Lille julaften!

Nå er det virkelig ikke lenge igjen til min yndlingsdag i året, nemlig julaften! Dagen der alt er stengt. Dagen der det går mange julefilmer på tv-skjermen man kan kose seg med. Dagen med mange tradisjoner, forskjellige tradisjoner i forskjellige hjem. Koselige tradisjoner. Jeg elsker tradisjoner, som kan minnes tilbake til når jeg var liten. Det imponerer meg at det enda går de samme filmene som gikk når jeg var liten – hver julaften klokken elleve sitter nesten hele gjengen å ser på at askepott får sin prins. Jeg elsker virkelig den filmen!♥ Dagen man sitter flere stykker rundt et middagsbord med masse julemat, snakker og har det hyggelig sammen. Denne dagen, er min favoritt. 

I dag er dagen alle løper rundt som galninger på butikkene for å få med seg alt før butikkene stenger i tre dager. Jeg tror ikke akkurat at vi sulter selv om butikken ikke er åpen på tre dager.. Vi har gjort julehandelen ferdig for to dager siden, fordi vi visste at det kom til å være kaos nu nærmest julaften. Jeg gjorde julegavene ferdig i november, så det har jeg også sluppet å tenke på det hele desember. Selv i den lille bygda vår må man jakte på parkeringsplass, stå i evig lange køer og smyge seg mellom alle menneskene. Dette er dagen på året man ikke går for å kose handle eller handle med øynene. Dette er dagen man helst holder seg hjemme. 

I morgen kommer det nok til å være stille fra min side her på bloggen, og den vil først bli oppdatert på mandag. Regner med at dere også er fullt opptatt i morgen, så med det så sier jeg bare: 

God jul alle sammen!♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg