Dette er mine favorittbøker!

Jeg elsker å lese bøker, og jeg har min favorittsjanger innenfor romantikk. Så og si alle bøkene jeg har i hylla er om romantikk og kjærlighet, jeg har også begynt å utvikle litt interesse for seksuelle faktabøker, om man kan kalle de det. Når jeg kommer meg på en bokhandler og har råd skal jeg kjøpe en bok som heter “gleden med skjeden”. Jeg så den i Tromsø, når vi var der; men jeg endte opp med en annen bok istedet og jeg angrer skikkelig på det valget der. Men mine topp 3 favoritt bøker er: 

Sophie Elise – Forbilde 

Hva er skipet ditt lastet med? Appelsiner? Bananer? Familie? Venner? Gode karakterer? Hunder og katter? Kjæreste og sex? Drømmer om å bli lege? Hvor mye skal til før skipet ditt synker? Mitt skip er en rosaboble. Min rosaboble er lastet med Hello Kitty, Barbie-dukker, selfies, selvskading, selvbruning, angst, blogginnlegg, overfladisk glede og dyp sorg. En rosaboble synker ikke.

Jeg virkelig elsker boka til Sophie, den er så utrolig bra og den overrasket meg virkelig når jeg leste den. Jeg fikk et helt annet syn på hva hun egentlig har opplevd og gått igjennom. Boken var lett å lese med korte kapitler, men forskjellige temaer i hvert kapittel. Dette gjorde også lese opplevelsen mye bedre, enn hva jeg tidligere er vandt til. 

Liane Moriarty – Ektemannens hemmelighet


Min elskede Cecilia, hvis du leser dette betyr det at jeg er død… 
Cecilia Fitzpatrick er lykkelig gift med John-Paul, inntil hun finner et brev som ektemannen skrev for mange år siden. I brevet står det noe som vil forandre alt i livet hennes. 

Når jeg kjøpte denne boken, måtte jeg egentlig bare ha en bok å lese på flyet og denne fant jeg i en kiosk på flyplassen. Den så faktisk litt spennende ut, så jeg valgte dermed å kjøpe den. Den var ikke så dårlig, den var faktisk ganske bra. Nå husker jeg ikke så veldig mye av det som skjedde i den boken, fordi det er ganske lenge siden jeg har lest den. Det skjer på en måte ting og mysterier hele tiden, noe som boken sjeldent blir kjedelig. Dette er ikke en lett lest bok, så om man ikke liker å lese, så er definitivt ikke dette boken for deg. 

Simone Elkeles – Sjansespill 


Da han blir kastet ut av internatskolen, har ikke pøbelen Derek Fitzpatrick annet valg enn å flytte sammen med den vimsete stemoren sin mens faren mønstrer på i marinen. Det går raskt fra ille til verre da Derek finner ut at de skal flytte hjem til barndomshjemmet hennes i Illinois. Derek teller ned dagene til han er på frifot igjen, og det siste han vil, er å bli blandet inn i familiedramaet til noen andre. 
Èn ting vet Ashtyn Parker ganske visst – folk man bryr seg om, drar sin vei uten å se seg tilbake. Et fotballstipend kan endelig gi henne sjansen til å dra. Så hun satser alt på å vinne delstatsfinalen, helt til kjæresten hennes, topp-quarterbacken, svikter alle ved å gå over til motstanderlaget. Ashtyn trenger en ny strategi, men den fordrer at hun stoler på Derek – en hun bare kjenner så vidt, en som bryter alle regler. Er hun klar for å sette følelsene sine på spill for å kunne vinne alt? 

Først må jeg faktisk bare si, jeg elsker alle bøkene til Simone; dem er bare helt fantastisk. Selv om de kanskje ligner en smule på hverandre, så gjør dem ikke det likevel. Jeg får aldri nok av hennes kjærlighetshistorier. Men skulle jeg plukket ut kun èn bok fra hennes samling, må det bli denne boken. For når jeg leste denne, klarte jeg faktisk ikke å legge den fra meg. Det er humor, kjærlighet og sorg på en og samme tid. Det blir en helt fantastisk blanding. Samtidig som du ble utrolig forvirret i midten, så skjønte du absolutt alt på slutten, det ga mening til slutt! 

Fant du noen bøker du kunne lest? Eller har du lest noen av dem? 
#Bøker #Lesehest 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg