VVS messa, Sandefjord og ny bil

Den siste uken har virkelig vært litt av hvert på agendaen!

Forrige uke byttet jeg om til vinterdekk på bilen min. Vi skulle kjøre over til Alta dagen etter og levne bilen min der, mens vi dro sørover. Ettersom vi skulle være noen dager borte, og snøen begynte å melde sin ankomst, var det tryggest å legge om til vinterdekk. Gjett om vi hadde rett da! Dagen vi reiste sørover, ble det vinterføre på veiene i Finnmark.

På tide å skifte over til vinterdekk!

Vi reiste sørover til Oslo på torsdag sammen med firmaet. Målet var VVS dagene! Vi hadde booket hotell i Oslo sentrum, men selve messa var i Lillestrøm. Vi brukte både torsdag og fredag på messa, fant mye ny inspirasjon og nyheter. Det var så utrolig mye fint, og hele opplevelsen var veldig lærerik.
Torsdags kveld tok vi en finere middag på Olivia på Aker Brygge, hele gjengen samlet før vi delte oss, der noen dro ut på byen, mens jeg og Daniel spaserte tilbake på hotellet. Jeg var helt skutt etter den dagen, og sluknet så snart hodet traff puta. Vi hadde vært våken siden klokken 05, ettersom at flyet fra Alta gikk klokken 07. Det gikk i ett hele dagen på messa, finne hotellet vårt, traske litt i sentrum, spise osv osv. Jeg sov med andre ord som en stein gjennom natten.

Liten sneakpeak på noe av det vi så på messa, veldig mye fint der.! Resten kan dere se på Instagramkontoen @vvsnord.

Frokosten på morgenen etter var himmelsk. Det føltes ikke ut som jeg hadde spist på flere dager. Egg, bacon, nydelig nybakt brød, agurk, honningmelon.. Alt smeltet på tungen, og roet den knurrende magen min. Jeg hadde riktignok spist meg ganske mett på Olivia kvelden før, men jeg var skrubbsulten likevel.
Fredag var siste dag på messa. Resten av gjengen skulle fly nordover igjen, mens jeg og Daniel tok toget videre ned mot Sandefjord og tilbringe litt tid med gjengen vår her nede.

Helgen ble fylt med utrolig mye god søvn, vanvittig god mat, mye barnehyl, slitne legger og en god dose tv-titting. Lørdag feiret vi en litt forsinket bursdag av den lille gulljenta vår, med tidenes tacobuffe og masse deilige kaker. Så snart ungen var i seng, kunne vi voksne kose oss med Skal Vi Danse, selv om noen sovnet så fort en traff sofaputa. Det var ikke meg altså.

Søndag ble fylt med litt mer fart og spenning på isen. Det var gøy å stå på skøyter igjen, det har jeg ikke gjort siden jul i fjor! Det var gøy, samtidig så tungt for leggene. God trening! Jeg og Daniel fikk hevet i oss litt deilig Dominos pizza, før Therese kjørte oss til Asker så vi kunne ta toget videre til Gardemoen og flyet opp til Alta.

Vi ble én natt i Alta, fordi på vei hjem skulle vi stoppe innom Harila. Dagen er mandag.. 24. oktober. Dagen som Daniel har gledet seg bittelitt til. Dagen som han skulle få utlevert sin nye bil! Bilen han har ventet et halvt år på. Polestar 2.
Det passet liksom ypperlig at den var leveringsklar akkurat når vi skulle hjem fra Oslo. Det gjorde at vi bare ble noen timer forsinket på jobb, i stedet for å ta en hel dag fri for å hente den! Gutten er hvert fall fornøyd, og ingenting er bedre enn det.

Meget pen bil da..

NAF medlemskap er gull verd!

Jeg må virkelig skryte av servicen til NAF veihjelp!

For noen uker siden trengte jeg virkelig hjelp. På vei hjem fra Alta, var jeg så uheldig å punktere ikke langt unna Skaidi. 99 km hjemmefra. Dekket var ikke mulig å lappe, så jeg måtte ha et nytt dekk. Jeg så for meg at nå havnet jeg et helt annet sted, og at tusenlappene fløy på nye dekk. Vanligvis så bringer bergingsbilen deg til nærmeste verksted for å få problemet ditt fikset, dersom det ikke kan løses langs veien, men det var sent på ettermiddagen, alt var stengt og det var langt til verkstedene fra der jeg sto. Enten Alta eller Hammerfest, og begge var feil vei i forhold til hvor jeg skulle. De ordnet det derfor slik at bergingsbilen kjørte meg faktisk helt hjem! Jeg ble så glad at jeg nesten danset.

Takket være en god venn fikk jeg tak i to brukte dekk den kvelden, som hvert fall var hel, og fikk lagt det om samme kvelden, slik at jeg igjen hadde bil! Jeg må si jeg var bra heldig med den. Hva skulle man gjort uten slike venner?

Dette er overhode ikke sponset eller noe. Jeg har vært medlem siden jeg fikk billappen i 2016, og betalt for medlemskapet mitt hvert år siden da. Pappa kjører bergingsbil i helger og litt i ferier, så han sa det var veldig viktig at jeg hadde et slikt medlemskap. Det har jeg jo også fått erfare i ettertid.
Mange vil si at man bare kan bruke forsikringen, men på den tiden som jeg ble medlem hadde jeg en gammel bil med bare ansvarsforsikring. Dessuten så er NAF-medlemskapet personlig, så det følger deg og ikke bilen. Det vil si at jeg kan bruke mitt medlemskap uansett bil, også selv om jeg bare er passasjer i en annen bil.

Jeg elsker også at det er så lettvint. Det er bare å ringe, og de finner en løsning for deg! Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke har testet det gjennom forsikringsselskapet, men der er det jo en egenandel i tillegg. Gjennom medlemskapet har jeg tre gratis berginger i året, og hittil i år har jeg brukt to.