Hjem til jul

Klokken seks i går morges var vi klar. Klokken seks i går morges rullet vi ut av Sandefjord med målet vårt mot Finnmark. Vi har kjørt og kjørt, litt i Norge, store deler i Sverige, og litt i Finland. Det har vært et sant mareritt, for veiene helt fra Sverige og hjem har vært helt grusomme. Det har vært sørpe, is og kjettingspor gjennom disse 2000 kilometerne. Vi har derfor tatt det veldig rolig oppover, og har egentlig ikke stresset noe særlig – vi var fremme klokken 15 i dag og det var helt ubeskrivelig følelse å komme hjem. Det er ikke så veldig lenge siden vi har vært her sist, men å vite at jeg skal tilbringe rundt 20 dager hjemme – det er fantastisk.

Jeg må dessuten bare meddele; maten langs veiene i vårt naboland (Sverige) smaker helt grusomt..! Dette gjelder bensinstasjoner og  burgershaper – ikke restauranter, gatekjøkken eller lignende. Kanskje jeg bare var sinnssykt uheldig, men det var ikke noe godt i det hele tatt. Jeg stappet det i meg, fordi jeg virkelig trengte mat, men hadde ikke valgt dette som kos eller lunsj. Fysj.. Jaja, jeg overlevde!

Nå har vi pyntet juletreet, og puttet julegavene under det. I morgen blir det vel pynting av pepperkakehus! Dette er en av grunnene til jeg elsker julen, man finner på så mye koselig og gøy sammen.♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg