To rastløse sjeler

Jeg og Daniel er sjeldent i ro. Vi sammen er veldig rastløse ilag, og vi er alltid på farten. Det er alltid noe vi vil gjøre, noe nytt vi vil utforske eller enkelte ganger bare ikke klarer å sitte i ro. Har vi ingenting å finne på, drar vi alltid ut for å kjøre litt bil – og da kommer som regel ideene av seg selv. Vi ser kanskje et skilt eller en vei vi har lyst til å utforske, og dermed finner vi alltid nye og kule ting. 

Hverdagen vår blir dermed veldig hektisk, vi har alltid noen ideer for hva vi skal gjøre og det går som regel i ett. Nå som vi også er kommet hit sørpå hvor det er litt mer å finne på, og i en ukjent by som vi ønsker å utforske, har vi sjeldent sittet i ro de siste ukene. Vi har enda mye vi gjerne vil utforske og finne mer ut av. Jeg er selvfølgelig nødt til å jobbe med skolearbeid og har litt mer egen ansvar nå enn hva jeg hadde på videregående – det betyr at utforskingen vår går utover flere dager og det er egentlig ganske greit. Da går vi nok aldri tom for ideer til hva vi kan finne på. 

Været kan selvfølgelig være litt utfordrende, men det finnes jo aktiviteter som kan gjøres innendørs. Det er ingen hemmelighet at det er flere ting å gjøre når været er bra og man kan være ute. Jeg elsker jo å være ute, og spesielt nå som det er så grønt og frodig ute. Det gjør spesielt bildene super fine og opplevelsene nydelige!♥


4 kommentarer

Siste innlegg