SYKT VARMT

Leo er selvfølgelig med, bade gjør han også.

Wow, de siste dagene har det virkelig vært varmt. For noen temperaturer vi har hatt..! Det begynte vel egentlig forrige søndag, med 19 varmegrader. Det var litt vind da, så det føltes ikke så fryktelig varmt ut. Vi var likevel ute, og jeg vil si det var en behagelig temperatur.
På mandag ble det vesentlig varmere, da steg temperaturen til rundt 25-27 varmegrader. Det var fint å sitte i solen, for vinden var litt kald enda. Så lenge man satt i ro gikk det fint, men det var jo ikke sjans å gjøre noe. Bare eksistere. Det kunne bli litt kaldt da vinden fikk ta i et ordentlig tak.

Tirsdag derimot.. å du søte. Det høyeste jeg så at temperaturen var på 33 varmegrader. Det var heller ikke så mye vind, og det gjorde det umulig å sitte i solen eller gjøre noe overhode. Jeg måtte rett og slett gjemme meg i skyggen, og ikke løfte en finger.

Det ble heller ikke noe bedre på onsdag, da var det også rundt 33-34 varmegrader. Vi bestemte oss raskt for å ta turen på stranda. Jeg hev på meg badetøy, pakket en pose med håndkle, vann og skål til hunden, samt litt drikkevarer, før vi suste opp til Skoganvarre. Stranda der var stappfull, men vi fant oss en liten ledig plass. Leo var selvfølgelig også med, og det første vi gjorde var å bade han. Trur virkelig han trengte å kjøle seg litt ned. Han syns det var veldig godt også, for han var en lykkelig, liten hund etterpå.

Vi fikk en liten pause fra varmen på torsdag. Da var det bare 19 grader gjennom dagen, og overskyet. Det var behagelig og nyte litt kulde, før man stålsatt seg for en ny runde med varme. For denne helgen ble HOT. Vi dro nok en helg på hyttetur, og lørdag dro vi rett på stranda etter å spist frokost. Jeg smurte meg godt inn med solkrem, for solen er sterkest midt på dagen og jeg ville overhode ikke bli brent. De andre var ikke like flink med solkrem, og ble derfor litt rød. Vi fikk badet litt, solt oss litt og kjørt litt båt.

Ganske fint med en uke varme. Denne uken er det meldt regn, så får vi se om denne værmeldingen stemmer. Den stemte ikke for i morges hvert fall, eller resten av dagen forsåvidt.