På min telefon

Jeg så et slikt innlegg på en av toppbloggerne, og ble inspirert til å lage et slikt til dere! Nå skal dere få en liten runde rundt på telefonen min.

BAKGRUNNSBILDE

Det er vel nesten obligatorisk å ha bakgrunnsbilde av kjæresten på telefonen? Jeg er veldig effektiv på å bytte, så for alt jeg vet har jeg et annet bilde i morgen :p

NÅR JEG ÅPNER TELEFON

Jeg er ikke som de fleste “kjendiser” å har telefonen stappfull med varsler i alle retninger, derfor ser det slik ut når jeg åpner min telefon. Helt basic. 

SISTE SAMTALE PÅ MELDINGER

Jeg snakker veldig sjeldent med andre enn mamma på meldinger. 

SISTE FACEBOOKSAMTALE

Det er vel teknisk sett ikke en samtale, men jeg måtte jo ha en adresse å hente Benedicte på. Messenger er det som blir brukt da 😉 

SNAPCHATLOGG

Jeg bruker Snapchat veldig mye, men av og til bruker jeg det nesten ikke. 

SISTE BILDE PÅ KAMERARULLEN

Dette er de søteste kattungene jeg har sett. Jeg var på Dyrenes Beskytter i går, og de hadde funnet disse i en pappeske i området rundt Kristiansand. Disse er kun rundt én uke gamle. Mennesker er helt forferdelige. 

SISTE BILDE JEG LIKTE PÅ INSTAGRAM

Jodel er kanskje ut mange steder i landet, men jeg har jo akkurat begynt å få sansen for jodel. Hah! 

SISTE JEG SKREV/REDIGERTE I NOTATER

Det som er så morsomt med meg, er at jeg må skrive lister til alt. Lister i hytt og pine. Skriver jeg ikke huskeliste når jeg skal pakke, så kan jeg garantere dere at det er noe jeg glemmer, for selv med lister kan det hende at jeg glemmer ting 😉 

Ha en god torsdag alle!♥

Vent, hva sa du?

Nå er jeg så og si ferdig med prosjektet mitt. Jeg er utrolig stolt over meg selv! Det er én uke til fristen, og jeg er allerede ferdig. Jeg begynner å tru at jeg ikke har gjort det riktig for at det bare har tatt én uke å gjennomføre dette, eller om jeg bare har vært sikkelig heldig med å klare å få intervjuene mine så tidlig at jeg har klart å bli ferdig så fort. For det er jo som regel det som tar tid, å få tak i folk som har tid til intervju, og her var jeg jo ekstremt heldig. Samtidig har jeg jo jobbet nesten hele døgnet med oppgaven, siden jeg ikke har hatt så mye annet å holde på med. Det eneste jeg mangler med denne oppgaven nå er tittel på saken. 

Jeg har valgt å ikke levere selve oppgaven før kanskje mandag i neste uke. Nettopp fordi da kan jeg nå legge den litt vekk og ta den opp igjen for å se på den med et friskt blikk om noen dager. Det er så veldig lett å se seg blind på en oppgave når man ser på den hver dag. 

I dag er det utrolig varmt ute. Jeg ble så varm at jeg var nødt til å dyppe føttene i vannet når jeg var ute å gjorde de siste intervjuene. 26 grader ute og ikke en sky på himmelen. Hadde jeg kommet rett fra Finnmark til denne varmen, kan jeg garantere dere at jeg hadde krepert, men nå har det gradvis økt til å bli bare varmere og varmere, og vi har hatt denne varmen i flere uker nå. Jeg synes fortsatt det er forferdelig å gå ut og faktisk gjøre noe, men plager meg ikke med så fint vær altså♥

Outfit 290518


I dag gikk jeg all in på mitt hvite antrekk, og det eneste som er svart med dette antrekket er solbrillene mine og klokken. Jeg føler meg veldig komfortabel i hvit, og jeg blir glad når jeg går i lyse klær.

I dag er det litt grått vær for andre dag denne måneden. Jeg er sjokkert over hvor varmt det har vært i mai dette året, og det er jo langt i fra det jeg er vandt til. Jeg tror nesten det skal bli godt å komme meg til nord der det bare er rundt 10 grader. Her derimot er det 22 grader og overskyet. 

Det går veldig bra med oppgaven min, jeg har skrevet utrolig mye og har allerede hatt mine to intervjuer. Jeg har skrevet store deler av saken ferdig, så nå mangler jeg bare litt justeringer, intervju fem på gaten til radio og skrive rapporten som skal leveres sammen med dette. Jeg har hatt skikkelig motivasjon til å gjøre dette fort ferdig, men også fordi jeg ikke har så veldig mye annet å gjøre om dagene. Hittil så går det veldig bra! :p 

Uke 21 – uken som gikk..

Ukens sang: Le Winter, Ellen Hagerius, TNG – All Night Long.

Ukens middag: Spaghetti á la Capri! Det er kanskje boksmat, men jeg syns det er så utrolig godt.

Ukens cravings: Jordbær!🍓

Ukens humør: Humøret har vært overraskende bra denne uken, det hadde jeg aldri trodd. Jeg er bestandig i dårlig humør første uken når Daniel er reist, men nå overrasker jeg meg selv. Jeg har selvfølgelig hatt mine øyeblikk der jeg ikke så noe lys, som når jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre med det journalistiske prosjektet mitt. Nå som jeg har en halvveis plan, så føler jeg meg mye lettere!☀

Ukens nedtur: Det må være den utholdelige varmen det er på nattetider. Altså, hvem får sove når det er 20 grader ute? En av de verste tingene jeg vet, er å skal sove når det er varmt. Jeg bruker med andre ord veldig lang tid på sovne..

Ukens høydepunkt: Det må være når min kjære tante var i Kristiansand en tur, og jeg brukte store deler av dagen min sammen med dem i solen❤

Dagen i dag: har jeg brukt på å nyte solen ute, fått ryddet og støvsugd leiligheten. Nå skal jeg fortsette med å se serier, spise litt middag og prøve å skrive begynnelsen på oppgaven min med det lille jeg har til nå.

Ukens favorittbilde:

Nå er jeg i gang!

I natt har jeg faktisk sovet som en baby. Jeg er overrasket over hvor godt jeg har sovet i natt. Når jeg ikke sover med Daniel har jeg mareritt hver natt, og jeg våkner som regel tre-fire ganger i løpet av natten. Ikke i natt, halleluja!

Dagen i dag startet med full panikk for meg. I dag begynte vi nemlig med det journalistiske prosjektet som skal foregå de neste to ukene. Jeg kom meg på skolen, og den første timen fikk vi se på tidligere prosjekter fra andre elever. Da kjente jeg panikken stige, for wow så bra de var. På det tidspunktet hadde jeg ingen klare planer for hva mitt prosjekt skulle inneholde, eller hva jeg skulle jobbe med. Jeg hadde lyst til å begynne å gråte, og grave ned hodet i bakken. 

Men mamma hadde satt en liten tanke i hodet på meg, og jeg fikk litt videre hjelp av veilederne. Jeg kom på noe å jobbe med og fikk satt hodet i sving. Jeg fikk roet meg litt etter det, og begynte å se på eventuelle kilder og har allerede begynt å skrive spørsmål. 

Jeg har gått å gruet meg helt siden jeg fant ut at vi skulle ha dette prosjektet, og det har ikke sluppet tankene mine. Nå som vi er i gang er jeg litt roligere enn jeg var for tre uker siden, men jeg slapper nok ikke av før det er levert. 

I dag har jeg også rukket å dra en tur på treningssenteret. Det var godt å få brukt energien min på noe annet enn prosjektet. Selv om jeg tok det rolig i dag på grunn av varmen kan jeg meddele at jeg ikke kommer til å klare å gå i morgen. Hah! 

Ensomheten spiser meg

Jeg visste det kom til å bli tungt. Jeg visste jeg kom til å føle meg ensom og alene. Jeg visste det kom til å bli en utfordring, disse to ukene. Men jeg er på min første dag, og allerede kjenner jeg hvor stille det er i leiligheten. Hver gang Daniel har reist, har jeg bestandig hatt Neo å passe på og som har lagd lyder til meg. Nå som ikke han heller er her, merker jeg hvor mye lyd han egentlig gir fra seg. Jeg er veldig ensom, og det gjør meg trist innvendig. Det er heldigvis bare to uker, og det gir meg et lys i tunnelen jeg kan sette kursen mot. 

Er det en ting jeg har lært fra de siste årene, er at jeg ikke kan stenge disse følelsene ute, for jeg er nødt å føle på dem. Jeg er nødt å la meg ha den reaksjonen som kroppen min ønsker, og ikke hele tiden kjempe imot. Det har ikke hjulpet å kjempe imot så langt. 

Men, for å sette noe positivt på denne dagen – så har jeg levert den første delen av “eksamenen” min i dag! Jeg er altså ett skritt nærmere til jeg er ferdig med det første året, og ett skritt nærmere sommerferie. Det er ubeskrivelig hvor deilig det føles.
Dessverre er ikke gleden så langvarig, for allerede i morgen går vi over på del to – som er et journalistisk prosjekt. Der vi skal lage en sak, ikke ulikt fra praksisen vi nettopp har hatt, men denne skal være noe lenger og med flere kilder enn de tidligere sakene. Vi får rundt en og en halv uke på oss, og jeg vet ikke hva jeg skal skrive om. Jeg har med andre ord litt panikk, for vi skal levere en produksjonsbeskrivelse i morgen. Jeg håper bare virkelig at denne veiledningstimen vi får i morgen kan hjelpe meg på vei, for hodet mitt er tom for ideer. 

Det var dagens følelsesprat fra meg, så håper jeg dere har en fantastisk onsdag videre! ♥

20 kjappe

1.Hvordan kjoler liker du best? Helst tettsittende kjoler, som ikke er veldig lang. 

2.Bygda eller byen? Definitivt bygda. 

3.Varme eller kulde? Kulde. 

4.Chille eller stivpyntet? Både og. Av og til liker jeg å stivpynte meg, det er bare gøy. Men det er avslappende å gå i slappe joggebukser og slappe gensere. 

5.Frukt eller godteri? Jeg foretrekker å spise frukt, men sjokolade er himmelsk godt innimellom (spesielt under mensen). 

6.Mest sexy av kjole og jumpsuit? Kjole! 

7.Favoritt bilmerke? Det må faktisk bli Volvo! Men jeg er utrolig glad i BMW også. 

8.Stort eller lite hus? Drømmehus hvis jeg noen ganger skulle blitt rik og kunne leid vaskehjelp osv. hadde vært et svært hus. Men hvis ikke, et lite hus takk! Plass til mindre rot og mindre å vaske. 

9. Hvor mange barn? To. 

10. Hvordan ser drømmebad ditt ut? Mitt drømmebad har god plass, kanskje med både badekar og dusjkabinett. Jeg klarer ikke helt å bestemme meg om jeg ønsker et lyst eller mørkt bad, men skulle jeg valgt i dag hadde det nok blitt et lyst bad. 

11. Snøscooter eller båt? Hah, definitivt snøscooter! 

12.Syden eller Sør-Norge? Skulle jeg valgt etter varmen, så hadde det blitt Sør-Norge for jeg takler svært dårlig varme. Men det er utrolig spennende å reise til et annet land, så måtte nok blitt syden. 

13.Fly eller båt? Jeg blir vanvittig fort sjøsyk, så for min del er det best å fly. 

14.Når vil du helst gifte deg? Hadde jeg valgt helt selv, så hadde jeg giftet meg i en alder av 25 eller 27 år.  

15.Hytte eller feriehus i et annet land? Hytte. 

16.Hva misliker du mest? Å være alene. 

17.Hvor gammel var du når du fikk ditt første kyss? Jeg var akkurat fylt 16 år. 

18.Ditt mest romantiske øyeblikk? Hmm.. vanskelig å velge. Men det må bli den gangen Daniel fulgte meg halvveis hjem klokken to på natten, det regnet og blåste, og når vi skulle si hadet, så ga han meg et lite kyss. Det var faktisk vårt første kyss også. Det glemmer jeg aldri. 

19.Ditt favorittsitat akkurat nå? Stars can’t shine without darkness. 

20.Bilde nr. 58 på telefonen din? 

Uke 20 – uken som gikk..

Ukens sang: K-391, Alan Walker, Julie Bergan – Ignight. 

Ukens middag: Denne uken må det nok bli Domino´s pizzaen i går, den var veldig god og jeg var veldig sulten da, hah! 

Ukens cravings: Kjeks med sjokoladebiter, naaam! ♥.♥

Ukens humør: Humøret blir bare mer og mer en utfordring. Denne uken er intet unntak. Men det har vært bedre disse ukene som Daniel har vært hjemme enn de ukene jeg var alene. Jeg har virkelig noe å jobbe med fremover, og jeg håper det blir bedre med tiden og når jeg får kommet meg hjem til Finnmark. 

Ukens nedtur: Daniel og lillebror tok med seg Neo å dro i morges. De får jeg ikke sett før til sommeren, og som Daniel sa, det høres kanskje lenge ut, men det er faktisk bare rundt to-tre uker igjen! Så la meg rette: de ser jeg ikke før om noen uker. Det kommer til å bli tungt, men motivasjonen min er de få ukene det er igjen før jeg er ferdig med dette første året. Så la oss bare håpe disse ukene går sykt fort!♥

Ukens høydepunkt: Lillebror kom ned til Kristiansand for to dager, det var utrolig koselig og godt å se han igjen♥ Dessuten knuste han jo alle på Gokarten i går, som han var veldig fornøyd med :p

Dagen i dag: I dag er jeg faktisk i Sandefjord, og været her en nydelig. Litt vind, men det er faktisk bare deilig. Dagen i dag har vært ganske chill. Jeg våknet først sammen med guttene i sekstiden, hjalp dem med Neo og fikk sagt hadet til dem før de dro avgårde. Jeg fikk sovet noen timer etter det, så rundt halv elleve var jeg oppe av sengen igjen. Etter litt frokost la jeg meg egentlig bare ute, fått slikket litt sol, sett litt serie og sovet litt innimellom. Senere blir det litt grilling, og resten har jeg ikke planlagt riktig enda.  

Ukens favorittbilde: 

«Tenk positivt»

Som en som sliter, får jeg ofte høre to ord spesielt mye. Fra fremmede personer til mine nærmeste. «Tenk positivt». To ord, med så mye betydning. For noen er det enda mer nedbrytende, mens for andre er det en motivasjon. For det er ikke bare å trykke på en bryter med navnene positiv og negativ. Det er som oftes mye mer enn det som skal til. Det å endre en tankegang går svært lang tid, for noen lengre tid enn andre.

Men likevel, så tror jeg det er viktig at man får høre disse to ordene. For det kan begynne allerede der. For hver gang man hører de ordene, så er det mange som kanskje tenker «det er lettere sagt enn gjort» eller «det kan du si», og har en negativ holdning til det. Ved å begynne å jobbe allerede når noen sier det, er man i gang, man begynner en plass. Så istedet kan man tenke «okei, jeg skal prøve» eller bare gjenta ordene i hodet sitt. Det begynner i det små.

Det er alltid noen ting jeg gjør for å føle meg bedre når humøret er veldig langt nede, men av og til lar jeg meg selv ha det vondt og kjenne på følelsene. Kjenne at det såret. Lar meg gråte, hyle og la følelsene utagere. Av og til hjelper det, av og til ikke. 

Disse tingene gjør jeg for å føle meg litt bedre, Noen ganger fungerer det, og andre ganger ikke:

♥Hører på musikk som gjør meg glad. Ikke rolig eller trist musikk.

♥Kjører bil, kortere eller lengere turer.

♥Setter på en film eller serie, slik at hjernen har noe annet å fokusere på for en liten stund.

♥Blogger.

♥Dra på kjøpesentere, og shoppe med øynene. Bruke litt tid, prøve masse plagg.

♥Gå tur i fine omgivelser, og faktisk tenke på det som kanskje plager meg.

♥Snakke med noen om det jeg tenker på. Det gjør ting bare verre av å bære det alene. Noen andre kan faktisk komme med råd man ikke selv har tenkt på, eller vært i samme situasjon. Det pleier å hjelpe når man finner noen som tenker det samme eller vet hvordan en har det. Bare det å dele det med noen kan gjøre det lettere å bære. Jeg forteller hvordan jeg føler meg til spesielt mamma eller kjæresten, bare det å fortelle «nå har jeg det vondt» eller «nå har jeg det ikke bra» har hjulpet meg masse den siste tiden. Jeg har bært det meste helt alene i flere år for jeg har følt at det ikke ville hjulpet, dem ikke har forstått eller at dem tenker jeg overtenker, er udugelig og slike negative ting.

Fredag og helg!

Det er en nydelig dag, og temperaturen har faktisk sunket de siste dagene her i Kristiansand. Jeg har heldigvis fått litt farge de dagene det har vært sol her, så jeg er egentlig fornøyd. For min del er det veldig deilig med noen dager varme, men ikke hver dag i flere uker. 

Nå er det endelig helg, jeg har stresset som bare det denne praksisen og jeg er fornøyd med hva jeg har fått til. Spesielt med tanke på at jeg ikke har vært helt meg selv, og bare gjort for å gjøre/ha noe å levere til den avsluttende vurderingen (nesten som eksamen). Denne praksisen har tankene mine vært helt andre steder enn på skolearbeid og den jobben jeg skulle gjøre denne praksisen, men det har vært en god distraksjon. 

Denne helgen kommer lillebror, og det betyr at guttene snart reiser fra meg. Bokstavelig talt alle guttene.. Daniel, lillebror og lille Neo. De neste ukene blir jeg helt alene i Kristiansand og det kjenner jeg allerede nå at er litt tungt. Det har vært ganske greit når jeg har hatt Neo som lager litt liv i leiligheten, men nå blir det bare meg. Det blir veldig rart. Men heldigvis er det snart sommerferie da! Teller ned dagene for fullt her♥

17. mai photos!


Wow! For noen bilder. Jeg må virkelig takke min fantastisk flinke kjærest Daniel som orket å ta noen utrolig bra bilder i kveld. Jeg skal ærlig innrømme at jeg bare har tatt kofta på meg for bildenes skyld i kveld.
I år har vi ikke feiret 17.mai på den tradisjonelle måten, som jeg er vandt til, for vi har faktisk bare ligget inne og sett på serie. Det å ta på seg en kofte når det er nesten 20 varme grader ute og folk overalt, har ikke fristet meg denne dagen. Det går fint i Lakselv, for der er det ikke stappfullt overalt, det er mulig å bevege seg og temperaturen er mye mer kofte vennlig. Men uansett, håper alle har hatt en strålende 17.mai feiring!♥

Kveldstur i solnedgang

//Disse telefonkioskene ser du ikke så ofte lenger, det var derfor et obligatorisk bilde :p

16. mai 
Kvelden der alle drar ut for å feste og drikke. Siste kvelden for de som er årets russ, og det skal selvsagt feires. Jeg og Daniel derimot, vi går turer i solnedgangen og bare nyter tilværelsen i den nydelige naturen. Vi utforsket en strand vi har sett lenge på, men ikke helt visst hvordan vi skulle komme oss til – vi fant ut til slutt da, og det var ganske fint der. 

Nå ligger vi i sofaen og koser oss, det er nok her vi blir fram til vi legger oss. Det er slik jeg liker det best♥
 

Nesten som syden

For et vær det er her nede! Det er jo helt nydelig. Det føles veldig som at jeg oppholder meg i syden for øyeblikket. Fuglene kvitrer utenfor, gresset og trærne er blitt grønne, solen skinner på en blå skyfri himmel og temperaturen er oppe i over 20°C. Det er varmt å bevege seg ute, og sommerkjolen er for lengst dratt fram, mens vintergenserne er gjemt bakerst i klesskapet.

Selv om været er nydelig, så er det minimalt med tiden jeg får brukt ute. Jeg må sitte innendørs å jobbe med sakene mine, for praksisen er i full gang. Det er heldigvis den siste uka med praksis, så det er heldigvis snart over! Jeg kjenner virkelig at jeg trenger at det går mot slutten, for jeg er faktisk helt utslitt og stresser alt for mye. Heldigvis snart sommerferie!

Uke 19 – uken som gikk..

Ukens sang: Lulleaux, Giang Pham – Contact.

Ukens middag: Middagen på Egon i Oslo sammen Daniel, ble en bakt potet på meg!😍

Ukens cravings: Vann, jeg er helt avhengig av vann.

Ukens humør: Det har vært litt opp og ned, som stort sett har humør vært veldig bra. Faktisk overraskende bra med tanke på hvilken uke jeg er inne i.

Ukens nedtur: Det at jeg er så stresset må være ukens nedtur og alt det presset som er på skolen nå. Det tar virkelig på meg og jeg får ikke til å slappe av.

Ukens høydepunkt: Osloturen med Daniel gjorde virkelig underverket! Det har vært utrolig koselig, men det hadde nok ikke vært det samme uten han der❤ Nydelig vær, god mat og fantastisk selskap.

Dagen i dag: I dag har vi sovet utrolig lenge, vi sto vel ikke opp av sengen før klokken nærmet seg halv to, men vi våknet vel i ti tiden. Vi har vært en liten tur i byen, spist en is og trasket litt rundt. Nå gjenstår middagen og litt arbeid ute.

Ukens favorittbilde:

Reise litt

God morgen! Som jeg har fortalt tidligere skulle vi ut å reise litt, men jeg visste ikke hvor. Vi endte altså opp i Oslo! Her skal jeg koble helt ut fra skole, stress og press, samt bare nyte nåtiden og kose meg med Daniel i hovedstaten. Vi besøkte Oslo sist for rundt 2,5 år siden, da oppholdt vi oss her i 5-6 dager. Bodde på samme hotell som nå, men da var vi overalt og gjorde masse! Denne gangen oppholder vi oss her i tre dager (2 netter) og rekker ikke gjøre like mye.

I går ankom vi i halv tolv tiden på dagen, det begynte med en liten tur i Operaen før vi fikk sjekket inn på hotellet. På kvelden ble det middag på Peppes Pizza nede på Aker Brygge. Vi rakk akkurat å komme oss inn og fått bestilt mat før himmelen åpnet seg, det bare bøttet ned. Flaksen var på vår side den gangen!

I dag har vi brukt laaang tid på morgenen. Vi fikk spist frokost i ni tiden, men når vi kom tilbake på rommet ble vi liggende i sengen helt til klokken nærmet seg tolv. Men vi har fått vært innom Frognerparken og gått litt mer rundt i Oslo. Egon leverte også en herlig middagen i dag i stekende sol!

Det har vært oppe i 23 grader her, mens det bare er rundt 15 grader i Kristiansand. Dette minner meg faktisk om hvor mye jeg hater varme når jeg skal gjøre ting, som å gå rundt.

Vi fikk også sjekket ut utsikten i 37. etasje på hotellet. Til å være en med høydeskrekk gikk det overraskende bra, og vi sittende en liten stund bare for å nyte. Nå skal vi bare slappe av resten av kvelden, kanskje bade litt til og med.

Jeg pakker uten å vite!

I dag er det en litt rar dag. Jeg pakker kofferten min og gjør meg klar for å reise i morgen tidlig, uten at jeg vet hvor vi skal. Daniel bestilte billetter forrige helg, men han forteller meg ikke hvor. Jeg vet ikke hvor vi skal reise denne torsdagen. Det eneste jeg vet er når vi reiser, ikke når vi lander, ikke hvor vi lander, ikke hvor mange fly vi skal ta, ingenting. Det blir spennende å se hvor vi reiser i morgen, når jeg ikke vet hvor vi ender. 
Jeg har fri både i morgen og fredag, etter det er det helg, så det passer jo egentlig ganske bra å reise litt ut av byen nå. Føler virkelig jeg trenger å komme meg litt bort fra alt presset og stresset jeg føler. En liten mini ferie♥

7. mai
I dag har det vært en veldig varm dag. Jeg har hatt fri denne mandagen da jeg hadde helgevakt, og dagen måtte derfor nytes i finværet. Vi brukte store deler av dagen vår i Dyreparken, som om vi ikke gikk nok i går ble det mer gåing i dag♥ Etter en tur i Dyreparken dro vi en tur i byen, der vi kjøpte oss et par boller og gikk ned i parken for å nyte dem i sola. 
Det har vært såpass varmt at jeg tok med meg Neo ut i solen for litt siden mens vi satt ute. Akkurat nå viser gradestokken at det er 27 varmegrader ute på platten vår i solen, så det er ikke så ille da. Men for en finnmarking er ikke dette normalen, i begynnelsen av mai har vi som regel enda snø på fjellene og kanskje fem grader ute. Dette er jo rene sommeren for en som meg! 

En nydelig tur


I går landet Daniel i Kristiansand, og det ble ingen stille søndagskveld hjemme. Etter at vi hadde fått i oss litt mat dro vi en tur til Odderøya. Planen var egentlig bare å gå en liten tur til et fyr vi har hatt lyst å gå til lenge. Det endte med at vi faktisk gikk rundt hele øya og ble borte nesten to timer, noe vi ikke helt hadde sett for oss. Det ble en veldig fin og morsom tur da♥

Uke 18 – uken som gikk..

Ukens sang: Madison Beer – Home With You.

Ukens middag: Nachos!

Ukens cravings: Sjokolade!😍

Ukens humør: Denne uken har humøret vært veldig opp og ned. Det har vært som en derg- og dalbane, der jeg i det ene øyeblikket har det helt bra, til plutselig å ligge på sofaen med angstanfall noen minutter senere. Jeg har hatt så mange tanker i hodet, så mange bekymringer å holde kontroll på og en konstant følelse av å såre meg selv. Denne uken har vært en utfordring, men jeg har klart meg veldig bra må jeg si. Jeg er veldig stolt over meg selv.

Ukens nedtur: Det må faktisk være at Ingrid sjekket ut av Paradise Hotel, hah! Jeg likte faktisk den jenta der. Men angstanfallene har vært en litt større nedtur da..

Ukens høydepunkt: Det er blitt mai, og det betyr at det snart er sommerferie!❤

Dagen i dag: I dag har jeg store planer på gang. Siden jeg har helgevakt i praksisen skal jeg på et arrangement nede i byen, så får vi se hva det blir til. Gradestokken er helt oppe i 14 grader, så har en følelse på at dette kommer til å bli varmt!

Ukens favorittbilde:

It´s friday!

Endeeeelig fredag. Denne uken har føltes ganske lang, men så har jeg også blandet med dagene veldig. For eksempel på onsdag, så trodde jeg det var mandag. Det var da praksisen startet for fullt, og det var da man faktisk kom igang med uken. Det har gått helt greit, jeg har fått produsert hvert fall noe. Jeg har hatt litt humørproblemer å holde kontroll på, så jeg er litt mentalt sliten. 

På onsdags kveld var jeg hos Dyrenes Beskytter Kristiansand for å gjøre et intervju til en sak jeg holdt på med. Det var så utrolig koselig der, at jeg ble sittende sikkert en time ekstra å bare snakke med de. Jeg følte meg som et nytt menneske når jeg gikk derfra, og det var helt herlig å kunne bruke ettermiddagen på noe absolutt helt annet enn normalt. 

Nå er det endelig helg, og selv om jeg har helgevakt, så er det helg. Til gjengjeld for at jeg har helgevakt, har jeg faktisk helt fri på mandag. Woooho! Det er dermed ikke så fryktelig å ha helgevakt. Jeg er veldig glad for at jeg har helgevakt denne helgen, og ikke 17.mai eller helgen etter 17.mai. Det passet meg egentlig ganske perfekt.