Hundepass og dårlig form

Frosten biter meg i kinnene. Ute er det blikkstille og stjerneklart. Himmelen er full av hvite prikker og virker for meg mystisk. Tro hva som finnes der ute? Vi kan umulig være å alene i dette universet.
Hundene tripper avgårde, snuser på alt, tisser litt her og bæsjer litt der. Den ene drar meg den ene veien, og den andre drar meg den andre veien.
Skoene jeg bare trødde på meg i gangen hos mamma er for stor, og som to bakglatte ski. Hver gang en hund drar litt for hardt mister jeg balansen og går nesten på ræv. De er varme da, for temperaturen har sunket betydelig de siste to dagene. Det er fint, så blir det forhåpentligvis ordentlig vinter snart.

Frisk luft er godt for meg. Magen skumper og vrenger seg. Jeg er så dårlig. Fysøren. Fysj. Jeg håper inderlig at det går over snart. Jeg har likevel opp i det hele klart å passe hundene til mamma, vært litt på jobb og hatt kurs, samt klart å gjøre stallarbeid.
Det værste og tyngste var definitivt stallarbeidet. Jeg hadde mest lyst å bare legge meg ned og bli liggende. Jeg klarte likevel å gjøre alt jeg skulle, pluss at jeg gjorde bitte litt ekstra før jeg kastet inn håndkle og dro hjem. Hjem til en god, varm dusj.

Nå er det endelig helg, som skal brukes på stallarbeid, bli frisk og forhåpentligvis kommer jeg meg på snøscootermessa som er denne helgen. Det blir første gang på to år siden covid at messa endelig er oppe å går igjen. Jeg har derfor ikke så veldig lyst å gå glipp av den. Det kommer jo veldig an på om formen tillater det eller ikke. Jeg krysser fingrene.. så får dere ha en strålende helg!

It´s pink!

Nå er det kommet et par hvite volvo V40´er til bygda, og det er ikke bare bare for en vanlig person å se forskjell på de. Nå er det heldigvis bare én bil som er helt lik min, med de nye lyktene som kom i 2017. Jeg er litt over gjennomsnittet interessert i bil, og vil ikke at min bil skal se helt lik ut som alle andre. Jeg måtte derfor finne på noe lurt. Noe som skiller seg litt ut, og som ikke koster alt for mye å gjøre. Resultatet ble å farge emblemene bak!

Now it´s pink!
Dette er hvordan den ser ut originalt!

Daniel kom med en glimrende idé etter at jeg luftet ønskene mine for han. Jeg hadde et ønske om å få emblemene mine svart, og få bort det som er krom. Det var ikke noe problem sa han, det er jo bare å plastidippe dem. Vi fant svart, men også en utrolig søt rosa farge, og den måtte jeg selvsagt ha!
Jeg kunne fint hatt “Volvo” i svart også, men da hadde den forsvunnet litt og det ville jeg ikke. Jeg ville at det skulle være synlig. “V40” og “D3” ble i svart, mens R-design merket fikk forbli i krom. Kanskje jeg tar den etter hvert, men akkurat der og da var det litt mye arbeid å tegne en R for å feste den over. Jeg vil gjerne ha R-en i den originale fargen som symboliserer “R-design”.

Jeg har også et ønske om å få bort de kromme listene rundt vinduene, men inntil videre får det vente da peng ikke noe man har flust av. Jeg må ha nye sommerdekk først og fremst, og en ny service begynner å nærme seg med stormskritt..

Work in progress