Det lille ekstra

//Sponset

Jeg elsker å ha noe på armen som tilbehør, som pimper opp antrekkene mine med det lille ekstra. Etter at jeg fikk min første Daniel Wellington klokke har jeg fått helt hekta på å ha en klokke eller noe fint på armen. Jeg oppdaget for noen dager siden en helt ny nettside spesielt for klokker, og smykker. Her finner du utallige merkeklokker som blant annet Daniel Wellington, Carrie Taylor, Adidas, Fossil, Mockberg, Michael Kors, Nixon og mange mange flere! Jeg har plukket ut mine favoritter for både dame og herre, men vil du finne din nye favoritt, blant hundrevis av muligheter? Da kan du besøke nettsiden deres klokker.no

Dameklokker

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER

Jeg elsker lyse fine klokker, men jeg drømmer om å eie en litt mørkere klokke også – nummer 5 er min favoritt på nettsiden deres akkurat nå. Det finnes så mange varianter, med forskjellige farger og utseende at jeg kan bla gjennom et hav av muligheter. 

Herreklokker


1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER 

Her er mine åpenbare favoritter fra herresiden, adidasklokken var virkelig stilig, mens DW (Daniel Wellington) og Gant er en veldig klassisk stil som jeg liker veldig godt. Nixon og Fossil tar den litt mørke siden, som er utrolig fin og passer til nesten alt. 

Liker du klokker? ♥

Early morning

De siste tre dagene har jeg lagt med halv ti, og det er faktisk ganske godt. Jeg begynte med det fordi jeg en kveld var sliten i hodet, lei av å være våken og litt deprimert. Det er slik at jeg gleder meg til å legge meg om kvelden, og klokken halv åtte begynner jeg å bli ganske trøtt. Jeg begynner å føle meg mer og mer som faren min, der øyan begynner å sige i åttetiden, hahah! 

I dag sto jeg faktisk opp halv åtte, å begynte med litt husarbeid. Hvem skulle trudd det..? Jeg har støvsugd hele leiligheta, rydda opp etter den veldig rotete fuglen min og tørket litt støv rundt omkring. Snart må jeg ta ut av oppvaskmaskinen og ta klærne jeg vasket i går fra klesstativet. Klokken er elleve, og jeg har allerede rukket å gjøre utrolig mye! Jeg er jo nesten tom for ting jeg skal gjøre i dag, men med eksamen som kommer i neste uke blir man aldri tom for ting å gjøre. 

Håper dere får en fin fredag alle!♥

Byggearbeider på døren

I dag skjedde det noe spesielt. I forrige uke fortalte jeg dere om byggearbeidet utenfor vinduet, de har sprengt å styrt i over en uke nå. Jeg har gjemt meg under dyna hver gang hvis jeg har vært hjemme, for når de sprenger kjennes det i hele leiligheta. Håper virkelig de snart er ferdig med det styret.. 

I dag ringte det på døren i halv elleve tiden, jeg trodde det var dem vi leier hos fordi vi pleier ikke ha folk på døren. Not this time. Der sto det en byggearbeid, iført oransje arbeidsbukser og hjelm med øreklokker på. Han ønsket meg god morgen, men ga en liten beskjed om at de kom til å sprenge og at jeg ikke måtte stå i vinduet. Jeg takket for beskjed og lukket døren. 

Veel, jeg hater sprengning og ble så klart livredd. Tenkte med engang det verste liksom – kom det til å sprute stein? Kom vinduet til å knuse? Var det farlig? Hva er annerledes med denne gangen i forhold til tidligere i uken? For en fantasi jeg har, men hva er sannsynligheten for at det når de bygger så nært hus der folk bor? Men jeg tok med meg Neo, for litt moralsk støtte, på badet og sitter nå på badegulvet og tørr ikke gå ut, hahah! 

Smellet i seg selv var ikke noe verre enn de tidligere i uken og hele forrige uke – så jeg skjønner ikke hvorfor jeg skulle få denne advarselen nå? Kanskje det bare var av sikkerhetsgrunner? Ikke vet jeg, for jeg merket ikke akkurat noe forskjell fra de tidligere gangen. Unødvendig å skremme meg på denne måten altså! 

Hilsen en livredd liten jente på baderomsgulvet x)

 

Mørket faller på

Jeg merker at det blir mer og mer høst for hver dag som går. Det blir tidligere og tidligere mørkt på kvelden, og senere og senere lyst på morgenen. Det er utrolig koselig, for da kan jeg tenne telys og kose meg med tv-en♥ Bladene på trærne har begynt å bli gule og oransje, samt falle av. Jeg syntes det er koselig med høst og slikt, men jeg er faktisk utrolig lei været vi har hatt i det siste. Det har faktisk regnet i to uker, med noen få opphold. Regn er typisk høstvær, med litt vind og det har det virkelig vært nå. Savner virkelig at det bare er overskyet, eller sol. 

Jeg har hatt så mye “fri” i det siste, og stort sett har det vært regn. Jeg savner nå skolebenken eller sol så jeg faktisk kan gjøre noe hyggelig ute. Blir skikkelig rastløs når jeg alene og det er dårlig vær ute. Det er heldigvis nok å gjøre med skolearbeid, men jeg klarer jo ikke sitte i flere timer i strekk med bare skolearbeid. Jeg klarer det sikkert, men hvor mye utbytte jeg får av å sitte flere timer i strekk vet jeg ikke. Jeg klarer ikke akkurat å konsentrere meg og holde fokus en hel dag. Jeg klarer noen timer, men det er begrenset. 

I går la jeg faktisk meg klokken halv ti og sovnet ti, fordi jeg var så lei av å være våken – jeg ville bare ha en ny dag. Det er litt sykt å tenke på at jeg faktisk klarte å sovne da, for jeg bruker som regel lang tid på å sovne når jeg først legger meg. Vurderer faktisk å gjøre det samme i kveld, for det var faktisk litt deilig. 


Fra å ikke vite til høgskole-student!

Siste halvdel av 1. året og nesten hele 2.året mitt på vgs gikk jeg uten å vite hvor jeg ville med livet mitt. Det var helt forferdelig, og jeg stresset over det. For hva om jeg ikke hadde en plan etter vgs? Hva skulle jeg gjort da? Jeg kunne jo ikke bare sittet hjemme. Det plaget tankene mine ganske ofte på den tiden, hvertfall når folk spurte hva jeg skulle bli og hva jeg skulle gjøre etter videregående. Jeg fant liksom ikke noe godt svar. De gangene jeg gikk inn på nettet for å søke rundt, ble jeg aldri klokere – jeg ble bare mer fortvilet. 

Det var ikke før sommeren (høsten jeg begynte på vg3) at jeg fant ut hvor jeg ville. Det var en lettelse i hele kroppen, men all vekten forsvant ikke selv om jeg hadde et mål – for hva om jeg skiftet mening? Hva om jeg hadde valgt feil? Hva om jeg ikke likte det jeg ga meg ut på? Var det virkelig dette jeg ville? Jeg hadde så mange tanker i hodet, at jeg brukte mye tid på å prøve å roe den delen av hjernen min ned. Jeg prøvde å trøste meg med at dette skulle gå fint og jeg skulle gjennomføre det. Jeg var fast bestemt på å gi det hvertfall en sjanse og prøve å se det positive i det – se hvorfor jeg egentlig hadde endt opp med akkurat det yrket. Kanskje fordi jeg elsker å skrive, fortelle viktige historier og best av alt – nesten få med alt som skjer ettersom jeg er en veldig nysgjerrig person. Journalistikk virket som det rette valget og derfor satt jeg retningen dit. 

Nå har jeg holdt på med dette en liten stund, og er snart ferdig med mitt første emne. Jeg har faktisk eksamen om ni dager. Jeg syntes dette yrket er utrolig spennende og jeg gleder meg til å fortsette. Jeg ser også virkelig fram til det neste emnet, da ett av arbeidskravene er å skrive et referat fra en rettsak, og det vil si at vi faktisk må delta i en rettsak. Ettersom jeg aldri har gjort noe slikt, så skal det bli spennende å se hva det bringer og hvordan det er. 
Jeg gleder meg til å se hvor dette kan føre meg hen, og jeg vet jo ikke helt sikkert at dette er noe jeg kommer til å ende opp med, jeg tror det, men det får tiden vise – nå skal jeg bare kose meg gjennom studiet og alt det har å tilby!

Oppdatering på treningsfronten!

For litt siden fortalte jeg dere at jeg har blitt medlem av et treningsstudio her i Kristiansand, og nå tenkte jeg å oppdatere dere litt på den fronten. Siden det er det første treningsstudioet jeg er medlem av, har det vært litt av en opplevelse å lære seg med alle apparatene og Daniel har vært den heldige til å gjøre den jobben. Han har vært veldig flink med å pushe og presse meg til det yttereste, samtidig så har det vært utrolig artig å lære. 

Vi har trent annen hver dag nå til å begynne med, for restitusjon er viktig og siden vi ikke er så super godt trente. Når jeg mente trening annen hver dag, så mente jeg på studio, for dagene i mellom har vi gått noen turer når været har vært ok. Treningen går bra, og jeg syntes enda det er super gøy å drive med trening. Her om dagen dro jeg faktisk å trente klokken kvart over seks på morgningen – det var etter at jeg hadde kjørt mamma på flyplassen. Det var sykt deilig, og det overrasket meg hvor mange som egentlig er å trener så tidlig. Det kom jo bare flere og flere. 

Selv om Daniel nå er borte, betyr ikke det at jeg har treningspause – jeg har vært på trening noen ganger allerede. Men jeg må si at det er ikke like gøy som når det er oss to. Jeg får selvfølgelig gjort ting jeg vil trene på, som for eksempel rumpe og mage (typisk jenter..) 

Det går med andre ord veldig bra på treningsfronten 😉 

Uke 38 – uken som gikk..

Ukens sang: Avicii feat. Rita Ora – Lonely Together. 

Ukens middag: Biff middagen sammen med mamma!♥

Ukens cravings: Godteri, og da først og fremst sjokolade – spesielt brownies! Har nesten ikke spist det da, men har hatt så sykt lyst på det hele uken.. 

Ukens humør: Denne uken har humøret mitt vært utrolig bra! Gud, som jeg elsker å ha et godt humør♥ Jeg har storkost meg denne uken. 

Ukens nedtur: Når mamma reiste, det var helt jævlig for å si det enkelt. Jeg savner henne fryktelig nå :/ 

Ukens høydepunkt: Det at mamma var her denne uken må ha vært det beste, definitivt♥ 

Ukens favorittbilde:  

Dagens middag

De som sier man ikke blir mett av salat og grønnsaker, vet virkelig ikke hva de snakker om. I dag har nemlig jeg og Pernille disket opp med kyllingsalat, og det var helt himmelsk! Jeg kunne nesten trille ut av stolen (føltes slik) og det var et lite ork å rydde opp etter maten, hah! Vi ble så mett at var jo like før vi begge to sovnet til middagskvil på sofaen like etterpå. 

Byggearbeid utenfor vinduet

For over én uke siden begynte dem bygningsarbeid rett over veien her hvor vi bor. Det skal bygges enda flere leiligheter, og den første fasen av arbeidet er det mest bråk. Vi er i denne fasen.. Jeg er lei allerede, hah. Klokken syv om morgenen begynner dem med alle maskinene og det å borre i stein skjer jo ikke akkurat lydløst. Vi fikk for rundt to uker siden nabovarsel om at det kom til å skje, så vi var jo forberedt på det. 

Det verste er jo ikke maskinene, det klarer jeg faktisk å takle (av og til), men når de skal sprenge gjemmer meg under dyna. Man får på en måte et forvarsel på at nå kommer det, for det kommer en skikkelig høy alarmlyd og da spenner jeg kroppen min siden jeg vet at nå skal det snart si pang. Da rister det skikkelig i huset, og jeg hater det. Jeg skvetter til og blir like redd hver gang. 

Så nå er den fredelige tiden vår her over. Dette byggearbeidet skal vare i rundt ett år/ett og et halvt år, mener jeg å huske. Heldigvis har vi en hekk som gjør at vi ikke ser alt dem holder på med hele tiden, for det er jo ikke en fin utsikt mot et byggearbeid, eller hva? Lyden kommer vi dessverre ikke unna.. Heh. Det blir forhåpentligvis roligere her når de er ferdig å gjøre plassen klar for å sette opp leilighetene, da selve byggingen begynner. 


Hele kvelden i tlfen

Nå sitter jeg her i mørket med telys rundt i hele leiligheten og lav musikk på som roer sjelen min. Det er egentlig litt herlige å bare sitte her for seg selv, men ensomheten er virkelig til å føle på. Det er litt deilig på en måte, mens på en annen måte er det helt grusomt. Man må jo bare nyte det da, på best mulig måte. 

Jeg er egentlig på tur i seng, for jeg har ikke fått sovet så veldig mye de siste dagene. I går måtte jeg stå opp 05.30 for å kjøre mamma på flyplassen og i morges fikk jeg faktisk ikke sove lengre enn til 07.30.. Det er ganske heftig da jeg ikke fikk sove før rundt elleve/halv tolv i går kveld. Håper på det beste i natt♥ Men har selvfølgelig ingen forventninger – vet jo hvordan det pleier å være når Daniel er bortreist.. 

I kveld har jeg sittet noen timer i telefonen, for å oppdatere meg litt på fronten hjemme. Først satt jeg i telefonen med mamma og lillebror i én time og ti minutter da lillebror hadde utrolig mye å fortelle meg♥, før jeg satt over til pappa som jeg pratet med i rundt én time og ett kvarter – ganske så lenge siden vi har snakket og det var godt å bare ha en god lang samtale med han, og til slutt kjæresten i en halv time (han måtte sove, så derfor ikke så lenge). Jeg føler jeg har fått pratet ut. Disse telefonsamtalene lettet hjertet mitt litt og jeg føler meg mye lettere til sinns nå. Det er utrolig hva noen telefonsamtaler kan gjøre med en. 

Jeg skal nå legge meg med et smil om munnen og se fram til en ny dag i morgen♥

Emosjonell av bilder

Jeg kom tilfeldigvis borti mappen jeg har på macen min som heter “kjære” når jeg skulle se etter et bilde, og der dukket jo opp alle bildene jeg og Daniel har tatt sammen helt fra begynnelsen. Å jeg visste ikke at et par bilder kunne gjøre meg så emosjonell, for jeg satt i en liten halvtime å gikk igjennom alle bildene mens det rant noen små tårer nå og da. Det ligger så mange minner i de bildene, og det får meg til å tenke hvor godt vi egentlig har det ilag og hvordan det hele startet – samtidig som det får meg til å savne han enda mer nå som han er bortreist. 

Det er veldig lett å havne i den boblen der man bare mimrer, spesielt når man er alene. Jeg har en tendens til å gjøre det veldig ofte når jeg er alene, og da ender det som regel opp i noen små tårer. Ikke fordi jeg nødvendigvis er trist eller lei meg, men fordi det kanskje minner meg om gode tider og noe man kanskje har tatt litt forgitt eller ikke innså hvor godt man egentlig hadde/har det. Jeg tror man egentlig har litt godt av å gå gjennom gamle bilder og bli minnet på hvor vanskelig eller god en periode i livet sitt var, så man på en måte kan se på livet man lever nå med nye øyne og bli minnet på å sette pris på det som er her og nå. 

Dagens middag


Første gang jeg er alene om middagen, og derfor bestemte jeg for å lage noe jeg kan småspise på og som holder som middag i morgen også. I dag ble det derfor pizzasnurrer! Det er egentlig bare en pizza som er snurret som kanelsnurrer og det er utrolig godt. Vi bruker for det meste kyllingkjøttdeig her i hus, for det er 1. utrolig billig og 2. utrolig godt (faktisk syntes jeg det er mye bedre enn vanlig kjøttdeig, mer smak). 


Alone again

Disse tre dagene sammen med mamma har vært helt fantastiske og vi har funnet på så utrolig mye gøy. Etter skolen på mandag dro vi en tur til byen der vi gikk rundt for å se litt og kose oss på café før vi dro for å gjøre ukens mathandel. På kvelden dro vi til Odderøya for å se på den nydelige solen, og se den utrolige utsikten som er der. Jeg tror mamma elsket det, for det er jo fantastisk fint der oppe. 
I går ble det en skikkelig shoppedag! Etter skolen dro vi på sørlandssenteret for litt shopping og kos. Vi kom oss bare gjennom halve senteret før vi sa oss ferdige og utslitt som vi var, men fornøyd med det vi hadde funnet. Resten av kvelden ble brukt i sofaen♥

Jeg har gruet meg skikkelig til i dag, for i dag reiste mamma hjem til Finnmark. Gud, som jeg savner Finnmark.. Jeg har ikke vært alene siden Daniel reiste i begynnelsen av august, og når han reiste på fredag i forrige uke dro jeg til Sandefjord for å være med familien hans, samt mamma kom på søndag for å være med meg til i dag. Det er først nå jeg er alene, og jeg har gruet meg til denne dagen. Jeg kjente at når mamma dro, steg følelsen av ensomhet. Det er så vanskelig å beskrive hvordan det kjennes, for jeg er ikke vant til å være alene. Jeg er vant til å ha folk rundt meg hele tiden og da blir det veldig rart å være alene. 

Jeg skal heldigvis bruke denne alenetiden godt, for jeg har en innlevering til i morgen. Jeg skal også ta igjen litt skolearbeid som jeg ikke har fått gjort disse dagene – jeg har valgt det selv siden mamma ikke skulle være her så mange dager. Jeg kan også gjøre skolearbeid med god samvittighet da det regner ute, hah! Jeg har ganske mange dager til å ta igjen det tapte, så har ikke dårlig samvittighet for å velge bort skole for å være med mamma♥ 

Velkommen til sørlandet mamma!

Nå er mamma faktisk kommet seg en tur ned til sørlandet, og dette har jeg gledet meg til ganske så lenge. Jeg har ikke sett mamma på over 2 måneder, og det var helt fantastisk å se henne igjen. Jeg hentet henne på toget i Sandefjord i går, og når jeg så henne måtte jeg bare løpe etter henne for å gi henne en veldig lang klem. Den følelsen var helt ubeskrivelig.

Vi spiste utrolig god middag hos Therese før vi kjørte hjem til Kristiansand, og jeg tror mamma var veldig sliten etter reisen. Vi la oss på sofaen i pysjen og så på min favorittfilm som tilfeldigvis gikk på TV2Livsstil: “Letters To Juliet”! Både jeg og mamma er romantikere, så denne filmen passet jo midt i blinken. 

Hun skal nå være her i to dager før hun reiser tilbake til Finnmark. Jeg har gledet meg veldig lenge til å vise henne hvor vi holder til og vise henne alt vi har opplevd disse månedene. Vi skal snart ta oss en tur til byen for å se og gjøre litt småting♥

Uke 37 – uken som gikk..

Ukens sang: P!nk – What about us. Jeg bare digger den sangen og man må jo bare synge med til den sangen altså! 

Ukens middag: Nachos!♥

Ukens cravings: Vann, men vannet her nede smaker helt forferdelig. Savner vannet hjemme i Finnmark.. 

Ukens humør: Denne uken har humøret vært ganske bra egentlig og jeg føler den har gått veldig veldig fort. Jeg har følt meg veldig heldig denne uken, og har klart å være litt kreativ også. Nei, jeg er fornøyd med ukens humør. 

Ukens nedtur: Det er alltid en nedtur når min kjære reiser på jobb, men jeg vet jo at det er det han er nødt til..♥

Ukens høydepunkt: Mamma er kommet hit til sørnorge og blir værende noen dager her sammen med meg! Herregud, det var helt fantastisk å se henne igjen♥

Ukens favorittbilde: 

Lørdagskvelden uten sofa!

Hallo fra gulvet! Det er lørdagskveld, mørket et begynt å falle på utenfor vinduet og jeg og Benedicte ligger på gulvet å nyter kveldens episode av Skal Vi Danse. Som nevnt i overskriften er vi uten sofa, og derfor tilbringes kvelden på gulvet med puter. Før jeg kom hit solgte Therese sofaen, og de blir uten sofa en liten stund da deres nye sofa ikke er kommet enda.

For meg gjør dette absolutt ingenting, for det er litt sjarmerende å ligge på gulvet å se på tv. Etter at mamma og pappa skilte seg brukte jeg, pappa og lillebror mesteparten av fredags eller lørdagskvelden på nettopp gulvet. Ikke fordi vi manglet sofa, og jeg vet ikke helt hvorfor vi alltid brukte gulvet, men vi spilte millionær på stuegulvet. Millionær er nesten det samme som monopol, for de som ikke vet hva det er. Vi begynte etter middag, og spilte helt til vi ikke orket mer den kvelden eller til noen vant – det kunne vare helt til klokken ti og enkelte ganger klokken elleve. Så det å bruke gulvet vekker mange gode minner.

Nå er det reklamepause her i stua, så jeg valgte å komme innom for å si hei en siste gang for i kveld. Ser du på Skal Vi Danse? Og hvem er din favoritt? 

Enkelte ting må ses direkte

I dagens samfunn kan man velge når man vil se favorittprogrammene sine, uansett hvilken tid på døgnet – om du abonnementerer på nettsider som kan gi deg dette; Netflix, Tv2sumo, Viaplay osv. Du trenger ikke lengre være redd for å gå glipp av noe, som man måtte før i våre eldre dager. Men det er enkelte ting jeg foretrekker å se live (direktesendt). 

Skal Vi Danse er et klassisk eksempel på noe jeg ikke ville akte å se dagen etter. Det har noe med stemningen som oppstår med ventingen på at programmet skal starte, og stemningen under programmet – å vil man få det med seg, må man faktisk legge av tid til det. Skal Vi Danse er fra den tiden der man var nødt til å legge av lørdags kvelder klokken halv åtte i september måned for å få det med seg, da mørket falt på hver kveld, man fant fram lørdagsgodtet, tente stearinlyset og samlet familien rundt tv-en. Dette er noe av det jeg husker best fra min barndom, og derfor kunne jeg ikke klart å se dette programmet dagen etter. Jeg følger den dag i dag heftig med på programmet, og gleder meg masse til i kveld! 

Liker du å se noe direktesendt eller ser du alt når du bestemmer det selv? 

Plutselig var han borte

På veldig kort varsel var plutselig Daniel avgårde på jobb. For to dager sin fikk han beskjed, og allerede i morges dro han avgårde. Vi hadde ganske mange planer for de to kommende helgene, og plutselig ble det snudd helt på hodet. Jeg fullfører likevel helgas plan, om å reise en tur til Sandefjord. Jeg blir derimot å reise alene, og det var absolutt ikke en del av planen, men det går faktisk ganske fint. Jeg håper at selv om han er borte, klarer jeg å kose meg med det jeg skal gjøre denne helgen. Det kom på veldig kort varsel, så jeg har ikke rukket å omstille at jeg plutselig er alene for en liten stund.

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en prøve, som var det eneste som sto på planen for i dag og det gikk strålende! Jeg besto den prøven med glans, og nok et arbeidskrav er gjennomført. Jeg er fornøyd. Tanken på at det kun snart er to uker igjen til eksamen begynner å slå inn, jeg kan ikke tro at denne tiden har gått så fort og nå nærmer det seg slutten! 

Veldig snart skal jeg vende nesen min mot Sandefjord, så får vi se hva helgen bringer. Håper alle får en fantastisk fredag, og kos dere max denne helgen!♥

Jeg leser blogger med få oppdateringer

Det finnes maange forskjellige blogger ute i bloggverden nå, og denne verden er blitt utrolig stor! Skal man følge med på alt som skjer på hver blogg, må man ha lite å gjøre. Det har dermed ikke jeg. 

Jeg leser ikke så mange blogger selv. Jeg prøver så godt jeg kan å holde følge med de bloggene jeg faktisk leser. Jeg er faktisk mye mindre på telefonen min etter at vi flyttet ned hit, det er så mye å gjøre og mange minner jeg kan skape! Jeg har vel lært at man må ta vare på det som betyr noe – og akkurat nå er det å leve i nuet, psyken min og min kjære. Jeg er nødt å holde følge med livet mitt, og studiet tar mye tid. Jeg har jo dessuten en egen blogg å drive! :’D

Derfor følger jeg faktisk bloggere som ikke skriver 30 innlegg per dag, slik at jeg faktisk kan holde følge. Jeg prøvde en stund å lese paradise Sofie og Martine Lunde sine blogger en stund, men jeg klarte ikke å henge med. Jeg ga derfor veldig fort opp. For deres innlegg henger jo i en rød tråd – så har du ikke lest alle innleggene deres, så er det utrolig vanskelig å skjønne hva enkelte innlegg handler om. Jeg har derfor valgt å følge blogger som maks skriver to innlegg per dag, for da trenger jeg ikke bla så langt ned for å finne det innlegg jeg leste sist. Dette er også grunnen til at jeg selv ikke oppdaterer mer enn maks to innlegg per dag. Men hva syntes egentlig dere? Liker dere mange eller få oppdateringer per dag? Dette varierer jo fra dag til dag, men sånn i gjennomsnitt. 

Favoritt serier akkurat nå!

Gossip Girl – Jeg har kun sett Gossip Girl på tv noen få ganger, noen episoder litt her og der. Nå har jeg gått fullt inn og begynt fra begynnelsen. Sesong 1 er fullført og tror jeg er på sesong 2 eller 3 nå! Wooohooo♥ Bilde; HER

Vendela + Petter – for et program! Det er veldig komisk, og hvem skulle trodd at de to skulle falle for hverandre? Jeg digger serien da, for den er jo litt morsom, haha! Bilde; HER. 

Skal Vi Danse – Helt siden jeg var liten har jeg elsket dette programmet, men så dabbet det av og jeg orket ikke følge med på det. Nå som jeg så at både Grunde, Cengiz al (Skam-Yousef), Ida og egentlig Anna Rasmussen, men det ble Marna i stedet og det gjør meg heller ingenting, så måtte jeg bare følge med. Jeg angrer ikke ett sekund på det, nå må jeg få med meg hver danse-lørdag! Bilde; HER.

Bloggerne – Jeg digger rett og slett bloggerne, og jeg kan faktisk ikke vente til mandag med å se en helt ny sesong med favoritt serien min! Denne høsten foran tv-skjermen blir jo helt fenomenal! Bilde; HER.