Jeg fikk panikk

For noen fantastisk flotte dager det har vært. Vi har vært over alle hauger, sett utrolig mye; både rart og kult. Finnmark er fantastisk flott, men både jeg og Daniel har konkludert med at vi kunne ikke bodd på østsiden – men fint var det. 
Tror dere vi sov på hotell eller hytter disse dagene? Nei, det har vi ikke orket. Vi har kjørt så langt vi (han) har klart, stoppet en plass der vi har fått være i fred og lagt oss bak i bilen. Vi har pakket med oss overmadrassen fra sengen hjemme, så det ble litt mykere, men det var minimalt. Denne siste natten har vi sovet ved siden av en bekk/liten elv, og dette gjorde at vi faktisk kunne både vaske oss og pusse tenner uten å måtte okkupere en do på bensinstasjon – luksus. 

I dag gikk vi over på hurtigruten som skal ta oss til Havøysund, og derfra skal vi kjøre hjem. Når jeg var mindre hadde jeg mindre båtskrekk enn det jeg har nå, jeg tror faktisk filmen Titanic ødela meg litt. Når vi først kom ombord var det helt greit. Det var først når vi skulle gå til lugaren vår at følelsene strømmet på. Gangen var smal, og alt minnet meg om filmen. Jeg hater også små og trange plasser. Det var langt til lugaren vår, og jo lengre inn vi kom, jo mer spredde frykten seg. Lugaren var liten, uten vinduer. Jeg fikk helt panikk. Selvfølgelig det er jo trangt på båter, men akkurat der og da visste jeg ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Heldigvis har jeg Daniel med meg på det her, det klarte å roe meg ned. Han er vandt til å være på sjøen når han er på jobb som gjør at han kan mye om sikkerhet på sjøen, og jeg vet han klarer å forholde seg rolig – noe jeg ikke er sikker på at jeg klarer. Derfor klarte jeg å roe meg ned til slutt, og klarer å nyte denne turen litt mer. Lugaren holder vi oss unna fram til natten kommer 😉 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg