeg bloggerne var bedre. MEN jeg ser fortsatt på serien, og følger med på hver episode som kommer. Hittil er det ikke så bra som jeg hadde håpet, men vi får se hva det bringer videre. Jeg digger Sophie, og jeg er imponert over hva den jenta får til – for selv om hun bryr seg om utseende, sminke og slikt, så viser hun at slike folk faktisk kan bry seg om viktige ting også. 

Life Of Kylie


Bilde: HER.

I høst jo denne serien ut, men jeg har ikke begynt å se den før nå. Dette er noe i den samme duren som The Kardashians, men bare med Kylie – og Kylie er jo min favoritt av søstrene. 

Brøyt i vei 


Bilde: HER

Jeg har fulgt med på Brøyt i vei siden første sesong, og nå har det begynt å rulle på NRK igjen med sesong 3. Det er litt gøy å se hvordan brøytebilsjåførene egentlig jobber, og det er jo gøy å se på dårlig vær. Hvert fall siden jeg nå er her sørpå, og ikke får oppleve den type uvær.

 

I tillegg følger jeg fremdeles med på Home And Away, og litt The Kardashians.♥ 

 

Uke 4 – uken som gikk..

Ukens sang: Albin Jfalk – I wouldn’t mind♥

Ukens middag: Tacobaguettene på torsdag! Herregud, det var faktisk utrolig godt♥

Ukens cravings: IsTe med isbiter! Vi har dessverre ikke så mye IsTe lengre, men det er fryktelig godt! 

Ukens humør: Humøret denne uken har vært veldig bra, og jeg er stor fornøyd.♥

Ukens nedtur: Jeg tror ikke det er noen nedturer denne uken, faktisk. Det har egentlig vært en veldig bra uke! 

Ukens høydepunkt: Alt det vi har fått gjort med bilen min!♥ Vi har fått vasket den skikkelig, skiftet bremseveske og nå holder Daniel på med lysene mine. 
Det som også er en del av høydepunktet denne uken er at vi har fått oss ny sofa! Jeg elsker virkelig den nye sofaen vår♥

Ukens favorittbilde: 

Endelig helg!

Nå som vi er midt i en praksis periode, og jeg som har vært på nettsaker én uke allerede, og skal være det én uke til, så kjenner jeg virkelig hvor vanskelig det er å blogge. Det å skulle komme opp med ideer til blogginnlegg når nettsaker mest tar plass i hodet er temmelig vanskelig. Så om jeg i denne perioden er veldig fraværende, så skjønner dere kanskje hvorfor. Jeg skal prøve så godt jeg kan å blogge likevel, men en liten forvarsel 😉 

Nå er det endelig blitt helg, og endelig slappe av med den lille hjernen min. Denne helgen har vi valgt å være hjemme, da vi skal levere bil denne helgen. Det er jo utrolig deilig å være hjemme også for en helg, og siden vi ikke har vært så veldig mye i Kristiansand det første halvåret kan vi bruke litt tid her nå. Det å bruke en helg sammen, bare oss, er utrolig deilig.

Jeg er egentlig veldig sliten når jeg kommer hjem fra skolen, og går ganske tidlig å legger meg. Så endelig skal det bli godt å sovne sammen med Daniel og våkne opp sammen med han. Jeg føler at når jeg går å legger meg tidlig, mens han enda er våken, og står opp lenge før han, så sover jeg ikke med han. Det er litt rart egentlig, for vi ligger jo praktisk talt i samme seng. Apropos det, Daniel pleier å si at jeg våkner når han kommer å legger seg – men jeg kan ikke huske at jeg har våknet og faktisk snakket med han. Det skjer hver kveld, og hver kveld benekter jeg det. Jeg husker ingenting fra nettene, jeg vet bare drømmene mine og jeg ikke husker noen ting etter at jeg sovner. Før praksisperioden begynte kunne jeg huske at jeg sovnet, og at jeg faktisk sov lett enkelte perioder i løpet av natta, fordi jeg halv våkner. Etter at praksisperioden begynte er det blitt helt slutt på det, jeg føler at den delen av døgnet mangler. Jeg tror det har å gjøre med at jeg føler meg helt utslått etter skolen, også er det så ufattelig deilig å sove♥

God helg alle♥

Ut med noe gammelt, inn med noe nytt!

Nå er det snart én uke siden vi startet praksisen, og jeg må si vi har jobbet hardt for å holde nettsiden vår oppdatert. I dag fikk endelig jeg og Maren publisert saken som vi har holdt på med siden fredag, og det var så deilig å endelig være ferdig med den! Den er endelig ute på det store nettet. Men endelig ute av mitt hodet og verden. Det har vært utrolig gøy å jobbe med den, og se hvordan den formet seg – og jeg er litt stolt selv. I morgen er vi over på en annen redaksjon, nemlig nyheter og da skal det vist gå veldig fort. Gruer meg litt til det altså.. 

I dag solgte vi også sofaen vår som har stått i leiligheten. Det ble ganske tomt når den dro, og det var en veldig god sofa egentlig – håper virkelig andre for nytte av den! Men, vi hadde veldig lyst på en ny sofa som passet bedre inn. Vi har siktet til en spesiell sofa i rundt én måned nå, og idag dro vi for å hente den. Det å ha Ikea så nært er virkelig kjekt. Daniel har montert den nå i kveld, og jeg må si jeg ble temmelig fornøyd! I tillegg så er det faktisk en sovesofa, så når vi får gjester har de faktisk en plass å sove. Jeg syntes det ble veldig koselig og jeg digger den! Fargen er grå, da bildene lyver litt i dette lyset. 

Men.. gangen så ikke like koselig ut da: 

Lang dag!

I dag har det virkelig gått i ett. Seriøst. Det var opp klokken syv i morges, komme seg på skolen og begynne dagen – gjøre intervjuer, redigere på spørsmål og avtale et nytt intervju. Det er faktisk litt gøy med praksis, enda. Det er jo litt gøy også å være Sørlandets største mediehus nå, og vil dere følge litt med? Da kan dere jo gå inn på sornett.no 

Når jeg kom hjem i dag var jeg egentlig veldig sliten i hodet, men her går det unna. Jeg fikk planlagt handlelisten for ukens handletur mens Daniel var i dusjen, så vi kunne dra å handle så snart han var klar. Det ble en liten tur på butikken, etterfulgt av middag når vi kom hjem. 

Nå er vi akkurat kommet inn etter å stått ute noen timer. Jeg har hjulpet Daniel med å skifte bremseveske på bilen min, og det var egentlig veldig koselig hvis jeg skal være ærlig. Jeg fikk lært masse, og pratet masse med lillegutten min♥ Nå er jeg egentlig veldig sliten, skal snart sove – først lese litt bok og få varmen i kroppen med noe varmt å drikke etter å være ute i noen timer. Sov godt alle♥

Uke 3 – uken som gikk..

Ukens sang: NF – Lie. 

Ukens middag: Taco!♥ Denne uken har vi vært skikkelig lat med middager, det har for det meste gått i pølser, restepizza og kyllingvinger, hah! Bortsett fra nå som vi er i Sandefjord da, det blir litt ordentligere middager.

Ukens cravings: Smoothie med skogsbær ♥.♥ og varm kakao. 

Ukens humør: Har hatt litt blandet humør denne uken på grunn av mensen. Har blitt fort irritert og frustrert, pluss har vært litt nedfor, trist og følsom. Det er rart, men det blir bare slik i mensenperiodene mine. Jeg kan ha et utrolig bra humør hele måneden, bortsett fra når mensen dukker opp. Da er det som om alt bare rakner, og alle de gamle følelsene mine kommer tilbake. Hormoner som herjer? 

Ukens nedtur: Jeg vet egentlig ikke, hah. Selv om humøret har vært dårlig og slikt, så har jeg ikke hatt noen nedturer – så det er vel kanskje nedturen min.. 😉

Ukens høydepunkt: Det å komme tilbake til Sandefjord en liten tur♥ Det er bestandig koselig, og det har virkelig vært en opptur for humøret denne uken. 

