Sommerferie del II: Sandefjord, Oslo, feriekos

Artig fakta om det bildet her; rett etter at det ble tatt måtte vi flykte inn på grunn av mengden veps som samlet seg rundt grillmaten. Jaja, det så nu idyllisk ut om ikke annet.

Våre dager i Sandefjord hos Therese og Roman har vært eksepsjonelle. Vi har storkost oss alle sammen. Spist mye god mat, og brukt tiden til å bare ha ferie. Det er greit med en slik uke også, ikke bare farte rundt. 

Likevel.. Mandag hadde vi bestemt oss for å dra en tur inn til Oslo. Dagen startet med en timeplan på badet.. da hele huset (7 stk) skulle være ute innen klokken bikket 09, med bare ett bad tilgjengelig og samtlige skulle dusje. Det gikk overraskende bra skal jeg si. Vi var flinke. Vi kom oss ut i tide, hele gjengen.

Dagen ble brukt til å suse rundt på el-sparkesykkel i hovedstaden, samt at jeg og Benedicte gikk innom tre butikker. Vi fikk også spist litt på Max, og tatt en is på Tjuvholmen. Da værmeldingen hadde lovet full sol, 22 varmegrader og nesten ikke et vindpust, hadde jeg bare tatt på meg en t-skjorte for anledningen. I realiteten fikk jeg bare 17-18 grader, sol imellom skylagene og en god del mer vind enn lovet, og måtte derfor gå til innkjøp av en genser.. Det stoppet ikke dagen fra å bli fin da!

Vi tok bussen tilbake til bilen rundt halv fem den ettermiddagen, men vi var langt ifra ferdig. Neste stopp: Oslo Fashion Outlet på Vestby. Her ble det brukt både tid, og penger! Jeg har aldri vært her tidligere, og fikk jo mye fint til en grei pris. Jeg kom hjem med tre nye gensere, og en ny bikinitopp, så jeg er ganske fornøyd! Vi var faktisk nesten 13 timer ute av døren, så det var ganske godt å legge seg den kvelden.

Ellers har den siste uken blitt brukt på å slappe av, kose oss og bare gjøre det vi har hatt lyst til. Vi har bowlet, spilt mye biljard, shoppet, spist is, sett masse serie, badet.. for å nevne noe. Vi har kommet oss på Subway, da det er lenge siden vi har spist der. Det var meget godt.
Jeg har til og med kjørt Gokart! Jeg har kjørt hvert fall to ganger når jeg var mindre, men dette vil jeg si er første gang jeg faktisk har kjørt Gokart, som jeg husker noe av. Jeg var faktisk litt redd i begynnelsen, hadde null peiling på hva jeg holdt på med, men det gikk bedre enn jeg hadde trodd. Imponert over meg selv.

Krabbefiske en torsdag kveld.
Mmm!
Den pizzaen her var utrolig god! Stekt på stein i grillen, mmm!

På lørdag tok vi turen til Hvaler, hvor onkel bor. Lille nevøen min hadde bursdag, og den skulle feires! Det er ganske lenge siden jeg har sett dem, så det var utrolig koselig å stikke en tur innom, mens vi alt var her nede. Det ble mat, kake, hyggelig prat og en god match med bordtennis i hagen. 

Mandag, dagen jeg vet to stk har ventet på. Jeg har til og med gledet meg. I februar kjøpte jeg og mamma bursdagsgave til lillebror og Daniel; de skulle få kjøre sportsbil på bane!
Lillebror valgte å kjøre en McLaren 570S Spider, mens Daniel valgte å kjøre en Mercedes-AMG GT R, som de skulle få kjøre fire runder på Rudskogen Motorsenter. Trur du ikke guttene koste seg? Suse rundt banen i den farten de ønsket, i en bil til noen millioner. Det så hvert fall gøy ut!

Lillebror i den oransje McLaren bilen!
Daniel på vei inn i den grønne, fine Mercedesen!
Tru om han er litt spent..?
Fin bil da!
Daniel i farta!
Nice.

I dag har vi pakket sammen sakene våre, handlet inn matvarer og fyllt opp campingvognen. Det var på tide å vende nesen hjemover. Lillebror hadde kjøretimer på motorsykkel i dag, så startet derfor noen timer etter oss. Vi har nå stoppet slik at han kan ta oss igjen, og står på en rasteplass for natten. Det ga meg derfor tid å oppdatere mine sosiale medier og bloggen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg