Wish – her får du det!

Jeg så på reklame på tv her i høst engang om Wish.com, og jeg har fått et kallenavn etter at jeg var så uheldig å si “in your wish” istedet for “in your dreams”, dermed la jeg ekstra godt merke til denne reklamen. Så jeg søkte opp dette nettstedet og fant utrolig mye fint! Det var som å komme til himmelen. Det finnes så utrolig mye kult og nyttig, samt veldig smarte ting til en veldig billig penge. 

I begynnelsen turte jeg ikke å bestille noe, fordi jeg var veldig usikker på nettsiden i seg selv. Men etter å lest på alle tilbakemeldingene på de forskjellige produktene bestemte jeg meg for å bestille mitt første plagg derfra og jeg ble faktisk utrolig fornøyd. Det er nesten skummelt billig, men fraktkostnader kommer i tillegg til prisen, pluss at det hender at det blir veldig lang leveringstid. 

Wish er nesten det samme som ebay; men wish gjør opp med kundene sine og du er ikke nødt å kontakte selgeren selv. For noen uker tilbake hadde jeg bestilt en genser, men den dukket ikke opp til leveringstid. Så jeg ventet litt ekstra før jeg kontaktet wish-kundeservice og fikk svar ganske raskt; jeg skulle få pengene tilbake og om den dukket opp i posten kunne jeg bare beholde den som en trøst på den lange ventetiden. Den dukket opp i posten noen uker senere, men da hadde jeg allerede bestilt en ny; så nå får jeg vel to, haha! Jeg ble veldig positivt overrasket over kundeservicen, så her er virkelig en nettside jeg anbefaler! 

Ikke sponset

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg