Et hvitt landskap

Denne helgen har vi vår kjære “lillesøster” på besøk her i Kristiansand. Det er lenge siden vi har hatt besøk, så det var litt herlig å få besøk igjen. Vi har selvfølgelig funnet på litt sprell, som blant annet bowling og film i går. 

I morges våknet vi til et hvitt landskap. Vår vesle by var dekket i et hvitt teppe og snøen dalte fortsatt ned. I dag har vi tatt turen til byen og Sørlandssenteret etter ønske, er veldig sliten i beina for å si det slik. Kafé når vi kom til byen var ikke så dumt når vi vet fra før at de pleier å være stappfull (og spesielt på lørdager). 

Planen videre var egentlig kino, men når det bare var én billett igjen til filmen vi skulle se – så ble det ingenting av det i kveld. Vi nyter kvelden videre med kortspill, ludo og muligens film foran tven med masse godis♥ Selv om kvelden kanskje ikke ble som planlagt, gjør vi det beste ut av det vi har her! 


Jeg har forresten trukket ut vinnerne av konkurransen min her på bloggen. Dere kan kontakte meg på [email protected] eller facebook-siden min som dere finner HER

1. premie: 

2. premie: 

5 kommentarer

Siste innlegg