Hit opp for å snu

Lørdags kveld. Trærne farer forbi. Skogen begynner å bli mørk rundt oss. Himmelen er rosa i horisonten og en svak blåfarge over oss. Solen foran oss er gulorange, mens månen i sidespeilet er hvit bak en lilla himmel. Det er idyllisk, og jeg får lyst til å dokumentere det. Dessverre for meg er frontruta full av insekter og speilet full av vannmerker fra tidligere regnsky. Snart framme i Skellefteå.

Denne helgen har jeg blitt med Daniel på kjøreturen til Finnmark. Turen til første stopp i Skellefteå gikk overraskende fort med veksling av podcast og musikk i bilen. Det føltes ikke så veldig langt.

Hotellnatten var ganske fin skal jeg fortelle dere. Daniel er nemlig sølvmedlem i Nordic Choice, og det er veldig fordel for meg. Akkurat denne natten var det nattklubb på hotellet, og det medførte en del støy. Så når vi sjekket inn ble vi oppgradert til minisuite. I mine øyne var ikke rommet så veldig lite akkurat, eller minisuite som de kalte det. Det var ganske stort. Jeg fikk dusjet (det var himmelsk), drukket kakao og gikk rundt i en diger morgenkåpe.

På søndag tok vi for oss siste etappe hjem. Vi kom fram til Lakselv halv seks på ettermiddagen og skal si det var deilig. Kvelden brukte vi på å se på serie, gå tur med hund og pakke ut av bilen. Jeg fikk også overrasket både lillebror og mamma, da ingen av de visste jeg ble med Daniel oppover.

I dag er jeg på vei sørover igjen, etter en god lunsjdate med pappa og litt kvalitetstid med mamma og Hjalmar. På grunn av skolen kunne jeg ikke bli lengre, men det er heldigvis ikke så lenge igjen av den!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg