Ikke en veldig heldig dag

I morges våknet jeg til sludd og våte veier. Jeg tenkte for meg selv at dette kom til å bli en skikkelig våt dag.. Jeg ba til gud om at det ble bedre utover dagen for at intervjuet skulle bli en best mulig opplevelse. Det er så lite koselig å være ute i regnet/snøen med et kamera og prøve å få gode videobilder. Men vet dere, intervjuet ble avslyst.. Det var skikkelig kjipt, for da sto vi plutselig uten arbeid og ingenting å gjøre. Dagen i dag har med andre ord vært fryktelig kjedelig og lang.

Når jeg da skulle kjøre hjem etter skolen, så var det så vidt at jeg ikke ble stående. Jeg hadde sørpe til litt over anklene og snøen som lå på bilen var i det tyngste laget. Slik var det ikke i morges, bannet jeg lavt for meg selv. Hvis jeg på toppen av det hele faktisk skulle kjøre bilen fast enda, så hadde jeg satt meg i grøfta og grine. Det skjedde ikke da, for jeg satt ikke bilen fast.

Men selv om jeg ikke satt fast bilen, så stoppet ikke dagens overraskelser der. På vei ut av Kristiansand mot Sandefjord begynte det å riste i bilen og en ekkel lyd dukket opp.. Daniel var veldig rask å reagere, så vi kom oss av E18 og fikk stoppet på en parkeringsplass. Dekket hadde løsnet litt, ikke veldig men nok til å lage lyd. Uheldigvis måtte vi bytte bil da han oppdaget at felgen var varm og bremsene henger litt på det høyre dekket. Det bar hjem igjen og vi fikk byttet bil. Nå er vi kommet halvveis, det snør/regner og trafikken går i 40.. Må si jeg elsker Sør-Norge.!

Heldigvis er det helg da.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg