Nyte helgene, Formel 1, overraskelsesparty ++

Det er stille på hytta. Tven er avskrudd og det eneste som høres er during fra kjøleskapet på kjøkkenet. Utenfor vinduet hopper ekornene forbi med munnen full av mat. Milo ligger vedsiden av meg og studerer dem, nøye, men sier ingenting. Denne søndags morgen satt jeg bare å nøt boken min i stillhet, så på ekorn og ventet på at gjengen skulle våkne til frokost. Livet er virkelig herlig noen ganger.
Kvelden før hadde hytta vært fyllt med latter og lukten av biff. Vi hadde gått en tur langs stranden i nydelig vær, spilt ludo etter middag og bare kost oss i hverandres selskap.

Det er blitt flere slike helger i det siste. Helgen etter dro jeg og Daniel alene opp på hytta, nøt hverandres selskap og så på dyrelivet utenfor hytta. Ikke bare så vi ekorn, men også hare. Vi bålet i nydelig sommervær, ble nesten litt solbrent, så en film (noe vi aldri gjør ellers) og sov til langt ut på dagen på morgenen.

Lørdagen etter suste vi innover de finske skoger, med nesen vendt mot Inari. Vi hadde ett oppdrag denne helgen, og det var å besøke bestemoren til Daniel og Benedicte denne helgen. Lite visste jeg at vi skulle trille ut derfra på søndag. For så snart vi gikk inn dørene hos henne, fikk vi servert finnbiff med potetmos. Den beste finnbiffen jeg har spist på alt for lenge. Vi tok noen runder yatzy før det kom både kake, boller og te på bordet. De bollene var farlig gode, og jeg spiste alt for mange av dem. Vi tok noen runder med yatzy til, før vi gikk ut til bålplassen hennes. Her fyrte vi på, og gjett hva som dukket opp da? Pølser. Jeg begynte å bli rimelig mett, så her klarte jeg bare å tylle i meg én pølse.

Søndag var ikke noe bedre, for det tok ikke langt tid mellom frokost og en tre retters middag. Vi fikk spilt noen runder yatzy før laksesuppen var servert, og restene etter finnbiffen dagen før ble også spist. Jeg er usikker på hva som ble til dessert, men det var pisket fløte med en rød bæraktig géle til. Den var god! Etter så mye mat på rundt 26 timer, og lite bevegelse, måtte vi rett og slett ta beina fatt på en liten topptur for å få fart på magen igjen når vi kom hjem.

Det er virkelig nydelig her.. men også sinnssykt med mygg.

Ut på topptur etter å trillet ut hos bestemor i Finland.

Gjennom disse ukene har det blitt flere spaserturer, men også en god del styrketrening på studio. Jeg har klart å holde treningen vedlike selv om det er blitt finere temperaturer ute, men så klart nyter jeg de fineste dagene på andre måter enn å dra på studio for å løfte unødvendig tunge ting – som å gå en litt lengre tur.

Denne helgen her har vi gjort noe helt annerledes enn det vi bruker. Vi har overrasket Benedicte med bursdagsparty ettersom hun fylte 20 år på søndag. Jeg har vært så stresset før denne helgen, at jeg var jo nesten helt uslitt før festen hadde begynt. Hun skjønte greia på middagen vi hadde før partyet, uheldigvis, men vi klarte å holde det hemmelig helt til da.. og det er jo ganske godt gjort i seg selv.
Til festen hadde jeg også lagd géleshots, og det har jeg aldri gjort før. Alle ble borte, så jeg antar at det var en sukse? Noen sa dem var veldig god, og andre sa dem smakte jævlig. Så det kommer vel an på hvem man spør. Jeg vil ikke si at vodka er så veldig godt akkurat..
Det var en veldig vellykket kveld da! Jeg lo så jeg gråt mange ganger.. for en herlig gjeng.

Nå er det heller ikke lenge til Daniel reiser på Formel1-løp. Jeg har, av økonomiske årsaker, valgt å bli hjemme i år og heller se det løpet på tven. De skal til samme plass som i fjor, bare en annen plassering på banen, så dermed føler jeg ikke at jeg går glipp av så mye. Selv om jeg tror stemningen kan bli spennende der i år, fordi de siste løpene har det vært forskjellige førere som har vunnet. Det er liksom ikke lengre bare ett lag som vinner hver helg, det begynner å jevne seg litt ut og da blir det gøy. Jeg skal nu se hva jeg finner på mens gjengen er borte.