Tid, er alt man trenger nå.

Onsdag, og lyset brer seg over den lille bygda. Solen titter fram bak de lette skyene. Det er egentlig en veldig fin dag, en lys og mild dag, men likevel så tung.

Jeg har egentlig ikke innsett at du er helt borte, før jeg så kisten i kirka. Det er en merkelig følelse, og jeg klarer ikke helt å å forstå det. Det er så uvirkelig. Det er urettferdig. Skikkelig urettferdig. Jeg har så lyst til å skrike høyt. Selv om det var det beste for deg.

Den siste dagen jeg så deg i livet, lå du med store smerter i din egen seng. Jeg holdt hånden din, mens du fortalte om alle turene vi gikk i nabolaget da vi var små. Dagen jeg mistet bamsen min, og vi fortvilt gikk å leitet. Vi dro ofte til den gamle lekeplassen, som nå er blitt jevnet med jorden og blitt til parkeringsplass. Vi har så mange gode minner sammen bestemor.

Den siste dagen, følte jeg at du sa hadet til meg. Den dagen sa du at jeg måtte ta godt vare på meg selv. Den dagen, skjønte jeg at det ikke var lenge igjen, og bare to dager etterpå ble du sendt i all hast til sykehuset.

Det er ikke lett, men det gjør det litt lettere å vite at i kisten lå du å smilte. Du døde med det søte lille smilet om munnen. Det gjør det litt lettere å vite at du fikk slippe. Du ville ikke leve med smerten og ubehaget. Du fortalte meg gjentatte ganger at du hadde hatt et fint liv. Du hadde sett barna dine vokse opp, og få egne barn. Du hadde sett barnebarna vokse opp. Du fikk akkurat oppleve oldebarn. Du var klar for å gi slipp, selv om vi ikke var helt klar for å gi slipp på deg.

Nå er alt man trenger tid. Tid til å la det synke inn. Tid til å la såret gro.

🌹

Til ære for deg bestemor, kledde nesten hele gjengen seg i kofte. Plagget du elsket så høyt❤️
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg