Her kommer høsten

Jeg nyter mine dager her hjemme i Nord, med mye kos. Selv om jeg får veldig mange kommentarer og spørsmål; “åjaaa, du er her! Jeg trodde du var sørpå?” Hah. 
Det jeg har styrt med i det siste har vært litt forskjellig egentlig. Fredag tok vi oss en tur til Finland, hele gjengen ++, for å spise og handle. Ikke nok med én Finlandstur, for dagen etter kjørte jeg og Daniel igjen til Finland for å spise – denne gangen hadde vi med oss lillebror og en kompis. På søndag reiste Daniel altså på jobb, og jeg ble igjen i Lakselv.

Jeg brukte mandagen min, først sammen med pappa til lunsj♥ Far og datter tid på kafé! Før jeg ble borte absolutt hele dagen som modell. Det var ganske deilig å komme hjem å sette seg ned etter en lang dag på farta.  
I går gjorde jeg derimot litt arbeid, for varetaxien! Først var jeg en tur i Kunes. Jeg fikk en liten pause, fikk gjort litt skolearbeid og diverse, før jeg kjørte en tur til Karasjok. Det var utrolig digg å være tilbake i varetaxien og få unna litt mil, komme seg litt ut og se “verden” igjen.

Har også lagt merke til at høsten virkelig kommer for fullt her oppe nå. Trærne er blitt helt oransje og gule, høstfarger preger skogen rundt her. I dag har også vinden slått til, så her får jeg skikkelig høst følelse. Jeg tror ikke akkurat at høsten har ankommet sørpå riktig enda, men det får jeg se når jeg kommer meg dit. Det er ikke så lenge til jeg er nødt å vende tilbake. #GruerMegLittAlle bilder i dette innlegget: Svein-Erik Aas Johansen

Monday thoughts

Hvem kjenner deg egentlig best? Er det egentlig noen som kjenner hele deg? 

Jeg hørte sangen The Half av Ruben, der en del av teksten låter slik: “You don’t know the half”. Det fikk meg til å tenke litt, alle kjenner jo egentlig bare biter/deler av deg. Det er kanskje ingen som kjenner hele deg, kanskje ikke deg selv engang. Men hvordan er det mulig? 

Tenk litt på det; foreldrene dine kjenner bare biter av hvordan du er, vennene dine kjenner deg på den måten foreldrene dine ikke kjenner deg, kjæresten kjenner deg på en måte hverken foreldrene dine eller vennene dine kjenner deg, men igjen, foreldrene dine kjenner deg på en måte du ikke kjenner deg selv – og med det mener jeg, hvor mye husker egentlig du for eksempel fra 0-4 år? Det er en del av deg det også. Så hvem kjenner egentlig hele deg? Kanskje, ingen? 

Men til sammen, blir det som utgjør hele deg. 

Kjære Linn..

 ALLE SØRGER PÅ FORSKJELLIGE MÅTER. 

DETTE ER MIN MÅTE Å SØRGE PÅ, FÅ RO I SJELEN OG LA TANKENE FARE. 

Kjære Linn. En ting skal du vite, dette har ikke vært lett. Disse to årene har vi vært nødt til å finne en ny hverdag, en hverdag uten deg. Savnet etter deg har vært uendelig. Jeg har så mange spørsmål, så mange tanker som surrer i hodet mitt. Det skjedde mye etter din bortgang. Plutselig var vi delt. Sorgen rev oss bort fra hverandre. Dette har forandret oss, på måter vi ikke kjenner igjen. Det er tøft. Veldig tøft. 

Jeg har bladd meg gjennom haugevis av bilder, og minnet meg deg. Jeg har besøkt instagram-profilen din flere ganger i måneden, selv om jeg vet det ikke vil skje noe nytt der, jeg har gått gjennom facebooken din og lest alle som har delt noe der. Jeg har prøvd å få ro, men det har jeg ikke fått. Når jeg tenker på enkelte ting, blir jeg sint, frustrert og lei meg. Men en ting skal du vite, det var ikke din feil.

Jeg elsker deg. 

Sommeren 2011 og sommeren 2012 er de jeg husker aller best. De vi brukte sammen. Sommeren det var oss, jentene. Sommeren 2011 spilte vi GoSuperModel til klokken var fem på morgenen, og sovnet ikke før seks. Vi sprang rundt å tok bilder av alt, med lånte speilreflekskameraer fra tante og onkel. Vi dokumenterte hele bursdagsfesten til bestemor gjennom linsa, og brukte kreativiteten vår sammen med familien. Vi lærte en ting eller to. 
Sommeren 2012, brukte vi store deler av sommeren vår i Fredrikstad. Hele gjengen hos onkel. Vi opplevde VG-lista på Rådhusplassen, min første gang, og dro til forskjellige plasser og brukte timevis på verkstedet til onkel. Men vi opplevde alt, sammen. 

Vi savner deg. Jeg savner deg. 

Uke 34 – uken som gikk..

Ukens sang: Clara Mae – I Forgot. 

Ukens middag: Mamma´s hjemmelagde pizza slo til denne uken. 

Ukens cravings: Wrap med kylling fra YX i Lakselv. Mmm, de er så gode! 

Ukens nedtur: Jeg vet ikke helt hva som har vært en nedtur denne uken, kanskje det at Daniel reiste i dag, hah. 

Ukens høydepunkt: Det å komme hjem igjen! Jeg elsker virkelig å være hjemme, spesielt etter at jeg flyttet ned til Sør-Norge. Da er det litt ekstra godt å komme hjem til Nord-Norge♥

Dagen i dag: har vi ikke gjort så veldig mye. Slappet av og sett på tv. Nå er akkurat Daniel reist for en ny arbeidsuke, så jeg er all by my self, fram til mamma og Hjalmar kommer hjem♥ Så siden jeg ikke har annet å bedrive tiden min med, skal jeg få unna litt skolearbeid. 

Ukens favorittbilde: 

En indre ro

Som jeg har fortalt, så er jeg hjemme igjen en tur. Jeg fikk bare sovet en natt i min egen seng, før mamma ga en lysende idé om å dra en tur til campingvogna som står i Børselv. Så hvorfor ikke? Det ble en skikkelig jentetur❤

Når vi ankom vogna gjorde vi alt klart, før vi ble sittende å bare roe litt ned. En liten kveldstur gjorde seg virkelig på både kropp og sinn. Spesielt når man har med en liten lykkelig hund! Jeg må virkelig si jeg er imponert over min lille gamle hund, Lucky. 17 år er han blitt, men du kan nesten ikke se det på han. Han løper rundt som om han var en valp, og sånn har han alltid vært. Det er klart, du merker på han at han er blitt 17 år gammel, men i mye mindre grad enn hva man skulle trodd. Han spratt rundt meg og mamma som om han aldri gikk tom for energi, trippet lett på tå bortover og var overlykkelig for å være med på tur. Den hunden der overrasker meg hver gang!❤

Når vi kom tilbake til vogna mekket mamma sammen sin gode kakao med krem og mini marshmallows!☕ Havregrøt ble det også til kvelds. Vi ble sittende å løse kryssord og prate med tante og onkel når de kom innom. Skal sies at det var veldig deilig å legge seg til slutt da.

Vi brukte også god tid på morgenen i dag, for vi hadde ingen stress med å komme oss innover heller. Det var jo ingen hjemme på dagen, guttene har jo vært på både skole og jobb. Jeg fikk også masse tid til å lese litt på emnet vi har om i stillhet, uten noen forstyrrelser rundt meg. Det var egentlig ganske herlig.

Etter en rolig morgen med skikkelig mamma service, æ bare elsker å bli dulla med av mamma, så gikk vi oss en liten tur igjen før vi starter innover til Lakselv. Det er alltid så herlig å bare gå tur og trekke inn frisk luft.

Back home

Hei fra Nord-Norge! Det skulle du kanskje ikke tru? Var ikke jeg akkurat i Kristiansand? Jeg ankom på tirsdag, og skal bli her ut måneden. Mange vil lure på hvorfor i all verden jeg er her, og ikke der nede nå som skolen har begynt. Det er altså slik at jeg ikke har obligatorisk undervisning disse ukene, og da så jeg en mulighet til å reise hjem. 

Denne våren hadde jeg stort savn hjem, og syntes det var utrolig vanskelig å bli værende der nede over en lang periode. Jeg fikk litt tilbakeslag på angsten og slet meg gjennom våren med anfall, redsel og tårer. Jeg vil ikke at det samme skal skje igjen, så derfor var det viktig for meg dette skoleåret og dette semesteret at jeg kunne reise hjem flere ganger enn jeg gjorde forrige år. Jeg har snakket om dette med en rådgiver på skolen, som forsto meg veldig godt.
Det er også blitt sånn at Daniel har begynt å jobbe oppe i Nord, og er store deler av året her og mindre der nede. Når jeg først flyttet sørover hadde jeg han der med meg nesten hele tiden og kunne lene meg på han når jeg fikk hjemlengsel. Nå har jeg ikke den muligheten lengre og står dermed helt alene i Kristiansand. Da blir det fort litt vanskeligere å holde ut.

Jeg reiser derfor hjem når jeg får sjansen, så lenge jeg har penger til det. Jeg er flink på å jobbe hjemmefra, og så lenge foreleserne legger ut powerpointene de har brukt – så får jeg det som regel veldig bra til også. Det gjør det litt lettere for meg å komme meg gjennom skolen, hvis jeg får reist hjem litt oftere♥

Back to school

Må si det er ganske så rart å være tilbake på skolebenken. I går hadde jeg min første skikkelige skoledag, med full undervisning og hele pakken. Det var litt som å få en smekk i trynet som sa “VIRKELIGHETEN KALLER”. Jeg lever enda i den sommerferie-boblen min. Jeg er ikke så veldig klar for å sette nesa ned i en bok, men har visst ikke så veldig mye valg nå som virkeligheten har slått meg. 

Jeg trodde oppriktig at jeg var ferdig å ha om religion, meeen der tok jeg virkelig feil. Journalistikk og livssyn er det emnet vi har om nå, men det er jo ikke slik at jeg skal lære om forskjellige religioner under dette emnet – for det har jeg hatt siden jeg begynte på skolen. Dette emnet går mer inn på det å kunne finne saker som omhandler livssyn. Wish me luck!

Sommeren 2018


Sommerferien startet veldig bra skal jeg fortelle dere. Jeg var veldig fort ferdig med det som holdt meg unna sommerferien. Mamma kom nedover til Kristiansand for å hente meg og bilen min hjem, vi skulle kjøre sammen oppover. Vi stresset ikke oppover, så fra vi startet fra Kristiansand tok det tre dager til vi var fremme i Lakselv. Første dagen kjørte vi bare til Fredrikstad og overnattet hos onkelen min. Dagen etter kjørte vi fra Fredrikstad til Umeå, hvor vi tok inn på hotell for natten. Den tredje dagen kjørte vi hele veien hjem, og var framme klokken 21. Det var deilig å endelig være hjemme igjen etter så lenge! 

Den første uken surret jeg bare, var litt overalt i nærheten av Lakselv. Vi gikk turer, kjørte turer, var på bytur til Alta en liten tur og koste oss generelt. Den første uken var ikke været noe å skryte over, høyeste temperatur var 20 grader. 
Uken etter begynte jobbingen, og siden da har jeg jobbet hele sommeren. Først på Esso, det som nå er YX i Lakselv, i juni før jeg gikk over til å kjøre varetaxi for Viking Lakselv i hele juli. Daniel har også jobbet hele sommeren, bokstavelig talt hele sommeren. 

Det var også i juli at sommeren ble hot oppe i Finnmark. Siden juli slo inn har vi ikke hatt mange dager med overskyet eller regn. Solen har stått høyt på himmelen og temperaturen har bikket 30°c flere ganger. Dette er den varmeste sommeren på veldig lenge, som jeg kan huske. Til og med jeg har badet i elva denne sommeren. 

August tok jeg det egentlig ganske rolig. Når jeg sluttet på Varetaxien fikk jeg veldig mye fritid, og visste egentlig ikke hva jeg skulle bruke det på. Daniel derimot hadde mye å gjøre på jobb. Jeg surret rundt, litt i banak, dro en tur til Hammerfest med pappa, kjørte turer, tok bilder osv. 

Så var det på tide å komme seg nedover igjen, til Sørlandet, ned til skolestart. Mitt andre år, tredje semester. Jeg var på skolen nøyaktig én dag, skolestart dagen, siden den første uken egentlig bare var en tulleuke for min del – fadderuka. Vi tok heller turen til Danmark og Tyskland, for jeg har aldri vært i de landene. I Tyskland besøkte vi ett av verdens største innendørs badeland, hvor vi brukte nesten 12 timer. Det var en helt utrolig opplevelse, og noe som jeg aldri kommer til å glemme. 
Men nå derimot, nå begynner skolen og undervisningen. Uke 33 – uken som gikk..

Ukens sang: CASP:R – Eighteen. ♥

Ukens middag: Domino´s pizza slår egentlig ingenting denne uken! 

Ukens cravings: Slush! Jeg har hatt skikkelig dilla på slush denne uken. 

Ukens humør: har vært veldig bra! Greit, jeg har hatt noen små stunder der jeg har vært i tankeboksen, men det har gått veldig fort over. Jeg har stort sett hatt et veldig godt humør denne uken♥

Ukens nedtur: Det må være at lillebror og kjæresten reiste fra meg i dag. Jeg hater å være alene, men det skal vel egentlig gå fint. 

Ukens høydepunkt: turen vår til Tyskland var virkelig et høydepunkt. Tropical Islands overrasket meg faktisk, og jeg kan godt tenke meg å dra tilbake dit altså. 

Dagen i dag: har vi bare lugget på sofaen å sett film, før vi dro en tur ut for å spise litt mat før jeg kjørte guttene på flyet. Resten av dagen skal jeg bare jobbe med litt innlegg, planlegge dagene mine framover og vaske veldig mye klær. Vaskemaskinen går for harde livet nå. 

Ukens favorittbilde: 

Tropical Islands!

Wow, for en tur! Jeg og Daniel kidnappet de to største av de minste søskenene våre og kjørte til Tyskland på onsdag. Vi skulle nemlig besøke ett av verdens største innendørs badeland, Tropical Islands, og må si jeg ble imponert. Inne i en gammel hangar har de bygget et badeland, med resturanger, butikker, soveplasser, en strand, en lagune, vannsklier, spa, en regnskog med ekte planter og dyr, samt aktivitetsområder for barn. Du kan faktisk fly en luftballong der inne også!

Vi tilbringte 11 timer og 40 minutter med bading, vannsklier, mat og godis. Det merkes, for jeg kjenner at kroppen er veldig sliten og har fått litt bank etter denne turen. Akkurat nå er vi på vei hjem igjen, og hverdagen er på vei tilbake, men først er det heeeelg!

Vi er tilbake på Sørlandet!

På søndag, etter en veldig lang kjøretur, kom vi endelig fram til Sørlandet. Kjøreturen i seg selv føltes veldig rask, selv om den var ganske lang. 
I går var også første skoledag etter ferien, og må si det var veldig rart. Jeg var ikke mentalt klar for å dra tilbake. Det er heldigvis bare Fadderuke denne uken, så derfor har jeg valgt selv å ikke være der – rett og slett fordi jeg ikke ser vitsen, hah! 
Jeg og Daniel har derfor tatt med oss de to største av de minste småsøskene våre hit. Både i går og i dag har vi gått rundt i byen, på Sørlandssenteret og vært på Kanon museet. Bare kost oss rett og slett. Sommeren 2018 er derimot ikke over riktig enda! 

Uke 32 – uken som gikk..

Ukens sang: Ina Wroldsen – Mother.

Ukens middag: Når jeg var med pappa og Merete til Hammerfest så spiste vi på kinarestaurant, kyllingen i karri der var en sikker vinner!

Ukens cravings: vann, helst iskaldt.

Ukens humør: har vært utrolig bra egentlig. Det er ganske behagelig å ha det fint med seg selv, også når ikke alt går like fint, men denne uken har vært ganske så bra.

Ukens nedtur: må være å starte sørover igjen etter en hel sommer hjemme i Finnmark. Det er ganske fint sørpå, men denne sommeren har jeg virkelig hatt det fint i Nord! Tenk at til og med vi har hatt oppe i 30°c. Hadde jeg reist utlandsk for å få varme, hadde jeg nok følt de pengene hadde vært veldig bortkastet skal jeg være ærlig.

Ukens høydepunkt: Men selv om det er ganske kjipt å starte sørover, så er det også et lite høydepunkt. Nesten som en liten «ferie».

Dagen i dag: skal vi bare kjøre videre sørover. Vi har overnattet på hotell i Sundsvall i natt, og det var ganske fint. Rommet var ikke så veldig verst, faktisk ganske bra selv om det var litt bråk fra lørdags festligheter i gaten nedenfor.

Ukens favorittbilde:

10.august
10. august, en dato som har satt spor i minneboka. For to år siden besto jeg oppkjøring og fikk lappen! Det er skikkelig rart å tenke på at jeg har hatt lappen i to år. Jeg husker det så utrolig godt når jeg skulle ut å kjøre for første gang, helt alene. Bilen min hadde stått på verkstedet én uke, da vi holdt på å fjerne rust og lakke den, pluss skifte felger og litt forskjellig. Når jeg da kjørte derfra, uten noen ved siden av meg, føltes det helt feil. Jeg følte jeg manglet noe. Det var egentlig helt uvirkelig. 
Nå er jeg blitt vandt til å kjøre rundt alene og det er ingen problem. Jeg er veldig glad for at jeg tok lappen, og den har vært utrolig nyttig. Jeg har lært mye på disse to årene, og sett utrolig mye rart også. Det er mange som faktisk ikke burde hatt lappen engang. #BareMinMening 

I dag tilbringer jeg dagen sammen med Daniel på jobb, bare for å holde han med selskap. Jeg har jo egentlig ikke så stort annet å bedrive dagene mine med akkurat.♥

BMW 3-serie
Torsdag, og jeg som våknet med en fredags følelse i morges. Jeg har blandet mellom dagene hver dag denne uken! I går var jeg helt sikker på at det var torsdag, jeg var hundre prosent sikker på det – helt til Daniel sa det var onsdag. Det er egentlig bare bra at dagene ikke går så fort som i hodet mitt, for da er det én dag lengre til studiestart.♥

Genialt!

Du vet den haugen med hvite sokker? Den haugen der det føles som om ingen av sokkene passer til hverandre, for alle er i forskjellige størrelser? Akkurat den haugen har jeg slitt med i veldig mange år, men ikke nu lenger! Mamma fant nemlig hvite sokker med detaljer under, så man lett kan finne sokkeparet som hører til hverandre. Fantastisk! Ikke er det så veldig synlig heller, for detaljene er er under foten. Takk gud til de som fant på dette. 

Men hvem fant ut at det var en god idé å ha en pakke med sokker som har størrelsen 36-39 (eller hva det var)? 36 passer meg perfekt, men 39 blir alt for stort – selv i sokker! Det finnes jo de som ikke får på en sokk engang som er i størrelse 36 og egentlig bare vil ha størrelse 38-39 fra den pakken. 
Også blir det vanvittig vanskelig å finne partneren til størrelse 36, som plutselig kan ende opp med størrelse 38 eller 39. Altså, whaaat? Det hadde jo vært mye lettere å ha de forskjellige størrelsene i én pakke eller 36-37 i en pakke? Anbefaling til sokkebransjen. 

Uke 31 – uken som gikk..

Ukens sang: Jeremy Shayne, Brooke Williams – Mistakes. 

Ukens middag: Vi spiste en veldig koselig middag ute for å markere bursdagen min litt, og det var veldig koselig + at jeg spiste en god burger 😉 

Ukens cravings: Is, masse is! Det har vært så varmt at jeg har aldri gått lei hverken is eller slush. 

Ukens humør: har vært overraskende bra. Jeg har hatt store mensensmerter, men humøret har holdt seg utrolig nok ganske bra til tross for det. 

Ukens nedtur: er ikke akkurat en veldig stor nedtur, men litt trist. Det var min siste dag med varetaxien på tirsdag, og selv om det er vanvittig godt med ferie likte jeg den jobben faktisk. 

Ukens høydepunkt: at jeg har badet vanvittig mye denne uken. Fram til torsdag var det oppe i 30° alle dagene, og da måtte det bades! Jeg bader vanligvis ikke, men jeg måtte selvfølgelig slå til når temperaturen steg såpass. Flere av dagene har jeg faktisk ikke bare badet én gang heller. Applaus til meg, hah! 

Dagen i dag: har jeg egentlig bare ryddet og vasket her hjemme, mens Daniel har holdt på med bilen min. Jeg har ellers ingen andre planer for dagen enn å slappe av, men hvem vet? Vi finner vel egentlig bestandig på noe lurt. 

Ukens favorittbilde: 

Måneden juliMånedens favorittsang: Landon Austin, Juliet Weybret – Rich Love / Summer Air (Acoustic Mashup). Den er jo bare helt nydelig da!♥

Månedens høydepunkt: Skal være litt egoistisk på denne, men det var faktisk det å fylle 20 år og være litt i sentrum for én dag, hah. 

Månedens nedtur: Det at jeg var syk den dagen vi kjørte til Narvik for å hente ny bilen til Daniel, for det var grusomt å kjøre hjem igjen syk alene. 8 timer i bil. Det ble flere stopp på veien skal jeg si, mini powernaps. 

Månedens opplevelse: Siden hele gjengen har jobbet hele juli, så blir det ikke så mye på denne – meen Midnattsrocken var ingen bomtur heller akkurat. Det var jo litt stas å kunne gå til VIP området, og slippe unna de aller fulleste personene. Bare kunne nyte musikken, jeg og Daniel, i et “eget” lite hjørne (nesten hvert fall). Så det var jo ikke så halvgalt det da 😉 

Månedens serie: Nå har jeg og Daniel faktisk begynt på nytt med Gossip Girl! Etter at jeg begynte på det i vinter så jeg to eller tre sesonger alene, men gjett hvem som også fikk dilla på det? Daniel! Føler meg vanvittig heldig altså. Så siden han ikke har sett de aller første episodene, så ser vi hele greia på nytt igjen. Det gjør meg absolutt ingen ting! 

Månedens film: Den ene kinoen jeg har vært på denne måneden, og den var utrolig bra! Mamma Mia – Here We Go Again ♥ Jeg har bestandig elsket Mamma Mia filmen, og når jeg så det kom en film nummer to hadde jeg bestemt meg – den skulle jeg så absolutt gå på! Om jeg så måtte gå alene, og det var nesten jeg måtte det også denne måneden, men heldigvis skjedde ikke det. 

Månedens mest leste innlegg: 

SOMMERJOBBEN 2018 

NESTEN SOM SYDEN

FREDAG! 

Humøret denne måneden: Har vært veldig blandet. Jeg har slitt litt med dager der humøret har vært helt på trynet og egentlig følt meg helt jævlig, ikke visst hvor jeg skulle gjøre av meg, mens andre dager har jeg hatt det helt strålende og bedre enn bra. Det skal heldigvis sies at jeg har hatt langt flere dager som har vært bra, enn dager som har vært dårlige og det er slettes ikke dårlig! 

Månedens høyeste og laveste temperatur: Det har faktisk vært helt nede i 9 grader, én dag. Også har det vært oppe i 33 grader, faktisk flere dager. Det er langt ifra normalt, kan ikke huske når det skjedde siste. 

Månedens tanke: Hvorfor føler jeg meg så sint? Så sint på det fine jeg har? Meg selv. Hvorfor er jeg så usikker? Jeg føler meg fortapt i mitt eget hodet. Jeg roter rundt, på jakt etter svar. På jakt etter svar som jeg ikke er sikker på finnes. Hvorfor klarer jeg ikke endre de delene av personligheten jeg ikke vil ha eller være? 

Tesla Model S©Stine Nilsen

Se så flott de bildene ble! Jeg er super fornøyd med gårsdagens lille photoshoot av en nyvasket Tesla Model S. Himmelen var jo helt magisk. 
I dag er det derimot en veldig rolig dag her hjemme. Kjæresten ligger å sover ved siden av meg for øyeblikket, da han ikke er helt frisk, mens jeg sitter her og ikke gjøre noe egentlig. Det er ganske deilig med ferie og ikke gjøre en verdens ting. Det skal jeg fortsette med i dag, tror jeg.. da jeg ikke har andre planer for ettermiddagen.♥
 

Dagen min i klokkeslett

31. juli

07:30 Alarmen ringer og vekker meg. Jeg blir liggende i sengen halv våken. 

07:35 Den andre alarmen min ringer. Jeg går gjennom snaps og blar litt på Facebook.

07:47 Gidder endelig å stå opp, kler på meg, går på badet og steller meg litt. 

07:56 Setter meg i arbeidsbilen og kjører til flyplassen. 

08:06 Henter de to pakkene som ligger der, og kjører én av de til mottakeren. 

08:34 Kommer hjem igjen, røsker av meg klærne og legger meg i sengen igjen. Sovner. 

10:30 Den tredje alarmen min ringer. Jeg blir liggende litt å bla gjennom Instagram. 

10:38 Står opp, går på badet og tar et skikkelig morgenstell. Setter opp håret og sminker meg, før jeg går for å spise frokost. 

11:04 Setter meg i bilen å kjører ut med pakke nummer to til mottakeren, før jeg kjører ned på flyplassen for å ta imot dagens aviser. 

11:37 Kjører rundt i butikkene med dagens aviser. 

12:24 Drar ned på flyplassen igjen for å hente en koffert. Turen går ut til Landersfjord til kunden som skal ha denne. 

15:17 Kommet meg hjem igjen. Legger meg i sengen, får blogget og skrevet i almanakken min. 

16:13 Daniel kommer hjem, og vi drar en tur på Midt-Finnmark Motor der lillebror skal hente noen deler. 

16:43 Vi drar å bader. Det er fryktelig varmt og ufattelig deilig å plaske litt. 

17:14 Vi kommer tilbake fra den lille badeturen vår. 

17:53 Middagstid!♥

18:26 Daniel går i garasjen for å lakke ferdig bilen min. Den har stått der inne over én uke nu, i vente på mer klarlakk, så skal gledes til den er ferdig! 

19:04 Slipper ut lille Neo fra buret så han får fly litt. 

19:36 Jobbe på litt blogginnlegg. 

20:47 Dra på Bistorien å kjøpe is, før vi kjørte en liten tur i Teslaen. 

21:57 Lillebror og kjæresten dro for å bade litt mer, mens jeg ble liggende i senga med telefonen i hånden å jobbe meg gjennom sosiale medier. 

22:26 Dem hadde kommet tilbake med en fisk, og jeg syntes så synd i den fisken så jeg gikk med den tilbake til elva. Før jeg og Daniel kjørte dukkemaskene tilbake til Benedicte. 

22:46 Jeg har ikke fått levert Caddyen enda, så når Widerøe ringer får jeg faktisk et oppdrag.. Til Karasjok. 

23:13 Starter avgårde til Karasjok med en koffert. 

00:06 Ankommer Karasjok og får levert bagasjen til kunden. 

01:21 Kommer tilbake til Lakselv, levner Caddyen på YX til neste mann og blir hentet av Daniel. Endelig kan jeg sove og har ferie!