God påske!

For en fin dag det har vært i dag. Jeg og Daniel prøvde å sove lenge, det gikk ikke som planlagt, men vi var ikke ute av sengen før klokken begynte å nærme seg ti (vi sov kanskje til åtte). Vi hadde ingen planer for dagen, utenom å ta siste delen av handelen for påsken. Derfor startet vi dagen med dette. Det var først når vi var på vei hjem igjen at vi bestemte oss for å dra på en liten tur. Vi fikk i oss litt lunsj og lastet på scooterne, før vi startet opp til Skoganvarre.

Vi startet på vår “lille” tur når klokken bikket litt over tre denne ettermiddagen. Jeg har lært at det er ikke for seint å dra på tur før man faktisk begynner å bli trøtt. Jeg har hatt mange fine turer på ettermiddagstid, og ikke minst på kveldstid. Den fineste turen vi har hatt var 19. april i fjor. Da dro vi ikke ut før klokken ni den kvelden, sammen med mamma og Hjalmar kjørte vi opp til et fiskevann, satt oss inntil fjellkanten, tente bål og grillet kveldsmat mens vi hørte på knitringen fra bålet og rypa i skogen. DET var koselig det.

Dagens tur var også utrolig fin. Løypene var perfekte, temperaturen var fin og været var litt vekslende. Vi hadde pakket med oss litt varmt vann på termos, kopper, kakao og litt sjokolade. Så etter å sust rundt, fant vi en fin plass å stoppe, der sola skinte og ikke fullt så mye vind. Det er en fin start på påsken det!

FÅ, MEN FINE TURER

Sjekk den sola!
For et HERLIG vær!

Mars. Jeg liker egentlig mars. Det er en koselig måned, med mye forskjellig vær. Snøstorm. Masse snø som laver ned. Nydelig temperaturer og sol. Påskevær. Mars er visst egentlig en vår måned, så jeg på Instagram, men det stemmer jo ikke helt med det været vi har her oppe i denne måneden. Vi får som regel mye snø i mars, og det er den ultimate scootermåneden (sammen med april. Etter min mening).

De siste helgene har vi hatt noen rolige helger. Daniel kom hjem på torsdag i starten av måneden, 4. mars, etter å vært på jobb uti sjøen. Vi brukte den helgen bare på å slappe av, kose oss og ha det bra sammen. Vi så en film, og hadde masse godis (Daniel hadde til og med bakt brownie). Vi ser film veldig sjeldent, med mindre vi drar på kino, men vi fikk det til den helgen.
Denne helgen her har vi også spist utrolig mye usunt og masse godis, MEN jeg har faktisk klart å få i meg litt sunnere alternativer også!

Okei, yoghurten er kanskje ikke den sunneste du får tak i, men den var god!

Vi har faktisk ikke kjørt så mye scooter den siste tiden. Denne måneden har vi bare vært to turer hittil. Vi er bare i midten av måneden, men vi kunne hatt to turer ekstra om vi hadde brukt begge helgene fullt ut.
Forrige søndag bestemte vi oss bare for å laste på scooterne, men det var etter at vi hadde både sovet lenge/ligget i sengen lenge, og brøytet hele parkeringsplassen. Vi var jo dermed ikke i Skoganvarre før klokken var to, men vi hadde ingenting å rekke, så hvorfor stresse? Det var jo tross alt søndag! Det var også en av de bedre turene vi har hatt i år. Det var nyyyydelig sol, fin temperatur og ganske så digg føre med et lite lag puddersnø på løypa.

I dag har vi vært på nok en tur. Vi tok årets første tur fra Skoganvarre og helt hjem til husdøra. Det var en fin tur, men humpete. Jeg ble ganske sliten av den turen, for det er ganske slitsomt å bli banket opp av humper i én time. Vi måtte jo også kjøre opp å hente bilen og hengeren etterpå, men det var verdt det.

Denne uken har lille Leo vært nok en gang hos dyrlegen. De siste månedene har vi holdt på med tennene hans, og hittil har han trekt tre tenner, og har nå fem igjen. Ettersom han er en omplasseringshund, vet vi ikke mye om hvorfor han har trekt så mange tenner tidligere, men han hadde ikke så mange tenner når vi hentet han for snart to år siden. Vi har hvert fall blitt enig med dyrlegen om å prøve å beholde de gjenværende tennene, gjennom regelmessig (en gang i halvåret) tannrens hos de. Så får vi håpe dem holder, så han ikke blir helt tannløs.