Måneden – Mai

Måneden begynte med en båttur 1. mai, sammen med Roman, Julie og venner av dem.
16. mai ble det badetur med båten, sammen med Roman, Daniel, Julie, Benedicte og en venninne.

Månedens sang: Davai, Lovespeake – Broken Heart.

Månedens høydepunkt: har vært å ha Daniel her nede i finværet. Det har vært en befrielse å dele kjedsomheten med noen, og jeg kjente at jeg trengte den lille boosten fra han mens han var her. Det ga meg den ekstra lille piffen til å gjennomføre det resterende av måneden.

Månedens opplevelse: Det var faktisk det å kjøre opp til Finnmark sammen med Daniel 18. og 19. mai. Det er sjeldent jeg faktisk koser meg på en så lang roadtrip som akkurat da. Det gikk egentlig ganske fort følte jeg. Det var koselig med podcast og bare være i selskapet til Daniel de to ekstra dagene vi fikk.

Månedens skole: har vært tøff. Undersøkende journalistikk er ikke noe å spøke med, og det er heavy stuff. Dette emnet har vist meg hvor mye ansvar man egentlig har som journalist, og hvor vanskelig jobben kan være. Hvordan skal jeg vite at den vurderingen jeg gjør, er rett? Bolkene som kildekritikk og kildevern er utrolig vanskelig. Det å trø varsomt, samtidig som å avdekke kritikkverdige forhold i samfunnet. Gjennom emnet har jeg også sett Vårt Lille Land på TV2, der Trond Giske selv snakker om sin side av historien og hvordan sakene om metoo anklagende har påvirket han. Det fikk meg til å tenke hvor mye mediene, og det bildet vi skaper, kan ødelegge for et enkeltmenneske. Ord kan drepe er et ordtak man ikke spøker med.

Årets 17.mai antrekk ble litt alternativ.

Månedens vær: har stort sett vært ganske fint, vi har hatt varme temperaturer og solen har stekt på Sørlandet. Det har blitt ganske fint her med det fine været, trærne og gresset har blitt grønt, blomster er på plass i byen osv osv. Det har vært litt regn også, men ikke så veldig mye.

Humøret denne måneden: har vært ganske bra stort sett. Jeg har følt meg ganske glad, men som alltid er det noen uker som er litt tyngre på humøret enn andre. Det har også vært et par beskjeder som har gjort meg både trist, sjokkert og satt meg litt ut. Ting på skolen som også har trykt meg litt ned. Men summert opp, så har humøret denne måneden vært bra og godt! Jeg føler meg veldig bra.

17. mai var skikkelig koselig sammen med familien til Daniel.

Månedens tanke: at jeg har så mange rundt meg som er glad i meg. Jeg er så heldig, for det er ikke mange som har det på den måten jeg har det. Jeg er ikke alene i verden, selv om jeg kan føle det av og til.

Måneden generelt: har egentlig vært veldig fin. Spesielt den siste tiden har jeg følt meg veldig bra, sett bort i fra all den panikken jeg har hatt på skolen i forhold til gruppeprosjektet. Måneden begynte litt tøft, men har utviklet seg til det bedre gjennom hele måneden!

Ehm, ups

Nå skal jeg fortelle dere noe skikkelig flaut, og som jeg må le av i ettertid. I går reiste jeg hjem til Finnmark, for det er mye som skjer hjemme denne uken. Jeg satt på Kristiansand lufthavn, og flyet til Trondheim var litt forsinket. Jeg begynte å lese bloggen til Sophie Elise mens jeg ventet. Plutselig sier de over høytaleranlegget at flyet er klar for boarding. Jeg reiser meg derfor opp, ser ut av vinduet og forventer å se et fly stå utenfor gaten. Det gjør det ikke, så jeg blir forvirret – har jeg hørt riktig?

Joda, jeg hadde hørt riktig. Flyet sto parkert en helt annen plass, et lite stykke unna gaten. Så alle passasjerene går bortover, inkludert meg. Jeg snapper med Daniel mens jeg går bortover. Når jeg er kommet bort til flyet, er på tur opp trappen kommer jeg på noe veldig viktig. JEG HAR GLEMT MACBOOKEN MIN PÅ FLYPLASSEN!

Macen min lå i en pc veske som jeg hadde i hånda, og den rød sekken min på ryggen. Nå hadde jeg plutselig ikke den i hånda lengre. Panikken sprer seg i kroppen, og jeg løper alt jeg kan bort tilbake til terminalbygget. Gud må vite hva de som sitter i flyet til Bergen tenker når jeg løper forbi dem i panikk.

Når jeg kommer frem er alle dørene lukket. Jeg ser meg rundt etter folk, og HELDIGVIS har ikke de som boardet oss forlatt stedet enda. Vi var det siste flyet som skulle gå på én time, og det var ellers tomt i terminalen. Han åpnet opp til meg og spurte hva som var galt. Jeg sa forskrekket at jeg hadde glemt macen, og løp bort til der jeg visste den lå.

Å der lå den enda! Jeg pustet lettet ut, og takket for at dem slapp meg inn før jeg gikk tilbake til flyet. Alle passasjerene var ikke kommet på plass i setene sine enda, så der hadde jeg flaks nok en gang. Hele veien til Trondheim tenkte jeg på: “hva om jeg hadde kommet på det når vi var i lufta?” At jeg hadde så flaks som jeg hadde, takker jeg alle de høyere makter om. Surrehue sjøl på tur, hah!

Min dag i klokkeslett #8

Mandag 27. mai 

07:30 Alarmen min ringer, det er på tide å stå opp. Jeg våkner opp fra en litt grufull drøm – flystyrt. Det var litt ubehagelig ja.

07:53 Når jeg faktisk ender opp med å stå opp, hah! Jeg var ganske trøtt, og hodet dunket når jeg sto opp.

08:02 Dusje, stelle meg, sette en maskin med klær på vask, spise frokost og se litt på God Morgen Norge.

09:27 Jeg tar med meg macen, skoleboka, speilreflekskameraet og en notatblokk før jeg suser ut av døren.

09:45 Veiledningstime med veilederen vår angående gruppeprosjektet – vi fikk litt innspill og tips til hva vi kunne gjøre videre.

10:04 Jeg og en annen på gruppen gikk i gang med å undersøke det vi hadde fått tips om, skrive litt på metoderapporten og lage spørsmål til fem på gata.

11:43 Vi drar avgårde til byen, hovedsakelig først fordi jeg skal levere en klokke jeg har solgt til kjøperen, men også for å gå rundt å spørre folk på gata om de spørsmålene vi har laget. Jeg fikk meg også en matbit.

13:42 Fem på gata gikk utrolig bra, vi fikk noen som ville svare til saken og nå var vi på vei til intervjuet vårt for dagen. Hun vi møtte var utrolig hyggelig og alt hun fortalte imponerte meg. Alt vi så var så gjennomført og utrolig bra.

14:38 Det var endelig tid for å komme seg på butikken, handle inn middag og dra hjem. Denne dagen var utrolig bra, og innsatsen var ingenting å klage på.

15:23 Jeg fikk skrevet ned alt jeg husket fra intervjuet, og observasjonene jeg bet meg merke i. Nå kunne jeg med sikkerhet ta en liten pause fra prosjektet.

15:52 Det var på tide å pakke litt til morgendagen. Det var mye jeg skulle huske.

16:12 Det var på tide å lage litt middag. På menyen sto pai med rundstykke, sammen med Home And Away på tven.

17:56 Jeg kjørte en liten tur til Sørlandssenteret for å stjele litt tid. Gikk innom de butikkene jeg hadde mest lyst til, kun for titte litt.

19:32 På vei hjem kjøpte jeg den nye favoritt isen min – Friskis fra Hennig Olsen! Mmmm!

20:22 Fikk vasket bort sminken, tatt på meg skikkelig comfy outfit for kvelden før jeg la meg på sofaen med blogginnlegg og ny musikk på Spotify.

21:05 Begynte faktisk å spille litt kort – kabal mens jeg så på nyhetene og Åsted Norge – historien om drapet på Kristin.

22:42 På tide å finne senga! Fikk selvfølgelig ikke sove med engang, men plutselig så bare sovnet jeg.

Uke 21 – uken som gikk..

Ukens sang: Amalie – Keep It.

Ukens middag: Domino´s pizza sammen med onkel Sigmund!❤️

Ukens cravings: Kjeks med sjokoladebiter🍪

Ukens nedtur: Jeg har følt meg skikkelig stresset denne uken. Vi har et stort gruppeprosjekt på skolen, og jeg føler vi står helt fast. Det er to uker igjen til innleveringsfristen og jeg har hatt litte granne panikk.

Ukens høydepunkt: Det å tilbringe litt tid sammen med onkel Sigmund. Han finner jo bestandig på så mye rart, og kult ikke minst. Det er bestandig koselig, selv når han er litt opptatt så er det beroligende og gøy å bare være i selskapet hans. Det var bra for meg å komme meg litt bort fra alt stresset og panikken jeg hadde i Kristiansand.

Dagen i dag: har jeg og onkel tatt det helt kuli, vi har lugget på sofaen å sett Top Gear siden vi sto opp. Også har han laget den berømte frokosten sin til meg – egg og bacon, som vanlig veldig god! Nå er jeg på vei tilbake til Kristiansand, siden det er skole i morgen. Når jeg kommer hjem er det nesten legge tid, så da blir det nok bare sofaen fram til da.

Ukens favorittbilde: 

Kamp mellom følelsene

Denne uken har jeg virkelig følt en kamp mellom lykke, panikk og redsel. Lykke fordi jeg er ganske heldig, jeg er snart er ferdig med dette lange semesteret, får sommerferie og kan dra hjem til Finnmark. Panikk fordi gruppeprosjektet på skolen ikke går så veldig bra, det er en del utfordringer og jeg føler ikke at jeg har kontroll. Redsel fordi jeg er redd for å stryke, og at det som går bra nu skal snu å ikke gå så bra lenger.

Jeg går konstant med hjertebank og et smil om munnen. Smilet for lykken, og hjertebank for panikken. Jeg har problemer med å sovne om kveldene, fordi tankene spinner rundt i hodet. Jeg trenger bare å bli ferdig med dette, slutte å stresse, komme meg hjem og virkelig få sommerferie så jeg kan slappe av!

På denne tiden i fjor

På denne tiden i fjor slet jeg veldig mye med ensomhet. Det var begynnelsen på en ny tilværelse. På denne tiden i fjor hadde Neo reist fra meg sammen med Daniel til Nord-Norge, og det begynte å nærme seg skoleslutt. Leiligheten var helt stille og det føltes utholdelig. Jeg følte meg maktesløs og fortvilet. Stillheten skulle bli min nye hverdag etter sommerferien. Ensomheten tok hardt tak. Jeg vurderte å slutte på studiet etter at året var ferdig. Jeg ville bare gjøre meg ferdig med alt og komme meg hjem, men sånn ble det ikke.

På denne tiden i år har jeg vendt meg til det å være alene. Jeg er nesten blitt litt for vandt til det, for nå føles Kristiansand som mitt sted. Mitt sted som når jeg reiser til for å bare være alene. Her er det bare meg. Ikke Neo, ikke Daniel, ikke mamma eller pappa, ikke svigerfamilie – ingen. Her kan jeg være den delen av meg som ingen ser – den som gjøre rare ting, den som synger høyt på badet eller den som ikke gidder å rydde rett etter middag.

Jeg føler på ensomheten enda, og skulle ønske det ikke bare var meg, men det er ikke like “ille” som det var i fjor. Jeg kan komme meg gjennom dette – det er jo bare snakk om ett år igjen! Jeg er stolt over meg selv som ikke kastet inn håndkle, selv når alt føltes så håpløst ut. Det meste pleier å ordne seg med tiden, har jeg lært❤️

Min egen “limited edition”

For rundt to uker siden satt jeg å kjedet meg litt, og tanken hadde slått meg tidligere – jeg har egentlig hatt veldig lyst på en “spesial” lagd hettegenser til meg selv. Det har jeg alltid drømt litt om, og nå som jeg nesten konstant går rundt i hettegensere søkte jeg rundt på nettet etter steder jeg kunne lage og bestille til meg selv. Nå er den endelig kommet i posten og jeg er SUPER FORNØYD! Stoffet, fargen og printen er perfekt. Denne kommer virkelig til å bli mye brukt.
Den eneste lille detaljen jeg kan klage på er lengden, den er litt lang til meg, men det er min egen skyld også. Jeg passer vanligvis XS, men de hadde ikke denne størrelsen så da ble det S. Men det er jo deilig med en litt stor hettegenser!

I tillegg til det dere ser på bildene, så står det “NO” i sølv og “Limited Edition” i gull på hver sin side av hetta.

Ikke sponset, da alt er betalt fra egen lomme, men litt reklame kan de likevel få av meg:
Hvis du også vil ha din personlige hettegenser, så designet og bestilte jeg på spreadshirt.no (husk at siden varen kommer fra Tyskland blir det litt ekstra utgifter i toll og gebyrer).

Hit opp for å snu

Lørdags kveld. Trærne farer forbi. Skogen begynner å bli mørk rundt oss. Himmelen er rosa i horisonten og en svak blåfarge over oss. Solen foran oss er gulorange, mens månen i sidespeilet er hvit bak en lilla himmel. Det er idyllisk, og jeg får lyst til å dokumentere det. Dessverre for meg er frontruta full av insekter og speilet full av vannmerker fra tidligere regnsky. Snart framme i Skellefteå.

Denne helgen har jeg blitt med Daniel på kjøreturen til Finnmark. Turen til første stopp i Skellefteå gikk overraskende fort med veksling av podcast og musikk i bilen. Det føltes ikke så veldig langt.

Hotellnatten var ganske fin skal jeg fortelle dere. Daniel er nemlig sølvmedlem i Nordic Choice, og det er veldig fordel for meg. Akkurat denne natten var det nattklubb på hotellet, og det medførte en del støy. Så når vi sjekket inn ble vi oppgradert til minisuite. I mine øyne var ikke rommet så veldig lite akkurat, eller minisuite som de kalte det. Det var ganske stort. Jeg fikk dusjet (det var himmelsk), drukket kakao og gikk rundt i en diger morgenkåpe.

På søndag tok vi for oss siste etappe hjem. Vi kom fram til Lakselv halv seks på ettermiddagen og skal si det var deilig. Kvelden brukte vi på å se på serie, gå tur med hund og pakke ut av bilen. Jeg fikk også overrasket både lillebror og mamma, da ingen av de visste jeg ble med Daniel oppover.

I dag er jeg på vei sørover igjen, etter en god lunsjdate med pappa og litt kvalitetstid med mamma og Hjalmar. På grunn av skolen kunne jeg ikke bli lengre, men det er heldigvis ikke så lenge igjen av den!

Uke 20 – uken som gikk..

Ukens sang: Broiler, Bekuh Boom – Good idea.

Ukens middag: Grillmat på 17. mai! Masse godt samlet på ett bord; sliders, maiskolbe, grillspyd, salat, potetsalat osv..

Ukens cravings: Røde epler og jordbær.

Ukens nedtur: har fått flere triste/sjokkerende  nyheter denne uken – dødsfall i familien og litt røykutvikling er blant tingene.

Ukens høydepunkt: der må jeg faktisk si båtturen vi hadde 16. mai. Vindstille, sol og 21 grader – nydelig vær. Det ble bading på gjengen og det var ganske fint på sjøen! Jeg koste meg faktisk.

Dagen i dag: skal jeg fortelle mer om i morgen i et eget innlegg.

Ukens favorittbilde: 

Båttur, 17.mai og nydelig vær

Disse dagene har egentlig gått veldig fort. Jeg og Daniel suste til Sandefjord etter skolen på onsdag for å nyte noen solfylte dager i Vestfold sammen med familien. 16. mai (i går) var vi å fartet litt rundt i Vestfold og Østfold området, før dro på båttur sammen med Roman, Julie, Benedicte og en venninne. Med 21 varmegrader, sol og nesten helt vindstille, var det ganske herlig å være på sjøen og hele turen endte med at alle (bortsett fra meg og Julie) hoppet fra båten for å bade før vi kjørte tilbake til båtplassen. Vi fikk en liten is på vei hjem enda.

I dag er det vår store nasjonaldag, som begynte med frokost sammen før vi dro til byen for å se på tog og spise is. Jeg måtte komme med et litt “alternativt” antrekk siden koften min er hjemme i Lakselv. Jeg fikk låne sjalet til Benedicte, men søljen hadde jeg selv. Været er fint – 18 grader og sol, eneste er litt kald vind. Nå er vi tilbake i huset og slapper litt av. Plutselig finner vi på noe mer senere, men ingenting er selvfølgelig planlagt med oss og vi tar dagen som den kommer.😂

Gratulerer med dagen alle sammen! ❤️🇳🇴

Bylivet er kjedelig

Etter at jeg flyttet til en by, har jeg gått skikkelig lei på “bylivet”. Spesielt den siste tiden her nede har jeg kjedet med ekstremt mye. Jeg har hatt mye fritid, og lite som har skjedd på skolen selv om jeg har mye å gjøre. Jeg kan jo ikke jobbe 24/7 med skole heller.. det er jo absolutt ikke sunt. Også er det jo begrenset på hvor mange ganger man kan gå innom de samme butikkene før det blir kjedelig.
Jeg er også student, så jeg har begrenset med penger – å alt koster jo! Det er mange ting jeg har lyst å gjøre, som jeg ikke kan gjøre fordi jeg ikke har penger til det. Det er noe annet når man reiser på bytur, for da har man som regel spart opp litt penger til å gjøre ting.

Det er noe helt annet når jeg reiser hjem, for der føler jeg at jeg har tusen ting å gjøre. Jeg føler ikke jeg har tid til å ligge i ro, til tross for at vi nesten ikke har noe av det de tilbyr i en by. Vi har ikke tusen butikker, vi har noen butikker så vi kan handle det vi trenger. Vi har ikke bowling eller vi kan ikke gå på kino hvilken som helst dag vi vil. Likevel liker jeg livet så mye bedre i bygda, enn i byen.

De siste dagene har jeg og Daniel virkelig prøvd å finne på noe å gjøre, men det har alltid endt opp med å gå langs sjøen i byen – men etter flere dager på rad, begynner vi å bli ganske lei det også. Vi gikk også innom Ikea her om dagen, kun for å drive tiden litt og brukte ganske lang tid på å gå gjennom alt.
Vi har begge konstatert med at det ekstremt lite å gjøre i en by, og at det skal bli ganske digg å reise hjem. Nå reiser jo han lenge før meg, så jeg må nok holde ut litt til her. Men været her nede på Sørlandet har jeg virkelig ingenting å klage på!

Uke 19 – uken som gikk..

Ukens sang: Zara Larsson – WOW.

Ukens middag: Dominos pizza!

Ukens cravings: is.! Spesielt McFlurry fra McDonalds, eller kroneis med sjokolade.

Ukens nedtur: Helt klart mensen. Jeg har hatt større smerter denne uken, enn hva jeg har opplevd tidligere. Jeg har også hatt bemerkelsesverdig mer humørsvingninger enn tidligere. Vet ikke helt hva som er annerledes, men mensen har vært vondere og merkbar denne uken.

Ukens høydepunkt: Dagen i går var veldig koselig – vi var en tur på Sørlandssenteret og innom forsvaret sitt “overskuddssalg” på travbanen. Etter det dro vi til byen, der vi kjøpte kakao og boller før vi gikk til sjøen. Det var utrolig varmt, 15 grader og sol – skikkelig digg vær! Vi gikk også videre langs vannet og mot bystranda.

Dagen i dag: har vi ikke gjort så veldig mye. Jeg har stort sett løpt rundt her å ryddet, vasket litt og støvsugd. Det er en veldig typisk søndag for min del. Daniel er ute å skrur litt på båt nå, så får vi se hva vi gjør resten av dagen.

Ukens favorittbilde: 

Siden sist

Denne uken har gått skikkelig fort egentlig, når jeg tenker over det. Etter å kommet tilbake til Sandefjord på søndag spiste vi middag hos Therese før vi kjørte til Kristiansand. Mens på mandag tok jeg og Daniel dagen veldig med ro, og jeg tror det eneste vi gjorde var at vi dro til byen så Daniel fikk klipt seg.
Tirsdagen har jeg skrevet et eget innlegg om. På onsdag brukte vi store deler av dagen i byen og på Sørlandssenteret, mens på kvelden var vi på kino for å se filmen Long Shot. Den var overraskende bedre enn hva jeg hadde sett for meg.

I går regnet det, så det ble ikke så mange utendørsaktiviteter. Jeg var en liten tur på skolen, så gruppen min kunne skrive prosjektskissen som skulle leveres i dag. Ellers lå jeg resten av dagen på sofaen sammen med Daniel, med en god del mensensmerter og sjokolade.

I dag har vi derimot vært en liten tur på Ikea, og vi klarte faktisk å komme ut derfra uten å kjøpe noe! Det eneste vi faktisk kjøpte var kanelsnurrer, brus og kakao som vi nøt på kaféen der. Det er første gang vi har kommet ut fra Ikea tomhendt, siden vi flyttet ned hit. Så ja, det er faktisk en mulighet for at det kan skje. Nå skal vi slappe av videre på sofaen (eller det er hvert fall planen).

God helg da! ❤️

Min dag i klokkeslett #7

7. mai

07:15 ringte vekkeklokken min. Det var på tide å stå opp.

07:30 den ringte igjen, jeg hadde visst sovnet igjen. Men nå kom jeg meg opp, gikk på badet og stelte meg.

08:04 kledde på meg og lagde frokost.

08:40 begynte å lage te til og ta med på skolen.

08:55 Startet til skolen, og dagen startet med forelesning med VG om gravende journalistikk. Det var veldig interessant faktisk!

12:15 Etter forelesning og lunsj, var det klart for studentpresentasjoner og plutselig innså jeg at gruppen min (og min feil) så har vi lest og forberedt feil kapittel. I stedet for å ha presentasjon om side 340-352 som vi skulle ha, så har vi tatt om side 240-252.. Heldigvis var ikke dette et arbeidskrav, og vi presenterte det vi hadde! Puuuh.

13:20 Vi var ferdig og hadde fått gruppene for det store prosjektet, så kunne vi dra hjem.

14:06 Jeg og Daniel kjører til Sørlandssenteret for å gjøre ukens handel.

15:34 Etter å handlet, kommet hjem og satt varene på plass begynte Daniel bare med middagen. Vi var begge sulten så, og på menyen sto Fish and Chips.

15:53 Vi ble bare liggende på sofaen en liten stund etter middagen, før jeg tok tak i å rydde bort middagstallerken.

17:08 Kom det en som skulle se på bilen Daniel skulle selge. Han ble ute en liten stund, før dem kom inn hele gjengen for å skrive kontrakt og alt.

17:54 Bilen dro, Daniel kom inn og begynte å styre med veldig mye – for nå har vi en ny plan. Kommer tilbake til det senere! Mens jeg designet min egen hettegenser, håper den ble like bra som den så ut på nettet.

19:33 Begge ble litt rastløs, så vi dro like gjerne en tur på Biltema – kun for å kikke litt.

20:37 Vi kjørte litt rundt i byen og hadde forskjellige samtaler, det er veldig typisk oss å bare kjøre rundt mens vi snakker om ting.

21:09 Når vi kom hjem igjen, måtte vi ta igjen en del episoder med Vendela + Petter.

22:28 På tide å finne sengen!

Uke 18 – uken som gikk..

Ukens sang: Jesper Jenset – FOR LOVE.

Ukens middag: Sorry, men tacoen denne uken var helt himmelsk! Faktisk mye bedre enn forrige uke. Når jeg lager taco hjemme gidder jeg ikke kjøpe absolutt alt som jeg vil ha i, fordi det bare blir kastet etterpå uansett, men når jeg spiser her hos Therese og gjengen så har dem jo alt godt!

Ukens cravings: Vann.

Ukens nedtur: Jeg har vært i en veldig dårlig humør denne uken – sånn typ trist og likegyldig, med mange tanker.

Ukens høydepunkt: Jeg kjørte til Sandefjord på tirsdag, og uken min ble mye bedre av å komme hit istedenfor å sitte hjemme alene. Det var en veldig bra båttur vi hadde 1. mai også!

Dagen i dag: har vi vært en liten tur i Tønsberg på båtmesse, før jeg og Daniel tok turen over til Strömstad for å handle litt. Nå er vi på vei tilbake til Sandefjord.

Ukens favorittbilde:

1. mai

Jeg har hatt en skikkelig lørdagsfølelse i dag. Jeg vet ikke hvorfor – kanskje fordi jeg har fri i dag og at jeg i går kjørte til Sandefjord etter skolen. Jeg pleier å få helgefølelser da, siden det er som regel da jeg er her.

Lukten av saltvann minner meg om fisk. Vinden slår i håret og motorsus fyller ørene. Vi flyr over bølgene, mens vi har kursen for en holme. I dag har jeg vært på båttur sammen med Roman og Julie + en familie til. Det var en utrolig bra tur, men jeg kjenner virkelig at vi har vært ute hele dagen. Det ble både bading (jeg badet ikke), grillings og turgåing, med rundt 15 grader, litt overskyet og sol. Hele dagen fløy avgårde, og vi har nesten akkurat kommet hjem igjen.