Jeg misliker folk som..

… kommenterer alt. På den måten at det blir unødvendig. Altså, det er vanskelig å forklare, men la oss ta et eksempel: mange kommenterer huden min og at jeg ser svett ut fordi den glinser i mye lys som blant annet om man tar bilde med blitz. Dette er jeg fullt klar over, men det blir ubehagelig når andre kommenterer det. Mange kommenterer også kvisene mine, fordi det er “forbudt” i dagens samfunn. Jeg bruker ikke tonnevis med sminke, og jeg har ikke perfekt hud, men dette legger jeg ikke skjul på. Det er likevel ikke nødvendig å kommentere alt. 

… tror de vet alt. Ingen kan alt. Alle lærer noe nytt hver dag, som de sier. Det er også håpløst å diskutere med noen som tror de vet alt. Alle har noe å lære av hverandre. 

… ikke kan eller ikke følger trafikkreglene. Det er alt for mange som ikke kan trafikkreglene ute på veiene i dag. Det skulle vært obligatorisk med en oppfriskning av trafikkreglene etter hvert fall 20 år fra man tok førerkortet. Et veldig godt eksempel er vikeplikt, og fartsgrenser. I Lakselv har vi én rundkjøring, og to av veiene som går ut av rundkjøringen har ikke skiltet fartsgrense. Dette forvirrer tydeligvis veldig mange, for de ligger i 50-60 km/t når det er 80-sone.

… ikke følger med i trafikken. Det er også ufattelig mange, hvert fall her sørpå, som ikke følger med når de kjører bil. Jeg har hatt ufattelig mange nesten-ulykker fordi andre førere ikke følger med i trafikken eller speilene sine. Hadde ikke jeg fulgt med, kan jeg garantere at jeg hadde vært med i ganske mange ulykker til nå. 

… ikke rydder opp etter seg. Det kan være hjemme, det kan være på besøk eller på restaurant/spisesteder. Noen restauranter har det slik at man må rydde opp selv, men likevel er det mange som ikke gjør det. Hvilken oppdragelse fikk du?? 

… lyver. Denne sier nesten seg litt selv. Også de som finner på unnskyldninger enn å faktisk fortelle det som det er, for eksempel hvis man ikke har lyst til noe – si at du ikke har lyst istedet for å finne på en unnskyldning. 

… rakker ned på andre. Altså, hva får man egentlig ut av det? Uansett om det er en på skolen, på jobben, en random person eller en kjent person. Ingen fortjener det. 

… prøver hardt for å ødelegge for andre. Altså, har du ikke bedre å gjøre i livet ditt enn å ødelegge noen andre sitt? 

… kommenterer drit på nettet, men er en “engel”/grei i virkeligheten. Jeg hater seriøst de såkalte nettrollene. Hva er vitsen å kommentere så mye drit på nettet, når du egentlig er en ganske grei person i virkeligheten? Jeg blir helt kvalm. Hvem er du egentlig? Vi har selvfølgelig de som gjør begge deler, og det er jo verre. 

… aldri hører etter. Du vet de personene som, f.eks. på flyet blir bedt om å ikke blokkere veien og vente med å sette bagasjen i hattehyllen? Eller de som ikke hører etter når det blir gitt en viktig beskjed, og spør deg én million ganger om hva, hvor og hvorfor? Eller de som egentlig ikke gidder å høre på hva du har å si?

… bruker ordet sur for alt på en person. “Du blir sur bare jeg sier sånn eller gjør sånn”. Det finnes så mange andre ord som kan beskrive sinnstilstanden til en person mye bedre enn bare “sur”, som for eksempel; lei seg, frustrert, skuffet, irritert eller negativ. Det er jo ikke sikkert personen er sur engang, men bare litt lei seg. 

… blir irritert over en ting du gjør, men gjør akkurat det samme selv. hahha, er ikke det typisk? 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg