Uke 13 – uken som gikk..

Ukens sang: Alan Walker, Sabrina Carpenter, Farruko – On My Way.

Ukens middag: Laks og pasta – alá Daniel. Mmmm!

Ukens cravings: Popcorn..!

Ukens nedtur: Tror ikke denne uken har hatt noen nedturer faktisk.

Ukens høydepunkt: Helgeturen til Danmark var veldig fin, og koselig. Det var godt å komme seg litt bort fra Kristiansand etter en god stund her i byen.

Dagen i dag: har vi reist hjem tilbake til Norge, etter en god frokost og koselig morgen. Nå har vi pakket om, og skal kjøre en tur til Sandefjord.

Ukens favorittbilde:

Danmark

Denne helgen har jeg og Daniel tatt en helgetur til Danmark, hovedstaten København. Jeg har aldri vært i Danmark før denne sommeren, og da kjørte vi kun gjennom landet for å komme oss til Tyskland. Dette er første gang jeg besøker og oppholder meg i landet mer enn kun noen timer, hah!

Må si at hovedstaten er veldig fin! På fredag gikk vi rundt i parkene vi hadde i nær omkrets, tok bilder og egentlig bare koste oss. Både jeg og Daniel er veldig glad i å gå i parker, og når vi er på bytur er det det vi oppsøker først. Vi besøkte blant annet Botanisk Have, Østre Anlæg og Kongens Have.
Vi var også innom et kjøpesenter som heter Fisketorvet, og må si det var utrolig fint! Jeg har jo ikke et budsjett til å gå på kjøpesenter, men vi gikk egentlig bare gjennom for å titte litt. Veldig glad vi gjorde det, for jeg ble faktisk litt imponert.

I dag har vi gått enda litt mer ved Nyhavn og det området. På disse to dagene har jeg altså gått nesten 36 000 skritt, og da er det veldig naturlig at jeg er ganske å sliten i føttene. Vi har derfor ikke brukt like mye tid ute, som vi gjorde i går. Jeg sov ganske lenge i morges også, og det var utrolig godt!

Nå ligger vi i hotellsengen og koser oss med Familieduellen på Tv2. Digger faktisk det programmet. God lørdag alle!

Hvordan hadde du reagert hvis ..

..du hadde fått en “kjendis” på døra? Jeg tror jeg hadde fått hakeslepp og ikke visst hva jeg skulle si. Jeg hadde mista munnen et sekund.

..du hadde fått blomster på døra? Blitt veldig rørt. Det har jeg aldri fått, så jeg er ikke helt sikker.

..noen klippet av deg håret? Jeg hadde blitt skikkelig forbanna, sånn skikkelig. Jeg tror jeg hadde klikka, fullstendig. Jeg blir sint bare av å tenke på det.

.. noen plutselig kom å tok på deg uten videre? Når jeg tenker på det, så vil jeg at jeg skal reagere: gitt personen en bitch klapp og spurt hva faen h*n holder på med. Men hvordan jeg kommer til å reagere, kan jeg nok egentlig ikke forutse.

.. du ble gravid? Jeg er ikke klar for barn nå og jeg har ikke lyst på barn nå. Så det hadde kommet som et sjokk, og jeg tror tårene hadde trilt heftig med bankende hjerte. Jeg hadde blitt ganske redd.

..du vant én million kroner? Jeg tror jeg hadde gått i sjokk, og ikke trodd på det jeg hørte. I mitt hode så skjer ikke sånt, det er kun en drøm.

… du ble kjent? Jeg tror det hadde blitt tøft, så jeg hadde nok blitt skeptisk. Jeg ville nok trukket meg vekk, gjemt meg og håpet på å bli glemt. Det er skremmende at det er flere enn de du har rundt deg, skal dømme og analysere deg – kommentere feil og kritisere deg.

Nydelig mandag

God mandag alle! Her på Sørlandet er det nydelig vær og fin temperatur. Jeg og Daniel har gjort litt småting gjennom hele dagen, som å handle inn for uken, han har klipt seg (+ at jeg har klipt han litt😂) og vi har vært en koselig tur i byen. Det ble en liten cafétur, før vi gikk litt langs sjøen i solen. Det var ikke så varmt som det så ut, men det var forfriskende.

Jeg har kun skole tre av fem dager, og forhåpentligvis så holder det været som er meldt seg. Det skal visst ikke regne en eneste dag denne uken, og jeg håper virkelig at det stemmer – veldig lei regn.
Jeg begynner helt ærlig å bli litt lei av å ha så mye fri som jeg har nå, for jeg har egentlig ingenting å fylle dagene mine med, det er så mye lettere hjemme..

Uke 12 – uken som gikk..

Ukens sang: Ava Max – So Am I.

Ukens middag: Dominos pizza på fredag var helt himmelsk!

Ukens cravings: Sjokolade… Fysøren, den gir seg aldri, og jeg gikk tom for sjokolade også.

Ukens nedtur: Det vet jeg helt ærlig ikke, for denne uken.

Ukens høydepunkt: Daniel kom hjem på fredag, og skal faktisk være her TO UKER. Det er en stund siden han har vært her nede så lenge. Det var virkelig godt å få han hjem hvert fall, det er tøft å være tre uker fra hverandre.

Dagen i dag: har ikke jeg og Daniel en plan, men vi skal hvert fall slappe litt av og se på en del serier. Utenom det, så skal vi planlegge middager for uken. Resten tar vi som det kommer.

Ukens favorittbilde: 

Det brevet

For noen uker tilbake i tid, sendte jeg et brev til bestemor. Jeg fikk høre av mamma i senere tid at hun ble kjempe glad, og det rørte meg! At det lille brevet som dukket opp i postkassen hennes, kunne få det lille smilet fram hos henne.

I dag fikk jeg svar tilbake. I dag satt jeg meg spent i bilen for å åpne det. Jeg ble så glad at jeg nesten begynte å gråte, det var så herlig å lese det hun hadde skrevet tilbake til meg og virkelig satt pris på brevet mitt.

Brev er noe man brukte veldig mye av før i gamledager, og jeg vet at bestemor elsker å få brev. Det var jo slik man kommuniserte før med familie som bodde langt unna. I en digitalisert verden, så kan det lille brevet bety så mye for noen. Det kan bety at man har giddet å bruke den lille ekstra tiden på det, vise at man tenker på dem.

Jeg oppfordrer alle til å gjøre noe for sine eldre. Ta en tur innom, omså bare for en halv time eller bare for å si hei. Send et brev. Send sjokolade eller noe annet godt. Det trenger heller ikke være i form av ord, send et utklippet hjerte eller en tegning barna har tegnet. Det skal ikke så veldig mye til, men det kan bety alt for dem.

Dette må jeg lære meg

“Worrying does not take away tomorrow´s trouble.

It takes today´s peace.”

Jeg er fryktelig på å bekymre meg om alle mulige ting. Det kan nesten virke som en dårlig hobby. Det er utrolig slitsomt og det kjenner jeg fryktelig i skuldrene mine. Jeg har bekymring og stress knuter i ryggen, og de er ganske så store og vonde.

Jeg må virkelig lære meg å ikke bekymre meg. Jeg må lære meg å ikke stresse. Jeg må lære meg å ikke tenke for mye, men bare leve og nyte. Det er så mye vanskeligere enn det det høres ut, men jeg må bare lære meg det. Jeg må få si at jeg er stolt over meg selv forde – for jeg var så mye verre på dette punktet for noen år siden, og jeg gjør fremskritt hver dag, selv om veien er lang. Å når jeg tenker på dette er det en sangtekst som beskriver det jeg føler veldig godt, og sangen heter Walk With Me av Måns Zelmerlöw og Dotter;

Yours is the hand I hold
You´re all I need
Walk with me 
I´m a million miles away from who I want to be 
Don´t give up on me 
I know I made mistakes just promies that you´ll stay 

Outfit 190319

Aah, nok en dag med sol! Jeg merker virkelig hvordan sola har påvirkning på humøret mitt, for seriøst – jeg føler meg bra!
Jeg kan til og med gå i litt kortere bukser uten å måtte ta på de lange sokkene mine. Det begynner å nærme seg vår her på Sørlandet og det kan ikke skje fort nok. Jeg elsker denne tiden på året og vinteren hjemme i Nord, men her nede er den helt grusomt, hah!

En solskinns dag

I dag, har vært en utrolig fin dag! Jeg har ikke hatt det så fint på en liten stund, som jeg hadde i dag. Jeg våknet til strålende sol, med et litt bankende hode. Jeg fikk unna litt skole sammen med Kamilla, gjorde oss klar til presentasjonen og leverte piloten (første podcast-epiosde). Ferdig med det, så dro vi til byen – for dette været måtte jo nytes!

Vi dro en liten tur på kafé – spiste og drakk noe digg før vi gikk ned til sjøen. Der ble vi sittende i sola, bare prate om løst og fast i kanskje én time. Det var deilig å nyte sola i veldig bra selskap!

Når jeg var på tur til butikken i sted, så kom jeg opp trappen og ble møtt med en gjeng små skjønne jenter. Å det hun ene sa til meg, gikk skikkelig inn på meg, hun sa: så pen du er!  Jeg ble så glad og det gjorde virkelig dagen litt ekstra bra.

Jeg føler at i dag stråler jeg.

Nå er solen på vei ned, og mørket senker seg litt etter litt. Jeg skal lage middag, og se på Riverdale. Jeg skjønner virkelig ikke at jeg ikke har sett den serien tidligere! Den har ligget leeenge i min liste på Netflix, men jeg har aldri kommet så langt med å se den. Så mye tid som den siste uken har inneholdt, så har jeg fått muligheten til å begynne på den – og nå er jeg hekta.

Uke 11 – uken som gikk..

Ukens sang: Peg Parnevik – Goodbye Boy.

Ukens middag: Grøt.

Ukens cravings: Kjeks med sjokolade, mm…

Ukens nedtur: at det har regnet så sinnssykt mye. Jeg begynner å bli ganske så lei regnet nå.

Ukens høydepunkt: at gruppen min ble ferdig med konseptet, og tok resten av uken fri! Det var deilig, men også sinnssykt kjedelig. Jeg har ikke gjort noe denne uken, og bare gått rundt meg selv egentlig.

Dagen i dag: har jeg sovet lenge, og brukt skikkelig lang tid på å stå opp og faktisk begynne å “virke”. Jeg våknet til regn og vind, så planen for dagen er som alle andre dager denne uken – ingenting. Det får bli litt film maraton.

Ukens favorittbilde: 

Skikkelig misunnelig

I dag er en dag jeg på alle måter burde unngå sosiale medier og spesielt alle bildekanaler. I dag er en dag jeg hater alle som legger ut bilder fra fjellet. I dag er en dag jeg vil blokke alle jeg vet er i Finnmark og på fjellet. I dag er jeg skikkelig SJALU.

Jeg snakket med pappa i morges, eller formiddag for oss A-mennesker, og da fortalte han om det nydelige været de har der oppe. Han har, som meg, ikke mulighet til å dra til fjells (bare at han er på jobb, mens jeg ikke er der). Misunnelig er vi begge to. Jeg fikk litt senere på dagen en snap fra en venninne som var på vei til fjells, i DET VÆRET!
Er det en ting jeg misliker mer enn regnet som er her nå, så er det å se at det er knallvær i Finnmark når jeg ikke er der og alle drar til fjells. Jeg er så misunnelig at jeg er på nippet til å bli frustrert, hah! Dette er den fineste tiden på året hjemme i Nord, og her er jeg stuck i Kristiansand – som på denne årstiden er på sitt styggeste om jeg skal være dønn ærlig.😂

UANSETT, jeg har vært en tur i byen og på kafé for meg selv i dag. Det regner selvfølgelig i dag å, så planene om å gå langs sjøen droppet jeg. I stedet er jeg nå kommet hjem, og skal bruke resten av dagen min på å sove, dusje og spise. Jeg har skrudd av mobilen, eller mer nøyaktig puttet den i flymodus, for å unngå det hele og nå skal jeg sove. God helg da!

En våt dag

Det er virkelig deilig å være ferdig med konseptet. Vi gjorde oss ferdig med alt i går, og mangler bare å levere alt til frister, samt holde en presentasjon på torsdag i neste uke. Jeg har med andre ord dagene mine fri fremover, og vet egentlig ikke helt hva jeg skal bruke alle disse dagene på.

Men, i dag har jeg vært opptatt hele dagen, heldigvis. Etter en veldig tøff natt og bare noen timer på øyet, satt jeg meg i bilen i morges og dro i stallen. Det ble en veldig våt dag, for her pissregner det. Jeg er dritt lei regn, og alt det medfører.
Anyway, i dag ble det en liten ridetur i regnet. Både jeg og hesten var ganske våt når vi kom inn stalldørene, men det var godt å komme ut i naturen og se noe helt annet enn de fire veggene i leiligheta.

Når jeg kom hjem, gikk jeg rett i dusjen. Det er helt herlig å komme til en varm dusj når man har vært ute i flere timer. Jeg ble sittende i dusjen, og bare la vannet renne over meg.

10 fakta om Porsanger

Jeg kommer jo fra lille bygda Lakselv som ligger i Porsanger kommune, og derfor tenkte jeg at det ville være litt gøy med 10 fakta om kommunen jeg kommer fra;

1. Porsanger er landets tredje største kommune i areal.

2. Du finner 1770 eneboliger, 42 leiligheter og 1091 hytter i kommunen.

3. Årsgebyret for avfallstjenesten i Porsanger ligger på 4 537 kroner (per 2017).

Lakselv❤️

4. I Porsanger er det 3 944 innbyggere per 4.kvartal av 2018.

5. Kirka i Kistrand er fra 1856 og er blant de få bygningene som overlevde nedbrenningen av Finnmark under 2. verdenskrig.

6. Lakselv sin lufthavn heter Banak, og har Norges fjerde lengste rullebane.

7. Per i dag finner man blant annet 14 svensker, 16 polakker og 26 stk fra Somalia i kommunen.

8. Porsangerfjorden er Norges fjerde lengste fjord, og Nord-Norges lengste.

9. 83,1 % av innbyggerne i kommunen er medlem i Den norske kirke, mens 5,1 % er medlem i andre tros- og livssynssamfunn.

10. I 2018 døde det 40 personer, mens det ble født 24 barn.

Lakselv

Kilder: SSB og kommunens egen hjemmeside ++

Hit vil jeg reise

Jeg har ikke et stort behov for å reise til utlandet, men jeg syns det er veldig interessant å se noe annet enn hva jeg er vandt til. Det er gøy å reise, men det har aldri vært et stort behov for min del. Jeg har plukket ut fem steder jeg hvert fall har lyst til å besøke:

Monaco. Det er nesten ene og alene på grunn av Jon Olsson og Janni Déler, da det ser utrolig kult og fint ut på vloggen deres. Det skal visst være veldig eksklusivt, mye kule biler og den type ting da.

Bilde: https://www.flickr.com/photos/statephotos/30725090112

Paris. Jeg har skikkelig lyst å oppleve Paris, og besøke blant annet Katedralen Notre-Dame, Place de la Concorde og Eiffeltårnet. Det ser jo utrolig fint ut! Jeg har lest i bøker at Paris er utrolig romantisk, så jeg har jo et bilde i hode gjennom bøker, men jeg har ikke peiling på om det stemmer med virkeligheten.

Bora Bora, er definitivt min drømmedestinasjon. Om det noen gang kommer til å skje, det vet jeg ikke, men det ser så vanvittig fint ut der. Jeg har sykt lyst å bo en sånn, hva heter det? Hytte? Rom? på vannet (som på bildet). Bare kunne hoppe ut i vannet fra sengen, hah!

Bilde: https://dalskolablad.wordpress.com/

Roma. Det er kun for å se alle gamle bygningene som blant annet Colosseum og Castel Sant´Angelo.

Hawaii. Samtidig som det er litt skummelt, med tanke på vær og slikt, så har jeg lyst å reise til Hawaii. Det ser jo så idyllisk ut, og det er på en måte som jeg ser for meg en ferie – blått vann og palmer, hah!

Bilde: https://picryl.com/media/hawaii-oahu-ko-olina-nature-landscapes-17f13a

Uke 10 – uken som gikk..

Ukens sang: P!nk – Walk Me Home.

Ukens middag: Taco.

Ukens cravings: Meny sine egne boller med sjokoladeboller, de er så vanvittig gode!

Ukens nedtur: hele uken har egentlig vært en hel nedtur. Jeg har ikke hatt det bra med meg selv eller dagene, men jeg har kommet meg gjennom uken og er klar for en ny nå..!

Ukens høydepunkt: er at gruppen min er kommet så godt i gang med konseptet, og det å lage en podcast episode var veldig gøy!

Dagen i dag: har jeg brukt til vaske hele leiligheten, og det trengtes virkelig! Det beste med å vaske er resultatet etterpå, og at du kan legge deg velfortjent på sofaen. Resten av dagen vet jeg ikke hva jeg skal bruke på, men tar det litt som det kommer.

Ukens favorittbilde: 

Podcast

Denne uken har vi begynt på konsept, og hvordan man skal lage et konsept. Jeg visste ikke hva konsept var før denne uken, og jeg er ikke helt sikker på om jeg skjønner det så godt at jeg kan forklare det. Det er på en måte større enn en idé, hvis man kan si det slik. Et konsept er en ferdig utviklet idé, eller noe slikt. Sykt vanskelig å forklare.
Uansett, vi skal i grupper lage et konsept og en pilot som en del av eksamen. En pilot skal vise hvordan konseptet er tenkt, for eksempel første episode i en serie. Også skal vi framføre konseptet og deler av piloten om to uker.

Jeg og en venninne i klassen har derfor bestemt oss for å lage en podcast, som handler om kontraster fra Nord til Sør i Norge. Vi spilte i dag inn den første episoden, og det var vanvittig gøy! Vi er med andre ord veldig godt i gang, og det eneste som gjenstår nå er konseptbeskrivelsen og redigere ferdig episoden. Vi er godt i gang med redigeringen, og mangler litt finpuss egentlig. Det er så stas å holde på med ting som man syns er gøy, og motivasjonen blir en helt annen.

Vi vurderer faktisk å spille inn de andre episodene vi har tenkt ut (selv om det ikke er en del av oppgaven), siden vi kanskje blir tidlig ferdig. Hva annet skal vi liksom gjøre de neste to ukene?

Jeg har fått helt hekta på podcaster i det siste. Det var ikke før Sophie Elise og Fetisha begynte å lage pod at jeg begynte å lytte og bruke appen på iPhonen. Det var de som fikk meg til å begynne å lytte til podcaster, og jeg digger det.
Favorittene mine er Jentesnakk med Julianne Nygård (pilotfrue), Kaja Hammer og Desiree Olafsen og Status med Sophie Elise og Fetisha.

Her har jeg vært

🚗Finland, da i hovedsak Nord-Finland, for jeg har aldri vært i Sør-Finland. Vi drar ofte over grensa til Finland for å spise middag – for der har de utrolig god burger.
Finland er et litt spesielt land, det er ikke så veldig annerledes – bortsett fra språket. Nord-Finland er veldig fint, i de dype skoger, men det er sinnssykt mye insekter der..!

🚗Sverige, faktisk både i Nord og Sør. Vi har jo kjørt gjennom hele Sverige, men i tillegg til det så har familien min vært mye på campingferie i Sverige.
Sverige, er Sverige. Hah!

🚗Danmark, har vi kjørt igjennom. Vi har ikke besøkt Danmark på den måten, riktig enda – litt flaut til at Danmark bare er en båttur over sjøen her fra Kristiansand.
Danmark er veldig flatt, mye vindmøller og veldig fint egentlig. Nå har jeg bare kjørt gjennom Danmark, men forhåpentligvis får jeg oppleve det snart.

🚗Tyskland, besøkte vi Tropical Islands – det store innendørs badelandet. Det var jo utrolig kult og helt nydelig der, jeg ble jo litt forelsket – kan definitivt dra dit igjen.
Tyskland virket veldig gammeldags, men det var veldig idyllisk. Vi bodde på et hotell, ikke så veldig langt unna badelandet og når vi kjørte dit virket alt veldig øde og forlatt. Alle husene var mørke, selv om klokken ikke var mer enn 8-9 på kvelden. Dette var litt ut på landet, vel og merke.

✈️Polen, besøkte jeg i forbindelse med en skoletur. Vi dro til Krakow, og da også den fangeleiren der. Det var utrolig rart å være der, og tenke på hvor mye tortur som har funnet sted.
Krakow var også veldig fint. Det var utrolig fint å gå rundt i byen, og det virket veldig ordentlig der. Jeg kan godt reise dit igjen.

✈️England, London. Det er et halvt år siden vi var i London, og jeg må si – St James´s park var min absolutte favoritt i London, og den kvelden vi gikk der var en skikkelig bra kveld. Vi besøkte også et akvarium som lå like ved London Eye, og det var utrolig kult!
London i seg selv, var gammeldags, men veldig fint. London falt ikke helt i smak for min del, men turen var virkelig verdt det.

✈️Tenerife (Spania). Det er bra lenge siden vi var der, helt i slutten av 2013 faktisk. Som jeg husker det, så var det veldig fint der. Jeg husker at det var en veldig deilig og bra ferie, selv om det var vanskelig å sove i varmen. Vi var der gjennom nyttårsaften, og det var veldig kult. Sto på taket på hotellet og fikk med oss fyrverkeriene, utrolig! Dit kunne jeg også dratt igjen.

A til Å – om meg!

Jeg skal finne et ord som beskriver meg, gjennom hele alfabetet. De eneste bokstavene jeg har fjernet er Q, W, Z og X. For det var så vanskelig å finne ord til de, som beskriver meg.

A-menneske.

Bortskjemt. Jeg føler meg veldig bortskjemt ja, hah! På en god måte også. Jeg er så heldig å ha en så fantastisk familie og kjæreste.❤️

Camping. Jeg liker å campe, spesielt i naturen. Jeg liker å være på campingtur, om det er i campingvogn på campingplass i Sverige eller midt i skauen. Det er koselig, og det har vært stor del av barndommen min.

Dagdrømmer.

Emosjonell. Jeg kan bli veldig emosjonell til tider, der jeg bare gråter av alt eller kjenner på mange sterke følelser som jeg vanligvis ikke kjenner på.

Finnmarking. Tvers igjennom. “Du kan ta jenta ut av Finnmark, men ikke Finnmark ut av jenta.” 

Gammeldags. Jeg er det på veldig mange ting, samtidig som jeg er moderne og liker moderne ting. Noen ting skal bare være i tradisjoner, og alltid være som de har vært.

Hjemlengsel, har jeg veldig ofte.

Irriterende. Jeg kan være vanvittig irriterende noen ganger, plagsom, hah!

Jordnær.

Kjærlighet. Jeg elsker kjærlighet. Jeg elsker å kose. Jeg elsker å føle nærhet. Jeg elsker ordet elsker.

Leken. Jeg elsker å tulle, leke og ha det gøy. Snøballkrig, lekeslåss og aking er blant mine favoritting.

Mareritt. Jeg har mareritt veldig ofte, nesten hver natt. Å det går for det meste i det jeg bekymrer meg om.

Naturlig. Jeg har en veldig naturlig stil, jeg bruker nesten ikke sminke og klærne er komfortabel.

Observant. Jeg legger veldig fort merke til ting. Spesielt hvis noe forandrer seg. Jeg er den observante i gruppen, jeg kan si veldig lite – men jeg følger med og observerer innspill, kroppsspråk.

Pen. Skryt er lov!❤️

Redd. Jeg er egentlig redd det meste, selv om det kanskje ikke ser sånn ut. Det er en stor del av å være meg, en konstant frykt og redsel.

Sjenert.

Tøff. Jeg kan være tøff når jeg virkelig trenger/vil være tøff – eller er motivert til å være tøff. Samtidig som jeg kan være vettskremt, hah.

Unik. Jeg er bare meg, på godt og vondt.

Værsyk. Humøret mitt kan styres veldig av været utenfor. Det er lettere å være glad når det er sol og lyst ute, enn hvis det regner.

Ydmyk.

Ærlig.

Øyeblikk. Jeg tar vare på øyeblikkene, og lager mange minner i mitt eget hode – som jeg kan bruke som motivasjon og inspirasjon.

Årstall. Jeg er veldig flink på å telle år, og holder god kontroll på årstall.

Bortkomne følelser

I går kom jeg fram til Kristiansand klokken ni. Jeg gikk nesten med engang å la meg når jeg kom inn døren hjemme. Det var ikke før i morges at alt føltes veldig merkelig. Jeg føler meg rar, som om jeg ikke er i mitt eget liv.

Det er vanskelig å beskrive følelsen, men jeg føler meg ikke som meg selv. Jeg føler meg fjern. Distansert. Fraværende. Bortkommen. Full av følelser jeg ikke kjenner igjen. Hva gjør man liksom med det?

Uke 9 – uken som gikk..

Ukens sang: Alec Benjamin – If We Have Each Other.

Ukens middag: Cæsarsalat på Du Verden matbar i Alta!❤️

Ukens cravings: Melkehjerter og smash..!

Ukens nedtur: Det å reise tilbake til Kristiansand. Det var veldig mye tyngre denne gangen, uten at jeg helt vet hvorfor. Men mars og april er jo de beste månedene i Finnmark, så det fristet veeeldig lite å reise derfra nå.

Ukens høydepunkt: Hyttetur til Skoganvarre i noen dager med Daniel. Herlig å bare få slappet av litt, koble ut og bare kose!

Dagen i dag: Har jeg vært skikkelig nedfor, helt fra jeg våknet i morges. Jeg har fått spist en god frokost sammen med Daniel og Hjalmar før jeg ble kjørt til flyplassen. Jeg er nå på vei tilbake til Sørlandet, og hverdagen.

Ukens favorittbilde: