Ny blogg – ny meg!

Når jeg byttet blogg i slutten av mars dette året, byttet jeg fra en blogg med mange nedturer og mange innlegg som fulgte min reise gjennom depresjonen. Til slutt følte jeg den bloggen besto av depresjonen min og den negative delen/siden av meg. Det var lettere for meg å blogge om noe negativt, og når det gikk dårlig, enn når det skjedde noe positivt eller blogge om noe positivt.  
Når jeg valgte å starte en ny blogg, var det fordi jeg trengte noe nytt med blanke ark. Noe som ga meg mer positivitet. Når jeg byttet blogg følte jeg at var på god vei, jeg var på det rette sporet, mot en bedre, positiv og lettere hverdag. 

Å jeg hadde rett. Dette året har vært bedre, og bloggen har blitt mye bedre! Jeg har brukt tid, og energi her. Jeg har hatt så mange gode ideer gjennom hele dette året, og jeg har følt det har blitt bra. Jeg har hatt fokus på å få gode bilder, og bruke litt mer tid på at innleggene skal bli bra. Jeg har fokusert på det positive, og latt vær å publisere om noe negativt når jeg har vært i et dårlig humør – for det kan komme ut så mye rart da. Når jeg har valgt å publisere noe som har vært negativt, har jeg som regel skrevet det i et dårlig humør (for det kommer fram ganske mange rare sannheter også), men lest gjennom det dagen eller noen dager etter for å se om det har kunne publiseres. Det er mange innlegg som ikke er blitt publisert av den grunn, for det er skrevet slik at det kan misforstås. 

Denne bloggen har representert den “nye” meg. Den delen av meg som stråler mer, der depresjonen tilhører fortiden som av og til dukker opp igjen. Alle har en fortid, noe er mer stolt av den enn andre, men jeg er fornøyd med hit jeg har nådd i dag. Jeg har jobbet hardt med meg selv, og gjør det bedre dag for dag.
Jeg kan også takke min fantastiske kjærest, som har stått med meg gjennom tykt og tynt, som har hjulpet meg gjennom den tyngre delen av livet. Han har fått meg til å fokusere på det som er positivt, og ikke bare det som er negativt. Han har gjort meg lykkelig, og fått meg til å ta vare på det som betyr noe. 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg