En dag med mye gøy

Søndag. 3. søndag i advent. Bare 8 dager igjen til julaften.

Her i Sandefjord brukte vi denne søndagen på veldig mye sprell. Etter en god og litt rolig morgen, kjørte vi til en gård der det både var et lite julemarked, mulighet for kjøp av vafler og diverse, og selvfølgelig juletrær. Hovedgrunnen til at vi tok turen hit var for sistnevnte, og vi fikk med oss en utrolig fint juletre hjem igjen!

Tilbake i huset fant vi fram både mel, pepperkakeformer, pepperkakedeig, linjal og kniv – for her skulle pepperkakene ta form! Det ble både pepperkakekirke og pepperkaker i forskjellige former – både selvlagd og ferdige former. Det ble mye gris, men resultatet var vel verdt det.

Videre var det tid for middag, etter en dag med mye aktivitet kan jeg regne med at vi var ganske sulten hele gjengen. Denne gangen dro vi på Beist, der det ble burger på hele gjengen. Det var ikke så veldig fristene med burger denne dagen, men det gikk ned i en veldig sulten mage.

Å selvfølgelig var Daniel veldig giret på å ta turen til Trampolineland, aka Gravity, i Larvik rett etter middag. Det gikk overraskende bra, til tross for at både jeg og Benedicte var ganske så mett etter middagen. Det var faktisk ganske gøy og vi ble hele gjengen dødssliten etter én time i trampolineland. Det er jo ganske så tungt, en hel treningsøkt.

Vel hjemme igjen, var det rett i dusjen og få vekk svetten. Så kunne vi sette i gang med litt pepperkakepynting! Det er så mye som skjer denne uken, så skulle vi få tid til pynting måtte det bli nå eller langt ut i neste uke. Det ble derfor litt pynting på kveldstid.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg