Utdanning? Jobb? Framtiden?

For mange er det utrolig vanskelig dette med framtiden. Hva skal man egentlig gjøre hele livet? Noen har klare planer for hvilke utdanning de vil ta, og hva de vil jobbe med. Mens for andre er dette et stort spørsmål, som føles umulig å svare på. 

Når jeg var mindre visste jeg alltid hva jeg ville bli. Jeg hadde staket ut retningen min som veterinær. Men når jeg kom over på videregående ble jeg veldig usikker, og etter et halvt år så hadde jeg bestemt meg. Jeg skulle ikke bli veterinær. Jeg gikk uten å vite hva jeg ville etter videregående, helt fram til vinteren det var på tide å søke. Da hadde jeg slått fast, jeg skulle søke meg inn på journalistikk i Kristiansand. Dette var også det eneste studiestedet jeg søkte på, og den eneste utdanningen jeg søkte. 

Hit kom jeg inn, og her har jeg nå snart gått et skoleår. De siste ukene har jeg blitt veldig usikker på om jeg skal fortsette videre, eller om jeg skal avslutte etter dette året og reise hjem. Hjemlengselen er stor, og jeg har egentlig ikke lyst å bo her. Vinterne er grusomme, det er folk overalt og fred finnes ikke. De siste månedene har jeg brukt mer penger i deler til bilen enn jeg har gjort det ett og halvt året jeg bodde hjemme (med lappen og bil) – dette ene og alene på grunn av salt. 
Den eneste grunnen til at jeg er usikker er fordi jeg vil ikke droppe ut nå. Jeg vil så veldig gjerne fullføre. Jeg vil gjøre meg ferdig med skolen, og begynne i arbeidslivet. Jeg liker journalistikken, jeg synes det er gøy. Jeg liker skolen her, jeg trives der. Å hva annet skal jeg gjøre? Jeg har ikke pekt ut noen andre retninger jeg vil gå. Men hva skal jeg sette høyest? Trivselen med å bo et sted og den inderlige hjemlengselen, eller å fullføre det jeg har begynt på og få meg en utdanning? 

Jeg kommer til å bruke noen dager/uker nå framover med å tenke på dette valget. Mange har kanskje meninger om hva jeg burde eller ikke burde gjøre, men eneste som kan fortelle meg hva jeg skal gjøre, er meg selv. Jeg er den eneste som vet hva som er best for meg. Jeg er den eneste som vet hva jeg trives og ikke trives med. Men setter selvsagt pris på litt råd

Uke 17 – uken som gikk..

Ukens sang: NOTD feat. Bea Miller – I Wanna Know.

Ukens middag: Jeg og Maren spiste Domino’s pizza på mandag😍 åsså spiste vi sammen med Kamilla på onsdag – Spaghetti á la Capri! Begge middagene var utrolig koselig❤

Ukens cravings: Brus! Jeg har egentlig aldri likt brus noe særlig, men denne uken har jeg faktisk fått litt smaken på det. Så lenge det ikke er mer enn ett eller to små glass, hah!

Ukens humør: Denne uken har humøret faktisk vært bra, med noen stunder der jeg bare har hatt lyst å gi opp alt. Men det har alle, og det er med de tankene man kan finne motivasjonen til å kjempe videre.

Ukens nedtur: Bremsecaliperen på venstre side tok kveld på torsdag.. Det var forutsett, så jeg kjøpte den delen før påske da den allerede da var begynt å bli dårlig. Begynner å bli sånn veldig passelig lei den salten nu.. hvordan klarer dere bo her?!

Ukens høydepunkt: Det å komme seg en liten tur til Sandefjord denne helgen og få tilbringt tid med gjengen her!❤ På lørdag var vi også en tur i Strømstad, vi var faktisk borte ti timer, jeg var helt utslitt når vi kom hjem igjen. Ble tidlig seng på meg for å si det sånn.

Dagen i dag: I dag skal jeg bare chille med den gjengen her i Sandefjord, før jeg må starte hjemover til Kristiansand.

Ukens favorittbilde:

Radio og avis

Denne uken har vi hatt litt opplæring på skolen, for det er en del ting som er nytt for oss. Praksisen begynner i neste uke, så her går det unna. På mandag og tirsdag hadde min gruppe opplæring i avis, der vi lærte hvordan man lager avis – både for e-avis og papiravis. For en jobb! Det er skikkelig pirkearbeid, og man blir fort veldig sliten i hodet. 

I går og i dag har vi hatt radio. Der den ene oppgaven vår var å lage en historie av lyder og det var utrolig gøy! I dag har vi også fått prøvd oss i radiostudioet for å øve som tekniker, programleder og nyhetsoppleser. Jeg skal jo være tekniker på radio under praksisen, så jeg sugde jo til meg alt av informasjon som en svamp. Det å gå live er så utrolig skummelt, med mindre du har det som en hverdag. 

I morgen skal vi få kurs i interaktiv avis, før vi skal begynne på arbeidskravet vårt som er å lage en interaktiv tosider i avisen. Jeg er veldig spent på akkurat den interaktive biten. Det høres skikkelig avansert ut, men vi får se!♥


/Redigering.

Bilder fra 2013!

Jeg har sett mange bloggere gjøre dette, så jeg tenkte å vise dere mitt bidrag til samme type innlegg. 
Herregud, så flau jeg blir. Jeg kjenner jo ikke igjen jenta! Men ja, det er faktisk meg. For å vise dere kontrasten mellom 2013 og 2018 har jeg lagt et bilde av meg selv fra 2018 nederst i innlegget. Jeg må innrømme at jeg er mye finere den dag i dag. Ikke bare fordi jeg i dag har mindre kviser, men selve ansiktsformen og hvordan ting passer sammen er mye bedre den dag i dag enn for fem år siden. 


Jeg savner virkelig den tightsen der, tru hvor det ble av den? 


Jeg husker jeg var såååå fornøyd med det bildet der! Herregud, iPhone 4! Det er da du innser hvor lenge siden det var 2013. 

Hah herregud..! Tru om vi om fem år kommer til å le av de bildene som ble tatt den dag i dag? Det kommer til å bli spennende å se, for disse bildene synes man jo var fine på den tiden man tok dem.

Klompen i magen

Jeg trodde aldri våren skulle bli så tøff. Jeg trodde aldri at jeg skulle lengte hjem så mye som jeg plutselig gjør nå. Jeg har utholdelig hjemlengsel, og alt jeg bare vil gjøre er å pakke alt sammen å reise hjem. Det er ikke det at jeg ikke trives her i Kristiansand, jeg bare mistrives her alene. Det tar veldig på min mentale helse, og jeg ønsker ikke at det skal gå utover den. Jeg er kommet så langt på vei for at min hverdag ikke skal bestå av flere dårlige dager enn gode dager, og jeg vil ikke tilbake dit. Det er tøft å flytte hjemmefra for første gang, men når du opp på det hele faktisk flytter over 2000 kilometer hjemmefra. Det er ikke bare å reise hjem for en helg. Det kreves planlegging, penger og mer enn en de to dagene en helg består av. De to dagene går i reising til og fra. 

Klompen jeg har i magen er så vond og stor. Jeg går med en konstant bekymring av at jeg ikke skal kunne klare å gjennomføre de to gjenstående årene av skolen. Jeg har gått til skolens rådgiver for å finne en løsning på dette, og vi jobber nå for å se hva som kommer til å skje videre. Rådgiveren forsto meg veldig godt, og skulle gjøre det som kunnes for å hjelpe meg. 
På grunn av denne klompen i magen, så har jeg problemer med å spise. Jeg er ganske sikker på at jeg faktisk har gått ned i vekt de siste dagene, for jeg føler meg mye tynnere. Jeg prøver så godt jeg kan å presse i meg mat, men det er faktisk vondt å spise og jeg føler jeg må kaste opp alt jeg prøver å dytte ned i meg. Selv mat jeg elsker blir vanskelig å svelge. Men jeg spiser, og jeg prøver å spise til jeg ikke klarer mer. Jeg hater å ha problemer med mat, for det er en forferdelig følelse. Jeg har også problemer med å sove. Jeg våkner hver natt klokken fire, så blir jeg liggende å tenke og gruble helt til jeg sovner en stund etter. Det blir veldig tungt i lengden..

Men når det skal sies, så helt siden jeg begynte på videregående, har jeg bestemt meg; jeg skal aldri slutte midt i et år. Når jeg først har begynt på et år, så skal jeg fullføre. Nå er det så kort tid igjen av dette skoleåret, og jeg vet at jeg kommer til å holde det ut. 


Ny uke, nytt emne!

Det er en ny uke, det er nye muligheter og denne uken starter vi på et nytt emne! Vi har begynt på journalistikk 3, som er det siste emnet før vi tar sommerferie. Jeg kjenner at jeg er virkelig klar for å ta sommerferie, og har hatt skikkelig sommerfølelse helt siden jeg kom hit på onsdag. I dag har jeg ikke like mye sommerfølelse fordi været er litt kjipt. 
Det som er litt gøy da, er at i dette emnet har vi bare undervisning i en uke, så er det praksis i tre uker og så skal vi levere arbeidsprøver fra denne praksisen 23. mai. Men vi slutter ikke på skolen før 7. juni! 
Vi har et journalistisk prosjekt som skal foregå i rundt to uker og det skal levers innen 7.juni. Det går ut på å lage en sak som inneholder tekst, lyd og bilde. Per. dagsdato vet jeg ikke hvordan jeg skal gjennomføre det, eller hva jeg skal skrive om. Det gjør meg litt veldig nervøs. Jeg gruer meg skikkelig og håper virkelig at jeg bare kommer på noe lurt gjennom disse ukene.. 

Ha en fantastisk mandag videre!♥

Uke 16 – uken som gikk..

Ukens sang: John De Sohn, Roshi – Standing When It All Falls Down (Piano version). 

Ukens middag: Vi hadde en utrolig koselig bursdagsmiddag for kona til Daniel´s far på Gobiten i Lakselv. Der ble det biffsnadder på meg, og det var faktisk ganske godt♥

Ukens cravings: Jeg har faktisk ingenting her denne uken.. :p

Ukens humør: I begynnelsen av uken var humøret egentlig ganske greit, men så kom torsdag og da gikk alt rett vest. Dette er en av de få tilfellene det siste året at jeg har vært så langt nede som jeg har vært de siste dagene. Håper neste uke blir noe bedre! 

Ukens nedtur: Det var å måtte reise fra Lakselv. Jeg hadde overhodet ikke lyst til det, men eksamen måtte jeg ta.. sååå da ble det bare sånn. 

Ukens høydepunkt: Det må jeg faktisk si er de samtalene jeg har hatt med mamma når jeg har vært lei meg og virkelig trengt å bare utløpe tårene, sinne og tristhet til noen som lytter. Hver gang jeg har følt jeg har mistet meg helt har jeg ringt mamma, og det har vært så utrolig godt alle gangene. Det har lettet litt på enkelte ting.♥

Ukens favorittbilde: 

Roadtrip

De siste to dagene har jeg virkelig tatt bilturene mine til litt nyere høyder. Vanligvis kjører jeg ikke så langt – eller kjører ikke i det hele tatt – når Daniel ikke er hjemme, men nå har jeg virkelig sust rundt. 
I går tok jeg turen til Lillesand, der jeg bare kjørte litt rundt og gikk litt langs bryggen. Det var utrolig fint vær, men vinden var litt sur. Jeg kom meg derfor videre til Birkeland, og derfra var det ikke langt hjem. Når jeg kom hjem gikk jeg faktisk rett og la meg. Jeg fikk kanskje ikke sove med engang, men jeg sovnet til slutt. 

I dag tok jeg turen til Arendal og Grimstad. Jeg tror jeg surret rundt i Arendal én time, der jeg blant annet gikk på Amfi og litt i sentrum. Vinden var ikke like kald i dag, og gradestokken har krøpet helt opp til 16 grader. Nydelig♥ I Grimstad ble jeg kanskje en halv time, før jeg tok turen innom Sørlandssenteret på vei hjem. 

Dere tenker kanskje hvordan jeg kunne ha rukket å kjørt én time, vært i Arendal én time, kjørt til Grimstad, vært der en halv time, kjørt til Sørlandssenteret og hvert der litt før jeg nå er kommet hjem – og det før klokken er to? Vel, jeg sto opp ganske tidlig i dag, så jeg var ute av døren og på vei til Arendal allerede klokken ni i morges. Jeg har ikke fått sove noe særlig i natt, så jeg regner egentlig med at det blir ganske tidlig seng på meg i kveld. 


Lillesand♥


Arendal♥


Grimstad♥

Det var litt tidlig

God morgen! I dag var jeg virkelig tidlig ute av sengen, klokken 05.17 gikk jeg inn på badet for å gjøre meg klar. Flyet mitt til Tromsø gikk 06.30, og det var litt vel tidlig. For nå som jeg kom meg fram til Tromsø, må jeg vente her i tre timer før det neste flyet går. Det gjør egentlig ingenting med litt venting, for det kan jeg bruke på å lese til eksamen som er i morgen. Likevel er jeg ikke framme i Sandefjord før klokken 16 i ettermiddag, og da står tre timers kjøring på planen for å komme meg helt til Kristiansand.

Det blir en veldig lang dag. 

Jeg kjenner på hele meg at jeg ikke ville reise. Jeg blir irritert bare jeg tenker på det at jeg må til Sør-Norge allerede i dag. Sint og lei meg. Jeg kan trives så mye jeg vil der nede, men det endrer ikke det faktum at Finnmark er mitt hjem. Jeg er finnmarking tvers igjennom, og det er det ingen tvil om. Nå er det bare å se frem til sommerferien!♥

Lenge siden sist

For et nydelig vær det er i dag! Det er nesten vindstille, solen står høyt på himmelen og gradestokken er helt oppe i fire grader. I dag er planen bare litt mer eksamenslesning, så skal jeg og mamma ta oss en tur til sentrum for å gjøre noen små ting. 

Nå som jeg er her oppe i Nord for et par dager, har jeg bestandig ting jeg har lyst å gjøre. I går tok jeg meg tiden til å dra innom stallen for å hilse på min beste hestegutt, Eemil. Jeg fikk ridd også, og det er første gang siden i høst. Jeg har ikke sittet på hesteryggen siden jeg var her i høst, og det er jo rundt et halvt år siden. Jeg merker at det er lenge siden jeg har ridd, for det var merkelig å ri igjen, pluss at jeg har veldig vondt i rumpa i dag. Etter en velfortjent dusj dro jeg og pappa en tur på kafé, der vi møtte mange kjente fjes. Jeg fikk i meg litt mat og en herlig kakao før det bar hjem til litt eksamenslesning. 

Denne uken, på torsdag, har jeg eksamen i presseetikk og medierett. Derfor er jeg bare her noen dager. Emnet er veldig krevende i seg selv, men vi må faktisk skrive forhånd under denne eksamen også. Det gruer jeg meg veldig til, for sist vi skrev forhånd var eksamen før jul og jeg fikk krampe i hånden. Det er ikke slik at jeg kan slappe av i hånden når jeg skriver, for det skal faktisk gå gjennom tre ark og da må man ha trykk på pennen. Da blir man utrolig fort sliten og hånden verker! Så det gruer jeg meg litt veldig til.. 

God tirsdag alle sammen!

Uke 15 – uken som gikk..

Ukens sang: Timeflies, SHY Martin – Raincoat.

Ukens middag: Pizza denne uken var en klassiker.

Ukens cravings: Vann! Jeg er så avhengig av vann, og det er jo så godt. Vann smaker kanskje ingenting, men likevel.

Ukens humør: Denne uken har humøret vært litt blandet, men det har stort sett vært utrolig bra må jeg innrømme. Under mensen blir jeg bestandig i dårlig humør, men denne uken har jeg virkelig vært heldig.

Ukens nedtur: Det kan da ikke være noe annet mensen. Jeg har hatt en såppass bra uke faktisk, og har ingenting å trekke på!

Ukens høydepunkt: Det var å endelig komme tilbake til Finnmark, selv om det bare er litt over én uke siden sist vi var her. Men ingenting slår det å komme hjem igjen, uansett når du sist var der.

Ukens favorittbilde:

Opplever mye rart

Jeg og Daniel kjører veldig mye bil, og har mange mil i ræva. Det betyr også at vi har opplevd veldig mye rart langs veiene. Jeg kan med trygghet si at det finnes utrolig mange idioter på veien. Jeg har vært vitne til ganske så mange nesten ulykker, både i Norge og Sverige. Enkelte har virkelig ikke hode når de kjører bil, den ligger på kjøkkenbenken hjemme. Ikke bare nesten ulykker, for vi har kjørt forbi et par ulykker gjennom tiden. Dette er kanskje ikke deres feil, men i mange tilfeller kunne det vært unngått.

En opplevelse jeg husker spesielt godt var faktisk i jul. Vi var på vei oppover til Finnmark for å feire jul, og klokken var rundt ett – to på natten i Nord-Sverige en plass. Plutselig ser vi en bil med nødblinkerne på i det andre kjørefeltet på motorveien. Når vi kommer nærmere, ser vi at denne bilen ligger på taket inne på noe som ligner en bussholdeplass. Akkurat der var det et lite kryss, så vi måtte selvfølgelig stoppe å se om det var noen der. Vi snudde og kjørte til bilen. Vi fant raskt ut at det ikke var noen i den bilen, men vi ringte politiet likevel. I tilfellet de ikke hadde fått beskjed om denne bilen, og føreren bare hadde stukket av. Men politiet var allerede på vei til stedet, og vi kunne raskt kjøre derfra. Dette tror jeg faktisk det er det ekkleste jeg har opplevd, for det var midt på natten og det er ikke så mange som ferdes på natterstider. Det var heldigvis tatt hånd om før vi kom dit, og bilen var forlatt. Jeg vet ikke hva som hadde skjedd, eller hvordan det gikk med føreren eller eventuelle passasjerer, men la oss håpe det gikk bra!

Vi har nok engang tatt strekningen Sør-Norge til Nord-Norge, og har tilbringt to dager i bil, 2000 kilometer. Heller ikke denne gangen uten å oppleve mye rart. Vi har vært vitne til en milevis med kø i andre kjørefelt, på grunn av to ulykker på samme strekning og så ut til å være samme årsak. Påkjøring bakfra. Vi har vitne til mange skumle og farlige forbikjøringer og det er ikke måte på.

Vi er så og si nettopp kommet frem til Lakselv, og det var utrolig godt å ta seg en dusj etter flere mil i bil. Kjenner at det skal bli veldig deilig å legge seg i en seng i kveld også! Jeg blir bare noen dager her nordpå, for jeg har en eksamen neste uke som jeg vil komme tilbake til på et senere tidspunkt. Men så lenge jeg får meg en tur nordover, så spiller det ingen rolle hvordan jeg kommer meg hit eller hvor mange dager jeg blir. Jeg bare elsker Nord-Norge!❤

Det merkelige livet til Neo

Gjennom en liten periode har jeg prøvd å fange opp mange av de merkelige tingene min lille nymfeparakitt Neo gjør, og i det siste har han gjort utrolig mye rart. Å når det kommer til den biten der han bader i den lille skåla, så ville han ikke bade i en større. Han nekter å bade i noe større, tro meg, vi har prøvd. Merkelig liten kar.

Neo har også begynt å bli veldig interessert i maten vi spiser, og vi lar han smake på stort sett det meste, bortsett fra det han ikke skal ha. Han elsker faktisk nudler, og spiser man nudler kan man ikke sitte i fred – som dere ser. Det er jo litt gøy, og det gjør middagen skikkelig koselig♥

Husker når denne var stor

Reklame | Apple

Nå har jeg hatt iPhone 7 Plus noen måneder, og jeg elsker den telefonen. Det ble en 7’er, selv om 8’eren er ute på markedet, men som student har man ikke verdens beste råd, samt 7 og 8 er ganske så lik. Jeg fikk for alvor lyst på en Plus telefon i jul, og jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg forelsket meg bare i størrelsen. Jeg synes den vanlige størrelsen plutselig ble for liten, og jeg ville oppgradere fra min 6s. 

Jeg vurderte veldig fram og tilbake, for når jeg så på den i butikkene synes jeg den var alt for stor, og hvordan skulle jeg klare å holde den? Jeg hadde likevel sykt lyst på en slik, så i slutten av januar tok jeg en tur innom Power her i Kristiansand og kom ut med en iPhone 7 Plus! 
I ettertid tenker jeg ofte at jeg kommer aldri til å klare å gå tilbake til den “vanlige” størrelsen igjen, fordi jeg synes de er så små. Jeg elsker størrelsen på Plusen, og synes nesten den begynner å bli liten nå. Bortsett når jeg bare skal skrive med en hånd, og da er jeg helt avhengig av en popsocket. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten en popsocket! Det er jo så ufattelig genialt, og spesielt når du har en litt større telefon.
Jeg har kjøpt meg flere popsockets og har nesten en på alle dekslene mine, men ikke alle da jeg kunne variere mellom å bruke pops eller ikke. 

Annet jeg synes er veldig bra med telefonen er kameraet. Det ser veldig bra ut, og tar utrolig gode bilder! Som blogger er man avhengig av å få gode bilder ute på farten, og når man har en telefon som tar veldig bra bilder er det ikke alltid man trenger å dra rundt på et stort kamera. Jeg er veldig fornøyd! 
En ulempe er at det er ikke så veldig lett å finne fine deksler til Plus, for de lager flest til de vanlige størrelsene og mindre til Plus. Så det er litt kjipt da. 

#1 Dette visste du kanskje ikke..

.. om meg! 

Jeg er avhengig av skjønnhetssøvnen min. Jeg er helt avhengig av å få rundt 8-9 timers søvn hver natt. Får jeg ikke det, føler jeg meg utslitt i flere dager etterpå og blir helt ødelagt. Jeg klarer sjeldent å sove lengre enn de 8-9 timene da, men får jeg mindre enn det er jeg egentlig helt ødelagt. Jeg føler også at jeg får mindre energi og blir mer trøtt av å sove mer enn 8-9 timer. 

Jeg klarer ikke ligge flere timer i sengen om morgenen. Det kan kanskje være hardt å stå opp om morgenen i ukedagene, men jeg klarer ikke ligge i sengen om morgenen mer enn én time. Jeg har ikke tålmodighet til det. Jeg liker ikke å kaste bort dagene mine i sengen, men det finnes selvfølgelig unntak 😉 

Jeg har et mellomnavn. Jeg har faktisk et mellomnavn, Cecilie, som jeg nesten aldri bruker. Jeg forkorter det oftest til bare C når jeg skriver under på ting, men jeg bruker det så og si aldri på sosiale medier. Jeg vet ikke helt hvorfor, for jeg liker det egentlig, men jeg synes kanskje det blir litt langt? 

Dobbelt sjekker alarmen. Når jeg setter alarm på telefonen min om kvelden, så må jeg alltid dobbeltsjekke (om ikke trippelsjekke) at den faktisk er på. Jeg slår de på, lukker alle appene mine, men så åpner jeg alarmen igjen for å sjekke at de på mystisk vis ikke har skrudd seg av etter at jeg lukket appen. Hah, så rart..! 

Jeg elsker å ha god tid på morgenen. Jeg står bestandig opp to timer før skolen begynner, i hvert fall nå som skolen begynner klokken ni. Begynner jeg klokken tolv, står jeg opp ni eller ti. Jeg elsker å ha god tid på morgenen, så håret mitt når å tørke ordentlig før jeg går ut av døren, om jeg har dusjet, og kan spise frokost uten stress. Jeg må ha det etter pappa, for han står også opp super tidlig. 

Jeg blir litt ekstra sårbar under mensen. Under mensen skjer det utrolig mye med meg og mine følelser. Jeg blir følsom, nærtagende og overtenker ganske mye når jeg har denne perioden. Jeg trekker meg ofte bort og blir kanskje litt ekstra stille. Jeg kan fort bli veldig irritert, frustrert eller sur. Det skjer veldig mye med meg da, og det er veldig utfordrende. 

Jeg får vondt i hodet av å være for mye inne. Når jeg er inne en hel dag blir jeg ukomfortabel. Jeg blir kaldsvett, der hodet sier at det er varmt, mens kroppen er kald. Jeg føler meg veldig ekkel da. Når jeg oppholder meg inne store deler av en dag føler jeg meg utslitt og får nesten litt vondt i hodet. Jeg må derfor jevnlig komme meg ut på en eller annen måte, for eksempel gå med søpla, kjøre meg en liten tur eller bare gå ut for å gå ut. Jeg trenger den friske luften som er utendørs, det får meg til å føle meg bedre. 

Forventet ikke dette i april

April måned og gradestokken er over seks grader flere dager på rad. Vet dere hvor stort det er for en liten finnmarking som meg?? I april er vi enda på minussiden og har masse snø der oppe i nord. Her nede er snøen forsvunnet og langt over på plussiden. Oppe i nord er det enda en måned igjen med vinterdekk, mens her nede kan vi skifte til sommerdekk allerede nå. Dette er det snåleste jeg har vært borti, og jeg vet at søringene klager over hvor lang vinteren har vært og at den har vært ekstra lang i år. For meg har dette vært en «normal» vinter, hvis man ikke tenker på all den sørpa.

I dag er det strålende sol og elleve grader ute! Dette måtte selvfølgelig nytes, så vi tok turen til byen og jeg kjøpte årets første is. Det var faktisk så varmt at jeg trengte noe å kjøle meg ned på. Vi ble sittende å bare nyte solen, til det ble så varmt at vi ikke klarte å sitte der mer.

Uke 14 – uken som gikk..

Ukens sang: The Weeknd – Call Out My Name.

Ukens middag: Det er så mye å velge mellom, men jeg tror faktisk det må bli mellom nachos’en på fredag eller lasagnen i går. De var sinnssykt gode!

Ukens cravings: Sjokoladekake! Fysøren som jeg har hatt lyst på kake denne uken, og spesielt sjokoladekake! Derfor har jeg bakt sjokolademuffins i dag. Mm!

Ukens humør: Det har vært litt opp og ned må jeg innrømme. Litt vel mange følelser i sving, og jeg merker at forandringer er på vei å skje. Det veier litt ekstra på hjertet, og blir litt tungt enkelte ganger. Jeg håper selvfølgelig at det blir lettere med tiden, men vi får se. Tiden vil vise om det blir tyngre eller lettere å bære.❤

Ukens nedtur: Det å reise hjemmefra, det finnes ingen andre større nedtur enn det faktisk.

Ukens høydepunkt: Jeg vet ikke helt, kanskje vår lille kjøre tur rundt i området, for det var veldig koselig! Utenom det har jeg ikke noen store høydepunkter denne uken.

Ukens favorittbilde:

Husmor poeng

God søndag til alle! Jeg har virkelig sanket inn husmors poeng denne søndagen. Aller først tok jeg meg av badet, der jeg vasket alle overflater så det ble skinnende rent. Det var virkelig deilig å se det bli rent. Så begynte jeg faktisk å lage sjokolademuffins, som egentlig var planlagt å lage i går, men vi spiste middag så sent at jeg ikke orket å lage noe muffins da. Mens jeg holdt på med muffinsene tok jeg å støvsugde hele leiligheta og vasket gulvet i bade og gangen. Må virkelig si jeg har vært effektiv, til at vi sto opp i tolv tiden denne “morgenen”. Mens jeg holdt på med alt dette, har Daniel vært ute å fikset litt på bilen sin.
Psst! Må også få skryte litt av at muffinsene var nyyyydelige! Mmm♥ Jeg må bare avsløre, at jeg har ikke lagd disse muffinsene helt selv, jeg har fått litt hjelp av Toro 😉 

Resten av dagen skal vi kanskje bare slappe litt av, eller hvem vet hva vi egentlig kommer til å finne på? Jeg håper hvert fall at dere har en nydelig søndag, alle fantastiske mennesker♥