Tilbake på Sørlandet (igjen)

Ja, da var man faktisk kommet fram til Sørlandet igjen. Det er veldig merkelig, spesielt siden jeg ikke har noen her – ingen. Ikke engang lille Neo er her nede sammen med meg. 
Jeg har valgt å la Neo bli igjen i Nord-Norge sammen med mamma, da jeg ikke vet hvor mye jeg blir å reise fram og tilbake. Det er veldig vanskelig å finne noen som kan passe den lille krabaten min her nede, hvis jeg skal reise bort. Da vil jeg helst at han er hos mamma, og Daniel – som store deler av året er der oppe uansett. Det kan være jeg tar han ned igjen etter hvert, men inntil videre forblir han der oppe med gjengen♥ Selv om jeg savner han fryktelig allerede.. 

Jeg begynte å fly allerede i formiddag, med to timer ventetid i Tromsø, før jeg kom meg hit ned i 17 tiden. Siden jeg ikke hadde bil på flyplassen, og bussen er både tungvint og den ikke hadde avgang da, ble det taxi hjem. Så jeg gikk ut for å se om jeg fant en, og selvfølgelig gjorde jeg det.. bare at den var på størrelse med minibuss. Jeg spurte selvfølgelig om det var bare jeg som skulle ta, og selvfølgelig var det bare jeg. Så jeg ankom leiligheten i en “minibuss”. Det var gaaanske spesielt, hah! 

Men nå må jeg runde av, for jeg skal nemlig se premieren på Skal Vi Danse! Jeg har seriøst gledet meg helt siden dem slapp ut hvem som skulle være med i år. Denne høsten blir bare helt magisk♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg