Hyttehelg med gjengen

Det begynner endelig å nærme seg sommerferie med stormskritt! Inntil videre koser jeg max i helgene med diverse aktiviteter.

De siste helgene har vi tilbringt mye i Skoganvarre på hytta. Vi har tatt med oss lillesøsteren til Daniel og kjæresten alle gangene. Det gjør det litt sånn ekstra koselig å være flere sammen. Det er koseligere å lage mat, noe som gjør at man tar i et ekstra tiltak; man gidder å lage den salaten, eller den sausen, eller det tilbehøret. Det blir liksom ikke forgjeves. Det spises. Sitte litt ekstra rundt bålet, grille marshmallow og bare bable.

Det har blitt mye båtkjøring iløpet av helgene. Jeg har stått over et par ganger, da jeg ikke er så voldsomt glad i båt. Det er fint å være med dersom det er ganske stille på vannet. De gangene jeg ikke har blitt med har jeg som regel tatt en powernap eller gått en lengre tur med Leo. Det har vært fint. Nyte tilværelsen litt.

Enkelte liker virkelig ikke mygg.

Vi har også spilt litt brettspill. Vi begynte med millionær for noen helger siden, og fortsatte til vi sto igjen med en vinner. Benedicte var den heldige som stakk av med serien, og spilte alle oss andre konkurs. Det er gøy når vi kan spille det over tid, ikke stresse og faktisk se hvor lenge vi klarer å holde på. Millionær er jo ikke akkurat et “én timers” spill. Det er også gøy å se hvor fort det kan snu, og at den du ikke trodde kom til å vinne, faktisk vinner.

Nesten ingen av de husene på brettet er mine.. Jeg har det enslige huset på det grå feltet, hah! Jeg var ikke den første som røk ut da, utrolig nok.

De siste helgene har vært fine. Det har blitt sånn skikkelig hytteturer. Sånn hyttetur der man gjør ting som ble gjort “back in the old days”, når man ikke hadde sosiale medier og mobildata.. Brettspill, fisketurer, gåturer. Sånne type ting. Vi har jo nesten ikke sittet inne de siste helgene. Det har vært ganske fint vær til å gjøre ting ute. Samtidig har vi fått tid til å ta livet med ro. Bare nyte livet litt i det fri.