Jeg leser blogger med få oppdateringer

Det finnes maange forskjellige blogger ute i bloggverden nå, og denne verden er blitt utrolig stor! Skal man følge med på alt som skjer på hver blogg, må man ha lite å gjøre. Det har dermed ikke jeg. 

Jeg leser ikke så mange blogger selv. Jeg prøver så godt jeg kan å holde følge med de bloggene jeg faktisk leser. Jeg er faktisk mye mindre på telefonen min etter at vi flyttet ned hit, det er så mye å gjøre og mange minner jeg kan skape! Jeg har vel lært at man må ta vare på det som betyr noe – og akkurat nå er det å leve i nuet, psyken min og min kjære. Jeg er nødt å holde følge med livet mitt, og studiet tar mye tid. Jeg har jo dessuten en egen blogg å drive! :’D

Derfor følger jeg faktisk bloggere som ikke skriver 30 innlegg per dag, slik at jeg faktisk kan holde følge. Jeg prøvde en stund å lese paradise Sofie og Martine Lunde sine blogger en stund, men jeg klarte ikke å henge med. Jeg ga derfor veldig fort opp. For deres innlegg henger jo i en rød tråd – så har du ikke lest alle innleggene deres, så er det utrolig vanskelig å skjønne hva enkelte innlegg handler om. Jeg har derfor valgt å følge blogger som maks skriver to innlegg per dag, for da trenger jeg ikke bla så langt ned for å finne det innlegg jeg leste sist. Dette er også grunnen til at jeg selv ikke oppdaterer mer enn maks to innlegg per dag. Men hva syntes egentlig dere? Liker dere mange eller få oppdateringer per dag? Dette varierer jo fra dag til dag, men sånn i gjennomsnitt. 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg