Herlige dager hjemme

Det har vært noen herlige dager hjemme i Nord. Jeg har virkelig fått slappet av og koblet ut. Lørdag fikk jeg dratt med pappa og gjengen til Finland for å spise, det var veldig koselig. Søndag var en veldig lat dag, der jeg ikke beveget meg ut døren engang. Jeg fikk spilt litt yatzy sammen med mamma og Hjalmar, før Daniel også kom hjem.

I går dro jeg og Daniel til hytta, for noen dager. Litt tid for oss selv. Vi har badet litt i jacuzzi, kjørt til snøscooter og kost oss.

I dag har vi vært en tur på fjellet, og selv om været ikke var det beste så har vi fått noen mil. Resten av dagen skal brukes på kos, og enda mer kos. God onsdag alle!❤️

Uke 8 – uken som gikk..

Ukens sang: 5 Seconds of Summer feat. Julia Michaels – Lie To Me.

Ukens middag: I går dro jeg sammen med pappa og gjengen til Finland for å spise, og spiste jo som vanlig burger på Hansabar. Som vanlig var jo det utrolig godt!

Ukens cravings: sjokolade, og kakao.!

Ukens nedtur: humøret har ikke vært på topp denne uken. Jeg har følt meg nedfor, og ikke hatt det helt bra med meg selv.

Ukens høydepunkt: Det å reise hjem til Lakselv etter en stund på Sørlandet. Jeg kan ikke få sagt nok at jeg elsker å komme hjem til Nord. Det er så befriende. Hverdagen blir straks litt lettere når man kommer hjem en liten tur.

Dagen i dag: har jeg foreløpig ingen planer for dagen, så vi får se hva dagen bringer. Det er seks varme grader ute, og det regner.. Når det regner i Finnmark i slutten av februar, da blir jeg trist – det skal jo snø og være knallvær til å dra på fjellet!

Ukens favorittbilde: 

Hjem, kjære hjem

Det å være fullstendig ferdig med praksisen er en herlig følelse. Jeg føler meg fri igjen! Jeg har derfor tatt meg friheten til å faktisk reise hjem.
Hjemme klarer jeg virkelig å slappe av, og legge alle tanker om skole på hylla. Det er faktisk nesten litt vanskelig å gjøre noe skole i det hele tatt når jeg er hjemme. Jeg kobler virkelig av, og det kjenner jeg at jeg trenger nå. Jeg har derfor skrevet ferdig metoderapporten som skal leveres i neste uke, så det eneste jeg trenger å gjøre er å levere når innleveringen åpner.

Når jeg er i Kristiansand, klarer jeg aldri å slappe helt av. Som mamma sa, jeg forbinder byen med skole – og det er jo derfor jeg er der. For å studere. Hadde det ikke vært for at jeg skulle gå på skole, så hadde jeg aldri flyttet dit i utgangspunktet.

 

Reisen min startet tidlig i går. Jeg var på vei mot flyplassen allerede klokken 05:45. Flyet mitt gikk 07:00, men vi reiste litt før tiden, nøyaktig 06:53 og landet på Gardemoen et kvarter før tidtabellen.
På Gardemoen hadde jeg ventetid på rundt 2,5 time. Jeg fikk finpusset enda litt mer på metoderapporten, og slappet av med boller. Jeg hadde klart å trø i meg et knekkebrød før jeg kjørte hjemmefra, men det var det jeg rakk.

 

I Tromsø rakk jeg så vidt være på terminalen mer enn 1 minutt, da flyet fra Oslo var litt forsinket. Når jeg kom inn på terminalen ropte en i skranken “nå mangler vi bare én. Lakselv!” og jeg bare rakk opp hånden og signaliserte av det var meg. Jeg gikk én gate til høyre, og mannen i skranken spurte om navnet mitt mens jeg gikk mot han. Jeg trengte ikke engang vise boardingkortet, for han gjorde det via datamaskinen. Så jeg bare løp til mitt neste fly. Så snart bagasjen var kommet, var jeg oppe i lufta igjen.

 

Det var sinnssykt deilig å lande i Lakselv. Jeg ble hentet av lillebror på flyplassen, og det var en merkelig følelse. Lillebror som kjører bil, som har lappen. Jeg har ikke helt klart å plassere hodet mitt med det helt enda.

Når jeg kom inn døren hjemme var det ingen der, bortsett fra Neo. Jeg måtte jo selvfølgelig gå bort å hilse på den lille krabaten min, og han var faktisk glad for å se meg. Han kom til gitteret, begynte å synge og snakke til meg. Helt herlig å se han igjen, for jeg har jo savnet den fuglen veldig❤️

Rolig uke

Denne uken tar jeg det ganske så rolig. De siste uken har vært alt for stressende, og jeg har pushet meg for hardt. Den her uken har vi bare fokus på sosiale medier, og bearbeider mange av sakene vi har produsert til fulle storyer eller teasere til sosiale medier. Jeg tar det med andre ord, litt roligere nå enn hva jeg har gjort tidligere.

 

De to siste kveldene har jeg bare ligget i sofaen – og faktisk sett på film! Jeg ser svært sjeldent på film, men på mandag tok jeg en velfortjent maraton. På tirsdag begynte jeg på serien YOU som ligger på Netflix. Jeg vet ikke helt hva jeg syns om den nå til å begynne med, men kanskje den blir bedre?
I går derimot hadde jeg tidenes økt på hesteryggen. Jeg spurte om eieren hadde lyst å instruere meg, og det resulterte i en svett meg. Det er lenge siden jeg virkelig har hatt noen ordentlige økter på hesteryggen før jeg begynte å ri igjen nå, og kondisen er jo heller ikke helt på topp. Hah!

Kvelden i dag skal brukes på å pakke, og kanskje litt mer serie/film.

10 kjappe

1. Favoritt rett? 

Jeg tror nok jeg må si taco, denne gangen faktisk. Kan man bli lei det? Jeg tror ikke jeg blir det..!

2. Favoritt tid på dagen? 

Ettermiddagen! Da er det middag, man kommer hjem fra skole/jobb og kan bare legge seg ned i sofaen etter en lang dag eller gjøre noe gøy.

3. Favoritt app? 

Jeg tror jeg må si Snapchat, men Instagram henger like etter.

4. Det siste du skrev? 

“Ser det” som svar på en melding lillebroren min sendte.

5. Den siste personen du ringte?

Mamma, på mandag. Ja, jeg ringer svært sjeldent og det er som regel mamma jeg snakker med da.

6. Favorittplagg akkurat nå?  

Hettegenser! Denne vinteren har jeg virkelig falt for hettegensere, og jeg bruker det nesten hver dag.

7. Favoritt dyr?

Det er vanskelig å velge.. men må jeg velge en så blir det hest. Jeg har alltid hatt et spesielt bånd til hest, selv om vi bestandig har hatt hund. Jeg elsker dyr og vi har jo nesten en liten dyrehage hjemme!

8. Hvordan er humøret ditt akkurat nå? 

Helt ok, ikke super glad og ikke i dårlig humør – det går bra liksom.

9. Hvilken telefon har du? 

iPhone XS, og jeg eeeelsker den.

10. Det siste bildet du tok? 

Fin fin helg

Denne helgen startet på en bra måte. Planen var egentlig å ikke kjøre østover før lørdag, men den endret seg. Jeg kjørte på fredag til Sandefjord, for Daniel kom dit. Vi ble begge til lørdag, men her splittet vi oss.
Jeg kjørte til Sarpsborg, mens Daniel reiste på ferie til Dubai. Onkel Sigmund skulle se på bilen min, da vi har mistenkt at dysene på den begynner å bli dårlig. Det skulle vise seg å være en helt korrekt mistanke. Han fikk også sett om det var noe annet galt, noe det ikke var i denne omgang.

Jeg har hatt en veldig bra helg sammen med onkel, og det var veldig koselig. Jeg tror det var en godt valg av meg å ta turen den veien i helgen, når Daniel sammen med sin familie reiste til Dubai. Jeg tror det hadde vært helt forferdelig å være alene hjemme i Kristiansand. Nå virker ikke uken like lang. Gleder meg allerede til helg, jeg! God mandag alle! 

Uke 7 – uken som gikk..

Ukens sang: Billie Eilish – Bury a friend. Denne sangen er jo bare såå stilig da, trodde jeg aldri skulle like den første gang jeg hørte den, men så bare BOM – hekta.

Ukens middag: Jeg har fått helt dilla på salat i det siste, og denne uken er intet unntak; salaten jeg lagde på torsdag ble faktisk utrolig god! Helt vanlig salat med ost, nachochips og peanøtter. Mmm!

Ukens cravings: Melkesjokolade, og peanøtter.

Ukens nedtur: Jeg fikk en liten psykisk knekk på torsdag. Jeg var så sliten og måtte bare sette meg på badegulvet å gråte, få ut den siste energien jeg hadde før jeg sovnet. Jeg er helt utslitt etter denne praksisperioden, og tror jeg har pushet meg selv litt for hardt..

Ukens høydepunkt: Den saken jeg publiserte på torsdag ble så bra, og det skjønte jeg ikke før all feedbacken begynte å komme. Nå ser jeg på den med nye øyne og syns faktisk den var ganske så bra! Også har denne helgen vært veldig veldig fin❤️

Dagen i dag: har jeg sovet lenge, og hatt en rolig morgen. Planen for dagen videre er å spise frokost med onkel Sigmund, og så må jeg kjøre til Kristiansand i løpet av dagen.

Ukens favorittbilde: 

Får igjen for i går

I dag våknet jeg med en kraftig hodepine, jeg vet ikke om det er sånn det føles å våkne opp bakfull, men dagen i dag har jeg ikke hatt energi og ikke vært tilstedeværende i hodet. Jeg er sikker på at jeg får igjen for i går.
Det er i dag jeg merker at jeg hadde en heftig dag i går – først opp halv seks, fikk dusjet klokken ni, kjørt ut ungdomsmagasin når jeg kom tilbake til skolen, fikk begynt å skrive på saken, kom hjem og fikk spist litt middag før jeg dro i stallen klokken fem. En herlig økt på hesteryggen gjorde susen. Var ikke hjemme før klokken åtte, fikk dusjet og spist litt før jeg la meg.

MEN, til tross hodepinen og null energi, så har dagen min vært ganske bra faktisk. Og ikke nok med det – saken jeg har jobbet med ble også ganske bra! Jeg følte selv at den ble mye bedre enn hva jeg hadde trodd og jeg ble fornøyd egentlig. Du kan finne den på sornett.no

I morgen er det helg, og jeg gleeeder meg til å få fri noen dager..! Men denne uka har gått skikkelig fort, det var jo akkurat mandag? Nå er det snart sengen på meg❤️

Utrolig gøy!

I dag var jeg på en gøy sak, selv om de innebar å stå opp klokken halv seks og være ute av døren før klokken seks. Saken kommer mest sannsynlig ut i morgen, og kan derfor ikke avsløre så veldig mye før den tid – men det innebærer de to bildene i dette innlegget, minus meg da. Det var ganske bra, og verdt den tidlige morgenen.

Etter at jeg begynte på journalistikk her, er jeg veldig glad for at jeg valgte akkurat denne linja. Ikke bare fordi jeg syns det er gøy å lage kule saker og magasin, men denne linja har hjulpet meg masse. Når jeg først flyttet hit var kretsen min svært liten og jeg kjente nesten ingen her.
Ikke bare går jeg på skole og blir kjent med mange studenter, MEN når jeg er ute å lager koselige og gøye saker – får jeg på en måte nye venner også. Hadde det ikke vært for den fotosaken min i magasinet, hadde jeg aldri kommet borti Lillesand Fotoklubb – som jeg selv nå vurderer å bli medlem i. Jeg hadde heller aldri truffet en fotograf fra klubben som jeg har både lagd en egen sak på, men som jeg snakker med litt innimellom også.

Hele kvelden ellers er blitt brukt stallen, og denne gangen gikk det veldig mye bedre enn de tidligere. Jeg er nå veldig sliten, og jeg tror det blir tidlig kveld på meg – men først skal jeg se SKAM! Jeg har begynt å se det igjen, og jeg elsker jo bare den serien. Det er helt vanvittig hvor bra den serien er laget, jeg kan jo sikkert se den 20 ganger, hah!

Foto: Kjell Christian

Denne helgen

Har egentlig vært veldig fin! Den begynte med at jeg kjørte til Sandefjord, og fikk servert en nyyyydelig salat når jeg ankom gjengen. Det er en av de bedre salatene jeg har spist, faktisk. Den var faktisk helt magisk god, mmm!

På lørdag dro jeg, Julie og Roman i ishallen for å stå litt på skøyter. Det er jo så gøy! Samtidig som det er god trening i seg selv. Vi drakk litt kakao før vi dro innom butikken på vei hjem.
Når vi kom til huset igjen, begynte jeg og Benedicte med middagen, enchiladas. Det var også veldig godt. Jeg og Benedicte spilte litt kort mens vi passet Julie.

Når Julie og Therese gikk for å legge seg, tok jeg og Benedicte på oss badetøy før vi hoppet i badestampen som sto rett på utsiden. Det å dyppe føttene ned i det utrolig deilige vannet, var helt herlig. Det er så lenge siden jeg har badet i boblebad, men det var virkelig digg. Vi ble sittende der rundt 1,5 time ellerno og bare prate. Praten tok vi videre med oss inn når vi fant fram skål, jordbær, banan og begynte å smelte sjokolade. Vi skulle egentlig se film, og vi begynte sånn smått på den, men vi pratet i stedet – helt til klokken bikket halv ett, hah!

Søndag bakte jeg og Benedicte brownie til Therese på morsdagen, og vi hadde middagsgjester før jeg kjørte hjem tilbake til Kristiansand. Før jeg la meg, rakk jeg også å vaske bilen – for det trengte den helt sårt.

I dag har vi hatt vår første dag i en ny redaksjon, og denne uken er jeg så heldig å være på Sørnett Nyheter. Det er jo litt gøy da! Jeg skal virkelig bruke denne mandagskvelden på å slappe av, jeg har ikke sittet rolig i denne sofaen siden tirsdag i forrige uke. Helgen har heldigvis vært rolig, men det er noe annet å ta det med ro hjemme, helt alene. God kveld videre!

Uke 6 – uken som gikk..

Ukens sang: KONO, The fireflies – 2 AM. Denne låten er jo litt stilig da!

Ukens middag: når jeg kom til Sandefjord, hadde Therese og Benedicte disket opp med salat – og den var jo himmelsk! Med alt mulig man kan tenke seg, og kylling! Mmmm..

Ukens cravings: Boller med sjokoladeboller, og spesielt de fra Meny er vanvittig gode.

Ukens nedtur: hele uken har vært en nedtur. Jeg har hatt så lite motivasjon, og alt har egentlig bare jobbet mot meg hele uken. Jeg har måtte lære meg å gi litt mer faen, og bare la uken jobbe seg igjennom til helgen endelig var på plass.

Ukens høydepunkt: helgen, åpenbart. Jeg kjørte til Sandefjord på fredag, og har hatt en veldig fin helg med både skøyting og boblebad. Det var helt herlig å sette seg ned i boblebadet i går kveld, og bare kjenne at uken endelig var på sin veis ende. Jeg og Benedicte satt å pratet i non stop etter middagen til klokken var halv ett i natt, det var befriende og jeg tror vi begge trengte det litt.

Dagen i dag: har jeg sovet sykt lenge, og det var veldig digg. Hva som skjer resten av dagen vet jeg ikke, men det er jo hvert fall MORSDAG!❤️ Annet enn det, så må jeg faktisk kjøre hjem igjen i dag, kjipt.

Ukens favorittbilde:

Big happy family

Familien min er blitt veldig stor. Begge foreldrene mine er gift med en ny som begge har barn fra tidligere, og nå som jeg har Daniel sin familie blir det enda fler. Jeg føler meg på den siden veldig heldig, som har så mange.

Jeg og Daniel er veldig vandt til å være rundt hverandre, og ikke minst hverandres familier. Det som jeg derimot ikke hadde sett for meg, er at vi begge skulle ha et så avslappet forhold til de – at vi ikke må ha den andre med for å være sammen med de. Dette er jo noe jeg aldri har opplevd tidligere, og jeg blir veldig glad for at det er blitt slik.

Jeg hadde ikke sett for meg at Daniel praktisk talt skulle bo hos mamma og stefaren min når jeg ikke er der, når vi først startet dette forholdet. Jeg hadde ikke sett for meg at han skulle tilbringe mer tid med min familie enn hva jeg gjør, og jeg hadde heller ikke sett for meg at det var jeg som skulle tilbringe mer tid med hans familie, enn hva han selv gjør.

Det er på en måte en drømmesituasjon,  for selv om han ikke er her med meg – så får jeg likevel en bit av han gjennom familien. Jeg er blitt veldig glad i familien hans, og jeg tørr nok å påstå at han er blitt veldig glad i min å. Jeg vet hvert fall helt sikkert at min familie er blitt veldig glad i han!
Å ikke minst besteforeldre; det rører meg hver gang langt inn i hjerterota når Daniel kjører bestemor på butikken, eller hjelper hun med noen praktiske greier. Bestemor betyr veldig mye for meg, og jeg har tilbringt mye av barndommen min sammen med henne. Da er det godt å vite at kjæresten din også tar godt vare på henne når det trengs.❤️

Det betyr veldig mye for meg at hele gjengen rundt oss går så godt overens.

Grilling med søsknene

Hesterike dager

I dag merker jeg at jeg brukte dagen til å ri i går. Jeg fikk prøve litt mer med hesten jeg vurderer å ha som fórhest, denne gangen ble det både trav og galopp også. Jeg er stiv i alle musklene man bruker under ridningen, for jeg har jo ikke sittet på en hesterygg på rundt ett år. Jeg merket det veldig i går – selv om kunstene ikke var forsvunnet, var ikke balansen helt på topp. Det er noe som trenger en liten oppfriskning! Det var også veldig gøy å både trave og galoppere i en del snø, det er jo noe jeg ikke tidligere har gjort så veldig mye av – nå var jeg jo nesten “nødt” til det.

I dag har jeg også vært i en stall – men på et helt annet oppdrag og en helt annen stall. Jeg har vært på et reportasje-oppdrag til tv-saken min, sammen hadde jeg med meg en fra klassen som kameramann. Vi var rundt 3 timer i stallen, filmet ridetimen og intervjuet litt, med rundt 45 minutter i kjøring enda på toppen. Jeg har med andre ord ikke vært så veldig mye hjemme i dag. Nå skal det virkelig bli digg å legge seg i sengen etter en hard dag.

Foto: Kamilla

Kjærlighet

Kjærlighet er tøft, men kjærlighet er så utrolig deilig og flott. Jeg elsker virkelig kjærlighet, til tross for alt det vonde den også kan føre med seg. Jeg føler at kjærlighet er noe av det jeg lever for. 

Jeg har hatt både mange oppturer, og mange nedturer i kjærligheten. Jeg har hatt mange tårer på badet, mange tårer i søvn, mange krangler og heftige diskusjoner. Men jeg har også hatt mange kyss, mange klemmer, mye latter og mye glede. Jeg har opplevd mye sammen med de jeg har hatt et forhold til, både ting jeg er stolt av og ting jeg ikke er så stolt av. Jeg har blitt godt kjent med familiemedlemmer, og fått gode forhold til mange.

Daniel har lært meg masse om kjærlighet, gjennom årene vi har vært sammen. Han har lært meg at elsker man nok, kan man virkelig stå igjennom stormen sammen. Han har lært meg hvordan det er å være lykkelig sammen med en person. Han har lært meg mye – ikke bare om kjærlighet, men respekt for medmennesker og hva som er greit og ikke – at reaksjonene kan være mange.
Men mest av alt – han har lært meg hva ekte kjærlighet er. Hvis ikke dette er ekte kjærlighet, så tror jeg ikke den finnes.

Min dag i klokkeslett #6

4. februar

06:59 Det vibrerer i håndleddet mitt, fitbiten var litt vel ivrig i morges må jeg si.

07:06 Jeg klarer endelig å kravle meg ut av den gode sengen, slik at jeg får gjort meg klar til skolen.

08:14 Jeg går ut døren og oppdager at det regner, underkjølt regn – for bilen min er en eneste stor istapp. Det er vått og slapsete, skikkelig grått og tungt vær. Ikke rart det var så tungt å stå opp i morges..!

08:36 Morgenmøte i redaksjonen. Første dag på TV, og jeg hadde heldigvis klart å få en idé som kunne gjøre uken min så mye lettere – dette skulle vise seg i ettertid å ikke gjøre det så enkelt likevel.

08:43 Jeg skriver ned både idé, planer og spørsmål for saken min. Mail har jeg allerede sendt ut i løpet av fredagen i forrige uke og i løpet av helgen. Nå er det bare å vente på svar.

10:23 Jeg og Kamilla går for å sette oss i kantina, der er det veldig mye roligere og etter all støyen som er i redaksjonen trenger jeg virkelig det.

11:00 Lunsjtid, og endelig har de noe godt på menyen! Pizzaaaa har vært et savn i denne kantinen fra min side i all evighet nå.

11:48 Det tikker endelig inn litt flere svar, og planleggingen av saken er i gang – mye som skal klaffe med tillatelser og alt på TV.

15:15 Møte igjen i redaksjonen, og dette møte ble som jeg egentlig hadde forventet at morgenmøtet skulle være – mitt mareritt.

15:28 Dra å handle inn for uken.

15:47 Etter alt som skjedde den siste timen på skolen, ble jeg sittende i bilen mens tårene trilte ned kinnet mitt. Jeg innså vel at saken jeg holdt på med, kanskje ikke var på det nivået som veilederne ønsket, og jeg satt der å tenkte på hvordan jeg kunne gjøre dette – når sannheten er at jeg aner ikke. Jeg ble fortvilet, været var dritt og alt føltes alt for overveldende. Jeg kom meg inn i leiligheten til slutt da.

16:23 Jeg fikk pakket ut matvarene, vasket opp, begynt på middagen og sett på Home And Away.

18:00 Jeg så på det her tv-programmet “Love it or List it” – husker ikke hva det heter på norsk. Jeg følte ikke for å gjøre noen ting resten av dagen, og ble egentlig bare liggende i sofaen å se på diverse programmer på tven.

19:00 Huskestue på TV2, digger det programmet der.

20:00 – 20:36 Ligge å halvsove i sofaen, mens jeg hører de synge i The Voice i bakgrunnen. Jeg var så trøtt og sliten etter en litt dårlig dag. Motivasjonen var på bunn, og livet føltes meningsløst. Jeg må begynne å gi litt mer faen i ting, det er noe jeg virkelig er nødt å øve på.

20:46 Pusse tenner, vaske bort sminken, skru av tven og slukke alle telysene i stuen.

21:13 Legge meg i sengen og høre på podcasten til Julianne og jentene “Jentesnakk”, for noen beroligende stemmer de har!

22:47 Sovnet jeg, i følge fitbitklokken min.

 

Men i dag er været så veldig mye bedre! Det gjør noe med humøret, og kanskje jeg kan ha en ok dag opp i alt? Februar kan nok ikke måle seg med januar hittil hvert fall :p

Februar – here we come!

Vel, selv om starten på februar ikke var den beste, så er måneden så godt som i gang. På fredag fullførte jeg og 13 andre studenter magasinet vi har holdt på med i to uker. Jeg er fryktelig stolt over alle, og jeg syns det ble utrolig bra! Jeg er ikke minst veldig stolt over meg selv, og hva jeg har fått til disse to ukene – ikke minst har det vært utrolig artig å jobbe med sakene mine. Jeg valgte å skrive om noe gøy, så jeg kunne kose meg disse to ukene vi har holdt på med magasin. Det kommer ikke ut før i midten av måneden, og jeg syns det er alt for lenge til.

Jeg gleder meg skikkelig til å få magasinet i hendene mine, for dette har vi jobbet skikkelig hardt for! Jeg har vært så sliten de siste to ukene, at jeg noen av dagene har måtte sove litt på dagen etter skolen. Jeg har også sovnet i ni tiden med uhell, og sovet helt til ringeklokken har vekt meg morgenen etter. Jeg har vært så sliten i hodet og av å se på en skjerm, at det å bruke telefonen/macen på kvelden har vært et problem. Da er man sliten da.

Nå som februar er begynt, så skal jeg over på noen andre redaksjoner i praksisen – og denne første uken er det TV som står på turnusen. Jeg har gruet meg skikkelig, for jeg er ikke noe glad i tv med mindre jeg har god tid på meg. Det er også ett år siden sist jeg tok i et tv-kamera og brukte redigeringsprogrammet Premiere Pro.. Jeg kommer meg nok gjennom dette også, som alt annet, så får vi håpe jeg ikke har glemt gamle kunstner hah!

Uke 5 – uken som gikk..

Ukens sang: James TW – You & Me. For en helt herlig låt!

Ukens middag: Salat med kylling! Mmm

Ukens cravings: Boller med sjokoladebiter, mmmm!

Ukens nedtur: Lille hunden vår Lucky har gått bort denne uken, og det var veldig trist. God hunden vår ble 17,5 år..❤️

Ukens høydepunkt: må nok bli kvelden i går. Jeg dro med to jenter fra klassen, Kamilla og Eline,  på bowling før vi kjørte hjem til Eline for å spise litt pizza og se på tv. Vi ble sittende å prate i nesten non stop fra klokken halv ni til halv tolv. Det var så utrolig koselig.

Dagen i dag: er det fryktelig fint vær ute, så jeg må vel kanskje ta en tur ut for å nyte det. Det er jo meldt skikkelig dritvær hele neste uke, med regn og hele pakka. Jeg har ingen store planer resten av dagen, men jeg tror jeg nødt til å vaske leiligheta i kveld – det tror jeg trengs.

Ukens favorittbilde: 

Lenge fikk du leve

I dag fikk jeg en utrolig trist beskjed mens jeg var på skolen. Vår kjære lille Lucky har nå sovnet inn og forlatt denne eksistensen. Lucky var vår lille blandingshund, og han ble hele 17,5 år. Med andre ord har han vært en del av barndommen min, og jeg var vel rundt tre år når vi tok han til oss. Han har vært med på alt – scooterturer, fisketurer, hytteturer, Sverigeturer, flytting osv. Han har vært en del av familien i 17,5 år.

Lucky har opplevd veldig mye, men han har nesten alltid kommet seirende ut av det. Han var blitt angrepet av en stor hund, med kjøttsår over hele ryggen – han overlevde det. Han har nesten blitt tatt av en ørn, mens han sto i bånd ute. Han har blitt dømt til døden av politiet, for noe som ikke var hans feil – han overlevde det (dyrlegen nektet å avlive en så lykkelig og snill hund). Han har falt ned trappen og fått hoften ut av ledd i en alder av 16 år – han overlevde det. Han har levd over ett år lenger enn hva vi hadde forventet, men nå var hans tid her.

Å selv om alderen sa at han var gammel nå mot slutten, var det kun inne du merket at han var det. Ute spratt han rundt, løp, koste seg og var som en lykkelig liten valp – du kunne tro han var 2 år igjen. Han var både blind og døv, men det stoppet ikke han. Jeg er imponert over den lille helten vår.

2006❤️
2014❤️

 

August 2018❤️
I dag

Hvil i fred lille venn❤️