Treningssenteret

Gud, så deilig å komme seg på treningssenteret og ta en god økt! Jeg har ikke vært på trening på evigheter av mange grunner, som blant annet at vi har vært bortreist en del, og pga ryggsmertene mine. Derfor tok jeg det litt roligere i dag enn jeg vanligvis ville gjort. Jeg kjenner at jeg ikke har trent på en stund, og jeg er klar for å starte opp igjen nå. 

Dagens økt besto av litt forskjellig, der jeg prøvde å teste litt forsiktig hvordan ryggen min er i forhold til de forskjellige øvelsene. Prøve å kartlegge hvordan ryggen min er nå, for den føles jo bra og jeg har ikke lengre problemer med å stå opp eller bevege meg, men jeg ville ikke pushe meg hardt for å kanskje bli sengeliggende igjen. Jeg vet jo ikke hvorfor jeg hadde så vondt i korsryggen som jeg hadde, det eneste jeg vet er at jeg fikk det etter den turen på hesteryggen og mistenker at det var muskler jeg ikke har brukt på lenge som fikk et lite kick. Jeg har jo ikke vært på hesteryggen siden slutten av juni og det er mange muskler i bruk når man holder på med hest, de musklene har jo tydelig ikke vært bruk på veldig lenge. En ting er sikkert, det var helt forferdelig! Kunne ikke stå normalt, og hvert fall ikke gå normalt. Jeg klarte veldig sjeldent å komme meg opp fra liggende stilling, og da måtte Daniel hjelpe meg opp. Hadde heldigvis han, som flyttet rundt på meg som om jeg var lam fordi det gjorde så vondt. 

Nå skal jeg kose meg foran tv-en, og håpe det ikke kommer noen på døren som maser om godteri – for det eksisterer nesten ikke godteri her. 

Ha en fantastisk tirsdag!♥

Outfit 301017//Bukse fra Cubus, Genser fra H&M, Sko fra Shoeday, smykke fra Glitter og skolebag fra Rusta. 

Av og til elsker jeg virkelig mandager. Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg egentlig har savnet å ha noe å gå til. Jeg har hatt studiedager siden onsdag, og helt til i dag – men jeg hadde en kort forelesning på fredag, føler ikke det teller da. Jeg skjønner virkelig hva Daniel mener når han har friperiodene sine, det er jo så ufattelig kjedelig å være hjemme hele dagen! Selv når man har småting å gjøre.. Det går jo greit når man har slike dager av og til, men hadde jeg hatt det hver eneste dag i fire uker, som Daniel, hadde jeg blitt sprø.

Elsker et travelt liv med gode pauser innimellom♥

Når jeg er rundt deg..

Når jeg er rundt deg føler jeg meg trygg. Når jeg er rundt deg føler jeg meg lykkelig og glad. Når jeg er rundt deg føler jeg noen som ser meg, noen som bryr seg og tar vare på meg. Jeg føler meg trygg med armene dine rundt meg, som vil meg alt godt. Armene som passer på meg og hjertet som gir meg ro. Fingrene som stryker over ryggen. Passer på at jeg har det bra og gjør alt for at jeg skal ha det bra. De myke øynene, det fine smilet og leppene som kysser pannen min når jeg virkelig trenger det. Klemmene som hjelper meg gjennom dagen. Nærheten som betyr så utrolig mye for meg. Du sier ikke mange ord, men handlingene dine snakker for en hel bok. 

Jeg har aldri opplevd lignende. 

Men når jeg ikke er rundt deg. Føler meg utrygg og redd. Jeg får ikke sove. Alle lyder skremmer meg. Hodet mitt får ikke fred. Hvor er de trygge armene? Hvor er hjertet som roer meg ned? Hvor er du? Jeg får virkelig ikke sove. Jeg er urolig. Snur og vender meg. Ser ut i det mørke rommet, og lytter til alle lydene. Bekymringene tar meg, spiser meg opp. Hver kveld, når du ikke er her. Hva om/hvis-tanker kan plage meg til jeg klarer å flytte tankene over på noe annet, på deg.

Jeg hater å være uten deg. 

Uke 43 – uken som gikk..

Ukens sang: KREAM feat. Clara Mae – Taped Up Heart (Acoustic) 

Ukens middag: Den fantastisk koselige middagen på Egon sammen med min fantastiske kjærest♥

Ukens cravings: Kjeks med sjokoladebiter i ♥.♥

Ukens humør: Denne uken har humøret mitt vært litt opp og ned, hormonene har herjet rundt og skapt både fortvilelse og forvirringer. Når disse følelsene kommer opp, så vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre eller hvordan jeg skal reagere. 

Ukens nedtur: Det er to nedturer denne uken. Én i begynnelsen av uken, og det var å reise hjemmefra. Det var ikke så tøft som jeg trodde det ville bli, kanskje fordi jeg vet det ikke er lenge til jeg skal opp igjen, men det var trist. Nummer to var i slutten av denne uken, og det var da Daniel reiste. Det er alltid en nedtur når han reiser fra meg. 

Ukens høydepunkt: Denne uken vet jeg faktisk ikke hva ukens høydepunkt er, helt ærlig. :p

Ukens favorittbilde: 

Hva skal man si?

Jeg blir så fryktelig emosjonell når jeg har mensen. Jeg blir så fryktelig nærtagen. Jeg blir stresset og engstelig for alt. Jeg begynner å overanalysere ting og fantasien har ingen grenser. Jeg prøver å forstå alle, og samtidig meg selv opp i det hele. Hva føler egentlig jeg? Jeg blir fortvilet over at jeg ikke vet svaret på det, og det blir bare verre av å tenke på det. 

Jeg syntes det er helt vanvittig og sprøtt hvordan hjernen egentlig fungerer. Jeg syntes det er merkelig hvordan hormoner kan styre rundt i kroppen og påvirke humøret på den måten. Men er det egentlig en unnskyldning? Er det en unnskyldning til å være dust? Jeg har ikke noe godt svar på det.
Hvorfor kan jeg ikke bare godta at; greit, jeg har en dårlig dag. Greit, jeg er litt nærtagen under mensen. Uten å måtte lage unnskyldninger for det. Jeg kan bare godta det og si unnskyld uten å komme med en begrunnelse til den som blir bombemålet under disse periodene. 

Det er selvfølgelig ikke bare å ignorere humør og tanker, men det er bedre å prøve enn å la være!♥

Fredag betyr helg!

Torsdag. Helgen begynte å nærme seg, og vi hadde egentlig ingen planer. Daniel kom med forslag om å dra til Oslo på motorshow, jeg sa selvfølgelig ja til det. Det er jo bedre enn å sitte hjemme en hel helg, det kan man gjøre mye av ellers. Jeg begynte å planlegge i hodet mitt, men neida. 

Klokken er rundt halv fire. Telefonen til Daniel ringer, og jeg skjønner det nesten med engang. Vi hadde latt vær å planlegge noe heftig, helt til torsdag, i mistanke om at Daniel måtte reise ut. Han måtte selvfølgelig det, haha! På veldig kort varsel var det bare for han å begynne å pakke, og forberede seg mot jobben han skal gjøre. Heldigvis reiste han ikke ut før i dag, én siste natt med han er alt jeg trenger når han skal reise så plutselig. 

Så etter å fått den beskjeden, og styrt litt hjemme, planla vi å spise en skikkelig middag ute. Vi dro på Egon på Sørlandssenteret. Daniel bestilte biff, mens jeg bestilte biffsnadder. Vi tenkte at når vi først skulle ut å spise (noe vi nesten aldri gjør), så kan vi i det minste bestille det vi virkelig har lyst på. Det var en veldig vellykket middag♥

Nå er han reist. Jeg og Neo sitter igjen. Det er litt tomt nu ja, men som alltid skal nu vi klare oss helt fint. Det ble ikke helt den helgen vi planla, men jeg skal hvert fall prøve å gjøre det beste ut av det. Ha en fantastisk helg alle sammen!♥

25. oktober

Jeg begynner å bli rimelig lei byggearbeid nå altså. De holder på klokken åtte på morgenen, men når klokken begynner å nærme seg elleve blir det stille. Hva er vitsen med å starte så tidlig…? 

Vel, til tross for at jeg ikke fikk sove så har været faktisk snudd i dag. Jeg har sett sola i Kristiansand for første gang på en veldig lang stund! I går virket det som at himmelen bare åpnet seg helt og lot oss bade litt, men i dag har faktisk solen dukket opp. Dette måtte selvfølgelig vi utnytte, for det er ikke ofte det er så fantastisk fint vær her. 

Vi dro en tur til byen, dro på kafé og gikk langs sjøen. Det var utrolig fint vær og utrolig koselig, til tross for at jeg har litt vanskeligheter med å gå og blir veldig fort sliten på grunn av ryggen min. Det blir sakte men sikkert bedre, og jeg kan nå gå mer oppreist enn bøyd i ryggen. Jeg har nå i to dager gått med krokete rygg, for jeg ikke har klart å rette den opp og gå normalt. Daniel har selvfølgelig mobbet meg litt for at jeg ser ut som en bestemor når jeg går, men nå begynner det å ta seg litt oppover. 

I dag, klokken 17, da begynte “morroa”. Da begynte nemlig bystyremøte! Jeg fatter ikke hvor kjedelig det der egentlig var, og jeg skjønte jo nesten ingenting! Politikk og budsjett er virkelig ikke min styrke. Fire og en halv time satt jeg der, før jeg fikk noe nyttig jeg kunne bruke i arbeidskravet mitt. Dette kommer til å bli litt av et arbeid for å skrive denne saken, gruer meg allerede. Wish me luck! 

Prøve noe nytt!

//Sponset

Nå har jeg fått en nydelig pakke i posten som jeg har gledet meg litt til! Min pakke fra klokke.no med noe annerledes, og nytt. Jeg har fått meg en helt svart klokke, og jeg digger den. Jeg har alltid hatt hvite klokker og gått for det, men nå skal jeg prøve meg med en helt svart klokke. 
Jeg vil anbefale, om du vil ha en billigere versjon av Daniel Wellington, burde du gå for en Carrie Taylor klokke, da enkelte modeller kan ligne veldig på de nye DW klokkene. Jeg har begge deler, og det finnes både positive og negative ting med begge. Jeg har plukket noen positive og negative sider med Carrie klokken, etter litt bruk: 

Positivt 

Reima. Reima til denne klokken var veldig genial, når du først skjønner deg på den. For min del brukte jeg litt tid på dette, men når jeg fant det ut var den utrolig smart. Den passer til alle og en hver da den er veldig lang. Du kan stramme den helt inn, så den passer sånne som meg med tynne håndledd. Dessuten ser den utrolig flott ut. 

Sitter som et skudd. Reima ikke stiv, som gjør at jeg trenger ikke rette på klokken i ett for at den skal sitte riktig rundt håndleddet. 

Negativt

Tykkelsen. I forhold til en vanlig DW klokke er selve klokkehuset litt tykkere på Carrie klokken. Dette er ikke nødvendigvis dårlig, men jeg liker klokkene tynne. 

Vil du også ha en slik klokke? Da kan du klikke → HER ←
Reisedag

For en lang dag det har vært. Jeg er helt utslitt og trøtt. Dagen begynte halv ni i morges, kjøre lillebror på skolen og stelle seg. Vi fikk levert bilen tilbake til faren til Daniel, etter at vi var så heldig å få låne både 2017 Tesla modell S og 2013 BMW x5 m-sport hele denne helgen. Fikk sagt hade til pappa også. Vi spiste lunsj sammen med Hjalmar og mamma, samt fikk vært litt lengre hjemme da flyet var forsinket fra Tromsø. Dette har jo da skapt problemer for oss hjemover. Fire timer venting i Trondheim, som da betydde at flyet gikk tre timer etter at vi skulle vært landet i Sandefjord opprinnelig. Vi har en tre timer lang biltur foran oss nå før vi i det hele tatt er hjemme igjen og da noen timer på øyet før skolen begynner.

Midt opp i det her har jeg vondt i ryggen. Ryggen har vært vond siden i går, jeg vet ikke helt hva det er, men jeg har vondt i korsryggen. Føler meg som en bestemor med krokete rygg som trenger gåstokk eller rulator. Så ja, jeg begynner å bli litt sliten nu.

Finnmarksturen

For en fantastisk helg dette har vært! Jeg har virkelig savnet Finnmark, og hele gjengen som er der oppe. Vi skulle virkelig vært der noen dager til, men pliktene hjemme i Kristiansand kaller. Det er ikke så lenge igjen til jeg er ferdig med dette emnet, for det er faktisk kun to uker igjen til min andre eksamen dette halvåret.

Det første vi gjorde når vi ankom på torsdag, var å kjøre rundt å overraske litt folk. Først mamma og bestemor, etterfulgt av pappa, samt Hjalmar i telefonen – han fløy jo til Oslo dagen vi kom og så han i Tromsø (han så heldigvis ikke oss). Det ble hjemmelaget pizza den kvelden sammen med mamma og lillebror, før vi dro en liten tur til faren til Daniel og en liten tur til Skoganvarre for å sjekke ut hvordan hytta deres var blitt. 

På fredag ble dagen fullt med aktivitet. Etter både dusj og frokost, var jeg nødt å finne en pc med word for å kunne levere arbeidskravet. Pappa hadde heldigvis dette på jobben sin, så vi dro dit en tur, før vi tre dro på kafé. Det er så utrolig koselig å kunne dra på kafé, ta igjen litt prat. Pappa ble med oss på Midt-Finnmark motor AS, for å sjekke ut det nye bygget deres som de flyttet inn i for noen uker siden. Det var blitt utrolig fint der! Når klokken begynte å nærme seg halv fem måtte Daniel kjøre faren og konen til flyplassen, og gjett hva han kom hjem i? Den helt nye Teslaen deres, som vi nå hadde fått lov å låne hele helgen. Vi måtte jo selvfølgelig ut å teste den! Jeg sier bare; for en bil! Det var helt vanvittig. 

Lørdag var allerede planen klar, vi skulle til Finland! Mamma og Hjalmar heiv seg med, så vi dro hele gjengen. Jeg har virkelig savnet burgeren på Hansabar over grensen, for den er så vanvittig god. Jeg har spist lite burger sørpå, da jeg ikke er så veldig fan av det – men akkurat der spiser jeg kun det. Når vi kom hjem satt jeg meg foran tv-en med Skal Vi Danse på skjermen, standard lørdag i disse høst tider. Etter at Skal Vi Danse var ferdig bestemte vi oss for å dra å bade. Må presisere at klokken var halv elleve da vi fikk startet opp til Skoganvarre. Det var utrolig deilig å få badet i boblebad i høstmørket en lørdagskveld. Når vi kom oss i seng var klokken litt over ett. 

Søndag, én dag til reisedag. Brukte litt veldig tid på å stå opp, etter at det ble sein kveld dagen før. Etter frokost dro jeg en tur i stallen. Jeg har jo ikke ridd siden slutten av juni, så det var virkelig deilig å komme opp på hesteryggen igjen! Jeg har savnet godgutten Eemil ufattelig mye, så det var utrolig deilig å se han igjen. Når jeg kom hjem fikk jeg dusjet og stelte meg litt før vi satte avgårde til dagens middag hos faren til Daniel. Hyggelig prat rundt bordet ble det og vi ble sittende en stund å bare snakke. Når vi kom hjem hadde mamma bakt kake! Snakk om å være bortskjemt når man er hjemme altså♥

 

Uke 42 – uken som gikk..

Ukens sang: Camila Cabello, Young Thug – Havana. 

Ukens middag: Jeg vet ikke helt, det har vært mange gode konkurrenter denne uken. Men må jeg velge én favoritt, må det bli biffmiddagen på fredag! 

Ukens cravings: Kakao, varm sjokolade. Jeg har drukket så mye kakao denne uken som jeg aldri har gjort før. Det er så godt!

Ukens humør: Denne uken har humøret mitt vært helt fantastisk, jeg elsker å ha et godt humør og bare glede meg over livet♥

Ukens nedtur: Jeg tror dette er tredje uken jeg ikke har noe på denne kategorien! Dette er helt vilt. 

Ukens høydepunkt: Det å reise hjem til Finnmark, og overraske mamma og pappa med at jeg plutselig dukket opp♥ Det var helt fantastisk å komme hjem, og det gikk opp for meg alt jeg savner med å bo i Finnmark! 

Ukens favorittbilde: 

Svar på spørsmålsrunde

Favoritt mat? 

Salater, baguetter med forskjellig innhold og taco/pizza/nachos lignende mat.♥

Dine viktigste personer i livet ditt? 

Akkurat nå er det mamma, lillebror og pappa, samt kjæresten og hans familie♥

Kan du svare på video? 

Nei, dessverre. Jeg er elendig på sånne videogreier der jeg selv er nødt å snakke inn i et kamera. Nei, huff. 

Hva er din favoritt årstid? 

Det er definitivt vinteren! Jeg kommer fra den landsdelen med snø, og elsker det hvite kalde som faller fra himmelen. Dessuten elsker jeg snøscooter, og alle turene man kan få ut av det. Jeg skjønner veldig godt at mange her nede i Sør-Norge ikke er så veldig begeistret for vinteren og dens kulde, for her er det jo nesten ikke snø! Vinteren er virkelig ikke det samme uten det hvite på bakken♥

Kan du vise hvordan det ser ut der du bor? Interiør og greier. 

Det kan jeg prøve å få til, men vet ikke når det blir. 

Hvor gammel var du da du fikk din første kjæreste? 

Jeg var 15 år 🙂 

Tror du at du noen gang kommer til å gifte deg med din nåværende kjæreste? 

Hvem vet? 😉 

Kommer dere til å få barn ilag om dere får muligheten? 

Som det er akkurat nå, vil ikke jeg ha barn med det første. Jeg er blitt helt kurert etter å bo med en 2 åring i ny og ne, selv om hun er utrolig søt og sjarmerende, så vet jeg at det ikke varer hele dagen, hele året. Barn er utrolig skumle, samtidig som de er verdens skjønneste. 

Hvor ser du for deg bo “når du blir voksen”? 

I Finnmark. Det vil enten bli i min hjembygd eller Alta, er det jeg har sett for meg. Jeg vet jo selvfølgelig ikke om det er slik det ender, men det er mitt ønske nå og det er det som står på planen foreløpig. Å nå som jeg er hjemme en tur, så er jeg nesten enda mer sikker i min sak. 

Hvor mange barn vil du ha? Vil kjæresten din ha like mange? 

Om jeg skal ha barn vil jeg helst ha to stykker. Jeg vet helt ærlig ikke hva han vil når det kommer til barn. Det er ikke akkurat et samtaleemne som ligger høyt hos oss. 

Hvordan land kan du tenke deg å besøke? 

Jeg vet ikke helt. Med så mye uroligheter rundt i verden er jeg litt skremt, og har ikke tenkt så mye på dette med land å reise til. Den eneste plassen jeg har vært utenom Sverige og Finland er Tenerife. Jeg har ingen erfaringer med utenlandsferier til varme plasser med nydelige strender og et flott hotell, eller kule eventyr. Så jeg vet absolutt ikke hvor jeg har lyst å reise eller land å besøke. 

Trener du mye? 

Nå i det siste har jeg ikke trent så veldig mye, fordi vi ikke har vært så mye hjemme. Men når jeg er hjemme, så trener jeg annen hver dag. 

Surprise!

Vel, dette kom veldig spontant og overraskende. Jeg og Daniel bestemte oss bare plutselig for at vi ville reise hjem til Finnmark en tur♥ Det morsomme med dette er at vi fortalte ikke dette til mamma, og egentlig så få som mulig, at vi kommer hjem en tur. For hva er vel ikke bedre enn å overraske? Jeg fikk lillebror til å sørge for at mamma og Hjalmar forble hjemme denne helgen, for de reiser jo nesten alltid bort i helgene og det ville vært litt dumt. 

Det var opp klokken fem i morges, og rett til flyplassen. Planen var egentlig å reise i morgen, men vi fikk byttet til i dag da jeg plutselig ikke hadde skole i dag. Kvart over to landet vi i Lakselv, da har vi vært innom Trondheim, Bodø og Tromsø på vei oppover. 
Vi sto å så på folk som gikk ut av flyet som skulle frakte oss hjem til alt kjente og kjære. Der vi sto å studerte litt flyplassen, dukket et veldig kjent hode opp foran øynene våre. 

Meg: “Kjære, er ikke det? Er ikke det der Hjalmar?” 
Daniel: “Ehm, joo?” 

Han la heldigvis ikke merke til oss, så da var ikke overraskelsen helt ødelagt. Mamma var ikke hjemme, så vi måtte kjøre til bestemor for å finne ho. Ho ble helt i sjokk når vi så oss, det var så gøy! Jeg elsker å overraske♥ Det er utrolig deilig å komme hjem, men det er en veldig merkelig følelse. Nå skal jeg finne sengen, alt for tidlig for meg å stå opp i dag altså! 

// Minner om spørsmålsrunden som foregår nå! Vil du stille spørsmål i dette innlegget? Merk SR♥

Dagen min i klokkeslett

Nå skal dere få et lite innblikk i min dag! Denne måten har jeg aldri blogget på før, men tenkte å prøve dette også. Hva mener dere om dette? 

07.05: Stå opp. Går på badet og begynte å fikse håret, samt sminken. Gidder ikke ta på klær enda, så går rundt i morgenkåpa. 

07.24: På tide med frokost! Denne morgenen spiste jeg to knekkebrød med smør og hvitost, samt “God Morgen Norge” på tv2 😉 

08.18: Hive på klær og ut døren. Knapt tid nok til å børste håret før vi løp ut døren.  

08.43: Møte de andre på Kristiansand Tinghus. Ankommer tinghuset og krysser av på listen at jeg er til stede. Nå er det bare å vente at rettssaken skal begynne. Her får vi også beskjed at undervisningen i morgen utgår, dette betyr ingen skole på meg i morgen! 

09.00: Rettssaken begynner. Det var helt merkelig å komme i den settingen. Jeg brukte litt lengre tid på å omstille meg, og komme inn i den situasjonen. Så mye av begynnelsen misset jeg litt, for det var en helt uvant situasjon for meg. Når vi kom litt mer inn i det, gikk det mye bedre og jeg klarte å holde fokus. 

10.02: Sende meldingen til Daniel. Jeg måtte sende melding til Daniel så han kunne komme å hente meg. Egentlig skulle vi ikke være ferdig før 12, men vi var ferdig veldig mye tidligere. 

10.35: Gjøre oss klar. Begynne å pakke kofferten klar, pakke med oss lille Neo og gjøre leiligheta klar, samt pakke alt i bilen. 

12.13: Hente posten. Løpe innom Coop Extra for å se om det var kommet noe post, kun en regning til Daniel 😉 

12.27: Maaat! Løpe inn på Subway å hente oss litt mat, mm! 

Ca. 12.43: Sette kursen mot Sandefjord. Ca. to timer i bil hele veien til Sandefjord! Jeg elsker å ha fridager og langhelg♥ Fikk skrevet litt på arbeidskravet som skal inn på fredag også under turen. 

14.53: Overraske! Vi skulle egentlig ikke komme hit før i morgen, men siden jeg ikke har skole i morgen likevel så tenkte vi å overraske med en dag tidligere♥

15.05: Bygge kjøkken. Siden vi har Ikea der vi bor, og Therese ikke har det, så har vi kjøpt gave til Julie for dem – og det var et lekekjøkken! Det måtte jo selvfølgelig Daniel montere, men det gjorde han jo med glede 😉 Mens han gjorde det, fikset jeg buret til Neo. 

16.08: Kjøre å kjøpe pizza. Vi dro en tur på Domino’s for å få oss litt mat. Therese ba oss gjøre det. Herregud, så mye kø det er ute på disse tider! 

16.56: Spise pizza. Det var en utrolig god pizza da, med pepperoni, biff, skinke og mozzarellaost. Mmmm! 

17.38: Bestille bilder. Nå har vi endelig fått bestilt de bildene som vi tok sist vi var her. Nå skal de opp på veggen! 

18.50: Publisere blogginnlegget. Nå har jeg holdt på med dette innlegget og det skal publiseres. 

Resten av kvelden får dere være uviten, men jeg skal hvertfall dra å kjøpe is og i kveld skal jeg dusje før vi går å sover. Vi må forresten sette sengetøy på senga, så vi kan sove der 😉  

// Pssst! Minner om spørsmålsrunden som foregår nå! Vil du stille spørsmål i dette innlegget? Merk SR♥

 

Ukens spennende element

I går hadde jeg en studiedag, der det første arbeidskravet skulle leveres inn. Arbeidskravet som handlet om innsyn i postjournaler, det var veldig interessant og fantastisk deilig å bli ferdig med det også. Da jeg hadde levert det inn dro jeg og Daniel en tur til Sørlandssenteret for ukens handel, før vi dro til byen på en utrolig koselig kafé. Denne kaféen er blitt min favorittkafé!♥

Denne uken skjer det så utrolig mye gøy. I morgen skal journalistklassen i rettsak! Dette er utrolig spennende, og kanskje det mest spennende som skjer denne uken. Vi har et arbeidskrav om å følge en rettsak, og skrive en kort sak på det. Dette er noe jeg har gledet meg mye til, men jeg gruer meg litt da det byr på en del jobb i ettertid. Jeg har veldig liten tid til det skal leveres, for jeg har mye annet som skal foregå i mellomtiden. 

I dag har vi gjort oss klar for morgendagens rettsak. Jeg har aldri vært i en slik setting før, så jeg er veldig glad for leksjonen om hvordan man skal oppføre seg i en rettsak. Så nå blir det spennende å gå på tingretten i morgen tidlig, notatblokken er klar! 

// Minner om spørsmålsrunden som foregår akkurat nå! Vil du stille spørsmål i dette innlegget? Merk SR♥

På Snapchat!

Nå tenkte jeg å dele ukens Snapchat-poster. Jeg er veldig aktiv på Snapchat i perioder, og denne uken har jeg hatt en skikkelig Snap-uke! Andre uker har jeg faktisk ikke tid til å snappe, eller gidder jeg rett og slett ikke. Enkelte perioder har jeg helt andre prioriteringer, og da kan jeg la telefonen min ligger overalt uten å tenke på varslene eller det å dokumentere alt. 

Vil du følge med på mitt litt merkelige liv, utenom bloggen? → Miniaikio på Snap♥


// Minner om spørsmålsrunden som foregår akkurat nå! Vil du stille spørsmål i dette innlegget? Merk SR♥

Jeg tapte, for fjerde gang på rad!

Går vi noen år tilbake – nærmere bestemt starten av forholdet til meg og Daniel, spilte vi Millionær hjemme hos han, og jeg vant! Alle gangene det året i spilte det spillet, vant jeg. Så begynte lykken å snu, og for hvert spill vi spilte, tapte jeg – uansett hva det var; Den forsvunne diamant, stigespillet, ludo, kortspill osv.. 

På fredag kjøpte vi oss monopol, og har spilt hver dag denne helgen. Fire runder ble det, og jeg tapte.. alle gangene. Jeg hadde nesten en sjanse i dag, men neida.. Det hjalp ikke, jeg tapte likevel. 
Det eneste jeg enda kan slå han i er kortspill! Veldig sjeldent, men jeg har en sjans. Jeg begynner nesten å lure på om han bare lot meg vinne alle gangene som en gentleman, og har nå begynt å ta igjen for alle gangene x) 

Hvis noen har lyst på et lite brukt monopol-spill, har vi et 😉

Uke 41 – uken som gikk..

Ukens sang: Niall Horan – Too much to ask. Den er bare helt nydelig altså♥

Ukens middag: Nachos på torsdag – gud, det var helt himmelsk godt. Vi har lagd mye god mat denne uken, men den toppet det denne uken. 

Ukens cravings: Røde druer. Spesielt når de er litt søte og harde – herregud, det er så sykt godt. 

Ukens humør: Humøret denne uken har vært veldig bra, enkelte stunder litt dårligere enn andre, men total summen for denne uken er strålende. Jeg elsker å ha et bra humør og føle meg bra, til tross alt rundt.♥

Ukens nedtur: Jeg tror faktisk ikke jeg har hatt noen nedtur denne uken heller, og det er jo veldig bra!

Ukens høydepunkt: Bare tatt det helt rolig denne uken, ikke stresse og bare nytet livet♥ 

Ukens favorittbilde: