Sommerferie del III: hjemreise

Dette var den siste uken med ferie, og nå er det tilbake til hverdagen og jobb. Jeg kunne godt tenkt meg å ha hvert fall én uke til med ferie, men plikten kaller. Denne ferien har vært ganske så fin, sammen med Daniel, lillebror og Benedicte. Turen sørover gikk over all forventning, og vi fikk sett mye av Norge. Det er ikke så aller verst i vårt eget land, og jeg klarer fint å feriere her uten å måtte reise utenlands.
Vi fikk gjort utrolig mye i Sandefjord hos familien til Daniel, ikke minst fartet litt rundt, både til Oslo, Hvaler og Skien. 

Det gamle kontrolltårnet i Bodø. Ganske stilig.

Turen hjem igjen, gikk ganske bra. Vi gjorde et kjapt lite stopp i Bodø, før vi kjørte helt hjem. Her besøkte vi flymuseet, ganske interessant faktisk, og guttene fikk flydd i flysimulator (noe de syns var veldig gøy). Deretter tok vi en ganske fancy middag på Egon, der hele gjengen ble stappmett på biff i forskjellige varianter. Jeg vil si det var en fin avslutning på vår ferie sammen, da vi skulle levne lillebror i Narvik.

Masse fly hengende i taket.
Guttene ute å flyr i Bodø. Ganske kult med simulator!
Mmmm! Min heftige biffsnadder.. Jeg angret litt på at jeg bestilte ekstra kjøtt, for du søte så mett jeg ble.

Vi fikk ikke startet mot Narvik før klokken bikket syv den torsdags ettermiddagen, som gjorde at det ble en ganske sein kveld på oss. Vi møtte på en del veiarbeid, og ble stående en stund i Narvik å vente på følgebilen. Lillebror dro hjem til seg, mens jeg og Daniel kjørte litt utfor Narvik for å sove. Ganske greit med vogn, da man kan stoppe å sove hvor som helst.

Ganske så fin frokostutsikt.

Vi fikk en ganske fin utsikt den siste frokosten langs veien. Ganske beroligende morgen også, da det regnet på starten av dagen. Vi rullet inn på gårdsplassen hjemme litt over klokken åtte fredags kveld. Vi fikk derfor litt tid å tømme vogna, før jeg tok en tur innom en venninne. Det var ganske koselig. Nå begynner det jo å bli mørkt på kveldstid også, så telysene fyller stuen!

De siste dagene av ferien har blitt bruktt på å rengjøre vogna, og gjøre den klar for nye turer. Daniel har fått vasket bilen, for den SÅ IKKE UT når vi kom hjem (usj). Jeg har kjørt en venninne til Hammerfest for å hente bil, tatt en fin lunsj, samt vært en tur innom hytta for å hilse på pappa. Jeg og Daniel har tatt bilder av bilen til salgsannonse, og da ble min lørdagskveld å redigere bilder: heh, livet som edru.
I dag har jeg ryddet huset, og skal få tid å vaske badet, men akkurat nå sitter jeg å chiller i sofaen. Stresser absolutt ikke, skal NYTE siste dag med ferie, for i morgen slår den harde virkeligheten inn.

Bilder til salgsannonse på tur!
Hytteparadiset!

Sommerferie del II: Sandefjord, Oslo, feriekos

Artig fakta om det bildet her; rett etter at det ble tatt måtte vi flykte inn på grunn av mengden veps som samlet seg rundt grillmaten. Jaja, det så nu idyllisk ut om ikke annet.

Våre dager i Sandefjord hos Therese og Roman har vært eksepsjonelle. Vi har storkost oss alle sammen. Spist mye god mat, og brukt tiden til å bare ha ferie. Det er greit med en slik uke også, ikke bare farte rundt. 

Likevel.. Mandag hadde vi bestemt oss for å dra en tur inn til Oslo. Dagen startet med en timeplan på badet.. da hele huset (7 stk) skulle være ute innen klokken bikket 09, med bare ett bad tilgjengelig og samtlige skulle dusje. Det gikk overraskende bra skal jeg si. Vi var flinke. Vi kom oss ut i tide, hele gjengen.

Dagen ble brukt til å suse rundt på el-sparkesykkel i hovedstaden, samt at jeg og Benedicte gikk innom tre butikker. Vi fikk også spist litt på Max, og tatt en is på Tjuvholmen. Da værmeldingen hadde lovet full sol, 22 varmegrader og nesten ikke et vindpust, hadde jeg bare tatt på meg en t-skjorte for anledningen. I realiteten fikk jeg bare 17-18 grader, sol imellom skylagene og en god del mer vind enn lovet, og måtte derfor gå til innkjøp av en genser.. Det stoppet ikke dagen fra å bli fin da!

Vi tok bussen tilbake til bilen rundt halv fem den ettermiddagen, men vi var langt ifra ferdig. Neste stopp: Oslo Fashion Outlet på Vestby. Her ble det brukt både tid, og penger! Jeg har aldri vært her tidligere, og fikk jo mye fint til en grei pris. Jeg kom hjem med tre nye gensere, og en ny bikinitopp, så jeg er ganske fornøyd! Vi var faktisk nesten 13 timer ute av døren, så det var ganske godt å legge seg den kvelden.

Ellers har den siste uken blitt brukt på å slappe av, kose oss og bare gjøre det vi har hatt lyst til. Vi har bowlet, spilt mye biljard, shoppet, spist is, sett masse serie, badet.. for å nevne noe. Vi har kommet oss på Subway, da det er lenge siden vi har spist der. Det var meget godt.
Jeg har til og med kjørt Gokart! Jeg har kjørt hvert fall to ganger når jeg var mindre, men dette vil jeg si er første gang jeg faktisk har kjørt Gokart, som jeg husker noe av. Jeg var faktisk litt redd i begynnelsen, hadde null peiling på hva jeg holdt på med, men det gikk bedre enn jeg hadde trodd. Imponert over meg selv.

Krabbefiske en torsdag kveld.
Mmm!
Den pizzaen her var utrolig god! Stekt på stein i grillen, mmm!

På lørdag tok vi turen til Hvaler, hvor onkel bor. Lille nevøen min hadde bursdag, og den skulle feires! Det er ganske lenge siden jeg har sett dem, så det var utrolig koselig å stikke en tur innom, mens vi alt var her nede. Det ble mat, kake, hyggelig prat og en god match med bordtennis i hagen. 

Mandag, dagen jeg vet to stk har ventet på. Jeg har til og med gledet meg. I februar kjøpte jeg og mamma bursdagsgave til lillebror og Daniel; de skulle få kjøre sportsbil på bane!
Lillebror valgte å kjøre en McLaren 570S Spider, mens Daniel valgte å kjøre en Mercedes-AMG GT R, som de skulle få kjøre fire runder på Rudskogen Motorsenter. Trur du ikke guttene koste seg? Suse rundt banen i den farten de ønsket, i en bil til noen millioner. Det så hvert fall gøy ut!

Lillebror i den oransje McLaren bilen!
Daniel på vei inn i den grønne, fine Mercedesen!
Tru om han er litt spent..?
Fin bil da!
Daniel i farta!
Nice.

I dag har vi pakket sammen sakene våre, handlet inn matvarer og fyllt opp campingvognen. Det var på tide å vende nesen hjemover. Lillebror hadde kjøretimer på motorsykkel i dag, så startet derfor noen timer etter oss. Vi har nå stoppet slik at han kan ta oss igjen, og står på en rasteplass for natten. Det ga meg derfor tid å oppdatere mine sosiale medier og bloggen.