Ukens favorittbilde: 

Snow, Snø, Sne

De siste dagene har det faktisk vært utrolig bra vinter her nede. Snøen som kom natt til onsdag (eller torsdag, husker ikke) var ikke våt, den var faktisk pudder og lett. Så har det vært litt kjøligere disse dagene, så det har holdt seg ganske bra. De plassene det er sørpe, er de plassene der det går mye folk, noe som ikke er så veldig rart heller. Dette kan minne om vinter hjemme i Nord-Norge, selv om det kanskje ikke kommer til å vare like lenge som den gjør der oppe. Det er bare å nyte det mens det enda varer. 

Jeg er egentlig veldig overrasket over hvor glad jeg er blitt i Kristiansand på så kort tid. Jeg er blitt veldig glad i leiligheten vi bor i, og hvor i byen vi bor. Jeg tror ikke jeg kunne tenkt meg andre plasser å bodd i byen enn det området vi bor på nå. På den lille tiden vi har bodd her så har vi fått noen favorittsteder, spesielt av kaféer. Vi har ikke spist ute her så mye, men Egon på Sørlandssenteret er veldig bra. Det er også det eneste vi har testet ut, hah. Det kommer vel etter hvert tenker jeg.

Nå er vi på tur til Sandefjord for helgen. Det er en god stund siden vi faktisk har vært i Sandefjord. Det er helt siden i fjor faktisk, hah. På vei hjem fra Finnmark til Kristiansand, stoppet kun vi der for å sove. Det skal bli dermed veldig godt å komme dit igjen for en helg, vi har jo sett Benedicte da hun var her forrige helg, men resten av gjengen har vi ikke sett.  Kinodate

For en tung dag det har vært i dag. Det å være 60 stykker i et rom når man har hodepine, er ikke veldig gøy. Vi har i dag begynt praksisperioden vår, som skal vare de neste fire ukene. Jeg håper for all del at jeg ikke blir syk denne praksisperioden, for jeg var syk under hele forrige praksis.. Tviler på at det er samme opplevelse i frisk tilstand. 

I dag har jeg og Daniel faktisk vært på kino! Vi er egentlig veldig sjeldent på kino, så når vi finner filmer vi faktisk skal se – så går vi på kino. Dagens film, JUMANJI: Welcome to the jungle, syntes jeg var utrolig bra, og enkelte scener holdt jeg på å falle av stolen i latter. Denne filmen er noe jeg aldri har sett før, og den var jo utrolig bra lagd (syntes jeg) – både action og komedie. Digget den. 
Kinodatene stanser ikke der, for jeg gleder meg selvfølgelig til den siste filmen av Fifty Shades i februar! Jeg har gledet meg som en liten unge, helt siden jeg fikk se traileren til Fifty Shades Freed og jeg skal virkelig ikke gå glipp av den filmen. Jeg har sett begge de tidligere filmene, samt lest noen av bøkene som hører til.

Går du mye på kino?♥

 

School talk

I dag har vi hatt vår første prøve dette året, om digitalt informasjonssøk. Digitalt informasjonssøk er altså så enkelt som å søke på nett og finne svaret på oppgaver/spørsmål. Det høres kanskje utrolig lett ut, men det er ikke så enkelt. Vi har hatt en time der vi har lært å søke på det dype nettet, og det er dette vi har hatt prøve i. Dette er også den eneste prøven vi skal ha under dette emnet, i tillegg til den avsluttende vurderingen. 
Prøven gikk ganske bra da jeg fikk godkjent og hadde bare to feil, men det var selvfølgelig noen utfordringer underveis. 

I morgen begynner praksisperioden, eller den begynner på en måte i morgen med en idéutvikling og bli kjent med den nye nettsiden vi skal holde på med. Jeg både gleder og gruer meg til praksisen som skal vare i fire uker. Det kommer til å bli spennende å se hvordan det egentlig er, selv om jeg har hatt en praksis tidligere, men den varte bare i én uke og var ikke på samme måte som det blir nå. Nå skal vi faktisk jobbe som en egen redaksjon, med alt det inkluderer. Jeg gruer meg litt også, fordi jeg vet hvor mye arbeid som venter på meg disse ukene. Så ja, det blir både spennende og utrolig mye arbeid! 

Sør-Norge og vinter

Når det kommer til dette med vinter og snø, så skjønner jeg utrolig godt hvorfor folk her sørpå ikke er begeistret over vinteren. Store deler av landet her sørpå finnes det ikke ordentlig med snø og når det først kommer er det vått – som resulterer i sørpe. Snøen her nede varer bare noen timer, om vi er “heldig” blir det noen dager. Det ender bestandig opp med at man er nødt å vasse i sørpe og vanndammer i dagesvis etterpå. Savner virkelig ordentlig nord-norsk vinter med hvit, lett snø som ikke blir til sørpe med det første. 

Det begynte å snø her allerede på fredag, og det har snødd/regnet hele helgen. Det har nå begynt å smelte og det er et herk å gå ute. Vinteren her nede er elendig, og jeg savner ordentlig vinter og vinterføre! Salt er et utrolig stort problem her nede, da det ikke bare er bilene som ødelegges, men føret blir jo elendig. For det første må du bruke tusenvis av liter med spyleveske da frontruten blir skitten i alt vannet og saltet som er på veien. For det andre blir det såpeglatt når det først blir minusgrader og snø. For det tredje er det helt umulig å holde bilen ren, for uansett hva du gjør blir den skitten like fort. 

For å klage bittelitt mer her, så må jeg faktisk ta opp dette med brøytingen. Altså, hvorfor kjører brøytebilen med plogen oppe når det faktisk er nødvendig å få ryddet veien litt? I stedet kjører de jo faktisk med saltsprederen..! Jeg er litt oppgitt og frustrert. Salt kan virke bra for miljøet i seg selv, men en ting skal jeg fortelle dere – det er absolutt ikke bra for miljøet med all den spylevesken som ligger på sørnorske veier.

Men nå skal jeg slutte å klage, GOD MANDAG ALLE!

Uke 2 – uken som gikk..

Ukens sang: Tom Swoon, Tungevaag & Raaban – Beside Me. 

Ukens middag: For et vanskelig valg, men jeg må nesten si nachos. Det er så ufattelig godt, og spesielt med kyllingkjøttdeig + salat og rømme ♥.♥

Ukens cravings: Kjeks med sjokoladebiter i, og subway ofc! 

Ukens humør: Denne uken har humøret vært litt ustabilt, men store deler av tiden har jeg hatt et godt humør. Det merkes veldig godt når det begynner å nærme seg mensen uken altså.. :p 

Ukens nedtur: Tjaa, kanskje det at det snødde på fredag når vi var i dyreparken. Det var ikke så veldig gøy å filme og ta bilder når det snør. 

Ukens høydepunkt: Denne helgen når Benedicte kom på besøk. Det har vært så utrolig gøy, og vi har funnet på utrolig mye gøy. Monopolrunden vår i går kveld var utrolig lang og jevn, det var jo litt gøy. Ludo har vært en sikker vinner når man skal fordrive litt tid, og det ble en liten hit. Sliten i føttene ble vi også etter både en runde i byen og på Sørlandssenteret samme dag. Så, vi har egentlig hatt en veldig fin helg sammen, syntes hvert fall jeg♥

Ukens favorittbilde:

Et hvitt landskap

Denne helgen har vi vår kjære “lillesøster” på besøk her i Kristiansand. Det er lenge siden vi har hatt besøk, så det var litt herlig å få besøk igjen. Vi har selvfølgelig funnet på litt sprell, som blant annet bowling og film i går. 

I morges våknet vi til et hvitt landskap. Vår vesle by var dekket i et hvitt teppe og snøen dalte fortsatt ned. I dag har vi tatt turen til byen og Sørlandssenteret etter ønske, er veldig sliten i beina for å si det slik. Kafé når vi kom til byen var ikke så dumt når vi vet fra før at de pleier å være stappfull (og spesielt på lørdager). 

Planen videre var egentlig kino, men når det bare var én billett igjen til filmen vi skulle se – så ble det ingenting av det i kveld. Vi nyter kvelden videre med kortspill, ludo og muligens film foran tven med masse godis♥ Selv om kvelden kanskje ikke ble som planlagt, gjør vi det beste ut av det vi har her! 


Jeg har forresten trukket ut vinnerne av konkurransen min her på bloggen. Dere kan kontakte meg på [email protected] eller facebook-siden min som dere finner HER

1. premie: 

2. premie: 

Avlyst undervisning

Onsdag. Bare jeg som syntes denne uken går fryktelig sakte? 

I morges gjorde jeg meg klar for å dra på skolen, men like før jeg gikk ut døren fikk jeg en melding. Den var fra skolen min. Undervisningen var avlyst på grunn av sykdom. Jeg sukket, og ble stående å tenke. Hadde jeg virkelig stått tidlig opp for ingenting..? Nei, det hadde jeg selvfølgelig ikke. Selv om meldingen tydelig sa at undervisningen var avlyst, dro jeg til skolen likevel. Dagen skulle jeg bruke til å gjøre ferdig tv-saken min! Det tok ikke lange tiden, så rundt elleve var jeg ferdig og kunne dra hjem. 


! Minner om konkurranse som avsluttes om 2 dager, for å delta og mer informasjon klikk HER

Videoredigering

Denne skoledagen har vært utrolig lang, selv om den kun varte til klokken 14 (jeg ble litt lengre da). Vi har holdt på med så mye, og har hatt så mye å holde kontrollen på. I dag har vi holdt på med bloggpost 4, som er en del av bilde- og videomappen vår, og den handler om videoredigering. Det har betydd at vi må lage en egen liten sak, som vi kan redigere og bli en fullverdig sak som skal legges ut på bloggen (ikke denne). Det betyr igjen at vi må lage en sak, filme og intervju før vi kan begynne redigeringen før man spiller inn reporteren nede i redigeringsrommet. Det er mye ganske mye jobb for noe veldig lite egentlig. 

Jeg ble ikke ferdig i dag, og det betyr at jeg må ta det igjen på et senere tidspunkt. Det er noe som virkelig ikke beroliger tankene mine, men jeg skal prøve å ta litt igjen etter skolen i morgen. Jeg har ikke så mye igjen heldigvis, kun noen små justeringer og små klipp som må filmes og legges inn. Det er ikke mye jobb, men det er nødt til å gjøres. Pluss at den selvfølgelig må lagres, publiseres på youtube og legges inn på bloggen. 

Ellers i dag har vi vært utrolig effektive – trent, spist middag, vært en tur i byen, vært innom biltema og nå skal vi se dagens serier før jeg finner sengen. I morgen er en ny dag, med nye oppgaver og utfordringer.! Ha en flott kveld videre♥


//Innspilling av “reporter” stemme til saken :p

! Minner om konkurransen som foregår akkurat nå. Den avsluttes på fredag, så om du vil delta må du gjøre det innen da – for å delta og mer info klikk HER.

Årets almanakk

Inneholder reklamelink 

Jeg begynte med personlige almanakker i 2015 og har vært avhengig siden den gang. Hvert år lager jeg en ny almanakk på personligalmanakk.no  så jeg kan holde kontroll på hverdagen min, og det har hjulpet meg til å holde kontroll på ting som er gjort og når. Jeg har kontroll på livet mitt, og ingen kan krangle med meg 😉 Jeg skriver ALT ned i almanakken min, og det hjelper meg med å lage innlegg om hva som er skjedd. Det er ikke alltid hukommelsen min strekker helt til og da er det godt med en bok alt står i. 

Denne helgen har vært utrolig avslappende. På lørdag brukte vi hele dagen på Sørlandssenteret, sjokkerer meg egentlig hvor lang tid vi brukte der. Når vi kom hjem la vi oss på sofaen med beina høyt og spilte ludo på tven, og uten å sjokkere så vant Daniel den runden. Vi fikk vasket litt bil også før middag, som ble veldig sein. Litt etter middag tok vi fram monopol og begynte tidenes spill, for det er helt utrolig hvor likt vi lå hele veien! Jeg tror aldri det har vært så likt mellom oss før, men til slutt ble seieren min! Nå tror jeg neppe Daniel vil spille monopol med meg på en stund, hah! Søndag ble en chill søndag, med litt vasking innimellom – bare fordi vi ikke klarer å holde oss i ro for lenge. 

Akkurat nå sitter jeg på skolen, en litt typisk mandags morgen – trøtt og ikke lyst å gjøre noe som helst. Til tross for det er jeg faktisk ganske motivert for uken. Jeg må innrømme at jeg har begynt å like livet her nede (men jeg savner selvfølgelig Finnmark)! Nå er det heller ikke lenge igjen til den lange praksisen på skolen begynner, der vi skal jobbe som en egen redaksjon – gruer meg bittelitt til det. Kjenner idéene mine bare løper avgårde med engang jeg tenker på det.. Så vi får se hvordan dette skal gå, håper på det beste.♥

Minner om konkurransen jeg har foregående nå! Avsluttes på fredag. Mer informasjon og påmelding HER

Uke 1 – uken som gikk..

Ukens sang: Sophie Elise – In My Head. 

Ukens middag: Taco denne uken var virkelig favoritten!♥

Ukens cravings: Chai Tea Latte! Jeg har virkelig savnet kaffemaskinen min. Dessverre, så funket den ikke når vi kom hjem igjen – og måtte gå til anskaffelse av en ny, så jeg fikk kaffen/teen min. 

Ukens humør: Humøret har vært utrolig bra, litt sliten med det har gått greit faktisk. Det er ikke så forferdelig å være tilbake på skolen heller, og selv om jeg har måtte stå opp veldig mye tidligere enn Daniel har humøret ikke vært noe problem. 

Ukens nedtur: Det å reise hjem fra Finnmark. Det er alltid like trist og jeg misliker det like mye hver gang. Påsken vil bli neste tur opp til Finnmark og billettene er allerede i boks!

Ukens høydepunkt: Denne ukens høydepunkt er at Neo har begynt å bli såpass tam at han kommer til oss av seg selv. Denne uken har han begynt å fly etter oss når vi tar puten hans. Han har en egen pute som ingen får ta for da blir han sur og kommer etter deg, hah! Han setter seg på skulderen vår når vi tar puten og løper avgårde med den. Det er litt gøy, for det er så søtt. Han begynner virkelig å bli tam!♥

Ukens favorittbilde: 


// Bilde jeg tok i sammenheng med et skoleprosjekt, ble faktisk ganske fornøyd til tross for at det bare var helt tilfeldig. 

! Minner om konkurransen jeg har foregående på bloggen akkurat nå! For å delta, klikke HER

Konkurranse!

Jeg ble litt forbauset når ingen deltok på min forrige konkurranse jeg delte her på bloggen, men kanskje premien ikke var så veldig fristende? Regner egentlig med det, haha! Så nå tenkte jeg å prøve på nytt og se hvordan dette går. Denne gangen går jeg for to heldige vinnere, som får hver sin premie. 

For å være med i trekningen er dette det eneste du trenger å gjøre er å; 

  • Skrive et positivt ord om deg selv i kommentarfeltet. 

Vinnerne trekkes innen 12. januar, altså om én uke!♥


Nytt semester, nytt emne!

Nå som skolen er begynt igjen, kjenner jeg virkelig at høsten har vært litt slapp. Vi er nå over på journalistikk II, og her er det virkelig mye som skal tas tak i. Allerede første skoledag tok vi tak i det som er en del av den avsluttende vurderingen i dette emnet, og det er en bilde- og videomappe som er på en blogg. Vi bruker ikke blogg.no via skolen, men derimot wordpress og det har jeg bare hørt om – ikke undersøkt det noe særlig. Det er litt vilt at vi allerede nå har begynt på en del av “eksamen” vår, for det er jo det jeg føler det er. Vår “eksamen” i dette emnet er en innlevering, som vi jobber med gjennom hele perioden, for innleveringen knyttes opp mot det vi faktisk gjør i denne perioden, som bilde- og videomappen. Tre dager denne perioden skal vi også besøke en mediebedrift og observere hvordan de jobber, også skal vi skrive et refleksjonsnotat til det som er den andre delen av “eksamen”. Så vi jobber jo egentlig hele veien med den avsluttende vurderingen – litt kult. 

Disse dagene har jeg syntes har vært litt tung, for jeg er enda litt preget av den lange kjøreturen vår. Har ikke kommet meg helt etter den, nei. Derfor blir det senga på meg nå, for jeg holder faktisk på å sovne her jeg sitter. Selv om klokken bare så vidt er passert ti denne kvelden. Det er heldigvis siste skoledag i morgen før helg, og jeg ser virkelig fram til den helgen altså. Drømmer tilbake på å kunne sove litt lengre enn bare 07..! 

Håper alle dere har en utrolig koselig kveld!♥

Min første langtur!

Jeg er utslitt. Jeg vil egentlig bare legge meg ned å sove, men nei – her sitter jeg. Første skoledag dette semesteret. Første skoledag dette året. Tenk det da, vi er i 2018! Det er litt merkelig å skrive det, 2018. 2017 var amazing, og jeg håper virkelig dette året blir lik – om ikke bedre. Det har jo egentlig skjedd mye i 2017, både i Norge, i verden og hos meg. Det litt sykt å nevne det, men tenk dere – det har vært rundt 1000 terrorangrep i verden, bare i 2017.. Det er jo helt vanvittig. 

Klokken begynner å nærme seg tolv, og det er tre og en halv time siden vi gikk inn dørene i leiligheten. Siden mandag har vi vært på reise, en veldig lang reise. Å kjøre hele veien fra Lakselv til Kristiansand er egentlig sykt langt, og spesielt med to biler. Det har vært en spesiell tur, på veldig mange måter. Dette er min første ordentlige lange tur – jeg har kjørt over 2000 kilometer for første gang på egenhånd. Jeg og min kjære suste nedover, la bak oss masse mil, i hver vår bil. Det har kanskje tatt lang tid, og vi ble kanskje veldig sliten av det, men det var nesten litt gøy. Til tider var det ufattelig kjedelig, og ikke minst tungt, men det var litt “gøy” også. Èn ting er hvert fall sikkert – det er mye bedre å kjøre begge to i én bil, da jeg savnet å ha noen å dele alle de rare tingene man så langs veien. Vi ringte jo hverandre en gang iblant, men det er jo absolutt ikke det samme. Vi hadde to sove-pauser, ene natten bak i bilen da vi sov på en rasteplass rett utenfor Umeå og andre i sengen i Sandefjord. Vi ankom Sandefjord rundt elleve i går kveld, og startet videre det siste strekket i morges rundt kl. 05 – så jeg rakk skolen som begynte klokken kvart over ni. Jeg er med andre ord veldig sliten etter starten på denne uken. 

Jeg tror strekket fra Sandefjord til Kristiansand var det beste – føret var ikke helt elendig og jeg var egentlig ganske trøtt, men jeg kjente igjen veien og det ble som en lek! Selv om klokken var 05:30 på morgenen var det nesten litt koselig. MEN takk gud for at vi er fremme nå!! Jeg rakk akkurat å stelle meg før jeg måtte på skolen, så bilen min er stappfull med både sommerdekk, ting og mat. Det eneste jeg rakk å ta ut før jeg kjørte på skolen var kofferten min – fordi jeg trengte klær og toalettmappen min. Å som alle andre ganger vi har ankommet Kristiansand etter lengre perioder borte, regner det her.. Med andre ord gleder jeg meg til å bære inn alle tingene som ligger i bilen.!


//Et lite bilde fra nyttårsaften♥


//Etter noen uker oppe i Nord uten sol, måtte jeg bare ta bilde av den nydelige solen! Det var ubeskrivelig deilig å se den igjen♥