Det beste med hotellopphold

For en start på helgen! Jeg og Mathias (stebroren min/kollegaen min) kjørte til Alta torsdag kveld, for å ta inn på hotell. Vi skulle på sveisekurs denne fredagen, og det var mye bedre å kjøre over fjellene torsdag kveld, enn å starte super tidlig fredag morgen. Jeg digger jo i tillegg netter på hotell, bra hotell vel og merke, og da gjør det meg ingenting at opplæringskontoret fikser! Thon hotel i Alta er jo meget fint enda (ikke spons).

Med utsikt ut mot Nordlyskatedralen enda! Utrolig bra rom.

Etter å sjekket inn, parkert bilen og slengt bagen på gulvet, kasta jeg klærne og gikk rett i dusjen. Der ble jeg stående ganske lenge i det varme vannet. Tankene fløy avgårde, og det var ganske digg å stå der. Jeg tømte sikkert halve hotellet for varmt vann der jeg sto. Det er kanskje en av favoritt tingene jeg gjør når jeg er på hotell, tar en laaaang og varm dusj, før jeg kryper under dyna for kvelden. Så der lå jeg en stund i stillhet før jeg sovnet, ingen lyder på. Det var bare meg og susingen fra ventilasjonen.

En annen ting jeg syntes er sykt digg med hotellopphold, det er frokosten. Det er luksus å bare kunne gå å hente ferdig lagd, god mat. Det er liksom litt utenom det vanlige, for jeg spiser ikke egg og bacon til vanlig, fordi jeg er for lat til å lage det. På hotell er det jo bare å hente, og det er jo så godt!

Så digg frokost!

Det gikk bra på kurs også. Jeg har aldri sveist før, så vidt vært borti et sveiseapparat. Jeg var derfor meget nervøs, og hadde litt prestasjonsangst for hele opplegget. Masse nye mennesker, og gjøre noe jeg aldri har gjort før.. men det gikk! Bedre enn jeg hadde forventet faktisk. Til at jeg aldri har gjort dette før, så syns jeg det ble bra.

Så snart jeg og Mathias var der var vi egentlig ganske klar til å starte hjem, men vi måtte spise litt først. Vi hadde jo ikke spist siden frokost, vi var alt for ivrig med å sveise, så vi glemte helt å ta lunsj. Vi stakk derfor innom Uno Café, og måtte innom noen butikker for mamma og Hjalmar.

Selv om det er ganske chill å være på hotell, er det ganske greit å komme hjem igjen også. Borte bra, men hjemme best! ♥️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg