25. oktober

Jeg begynner å bli rimelig lei byggearbeid nå altså. De holder på klokken åtte på morgenen, men når klokken begynner å nærme seg elleve blir det stille. Hva er vitsen med å starte så tidlig…? 

Vel, til tross for at jeg ikke fikk sove så har været faktisk snudd i dag. Jeg har sett sola i Kristiansand for første gang på en veldig lang stund! I går virket det som at himmelen bare åpnet seg helt og lot oss bade litt, men i dag har faktisk solen dukket opp. Dette måtte selvfølgelig vi utnytte, for det er ikke ofte det er så fantastisk fint vær her. 

Vi dro en tur til byen, dro på kafé og gikk langs sjøen. Det var utrolig fint vær og utrolig koselig, til tross for at jeg har litt vanskeligheter med å gå og blir veldig fort sliten på grunn av ryggen min. Det blir sakte men sikkert bedre, og jeg kan nå gå mer oppreist enn bøyd i ryggen. Jeg har nå i to dager gått med krokete rygg, for jeg ikke har klart å rette den opp og gå normalt. Daniel har selvfølgelig mobbet meg litt for at jeg ser ut som en bestemor når jeg går, men nå begynner det å ta seg litt oppover. 

I dag, klokken 17, da begynte “morroa”. Da begynte nemlig bystyremøte! Jeg fatter ikke hvor kjedelig det der egentlig var, og jeg skjønte jo nesten ingenting! Politikk og budsjett er virkelig ikke min styrke. Fire og en halv time satt jeg der, før jeg fikk noe nyttig jeg kunne bruke i arbeidskravet mitt. Dette kommer til å bli litt av et arbeid for å skrive denne saken, gruer meg allerede. Wish me luck! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg