Lillebror er her!

I dag var siste praksisdag hos Fædrelandsvennen, og den ble brukt til å stille folk i redaksjonen spørsmål vi trengte for å kunne besvare vår oppgave. Jeg har sånn smått begynt å skrive oppgaven, men er ikke kommet så veldig langt. Jeg har rundt én uke på å fullføre oppgaven som består av et reflekssjonsnotat med oppgave 1 og 2 der hver har oppgaver fra A til D.

Ellers er faktisk lillebror på plass her på Sørlandet, og han ankom Kjevik i dag rundt klokken syv. Nå er det rundt et halvt år siden lillebror var her nede sist, så resten av denne uken skal vi finne på masse gøy! Jeg har på følelsen at dette blir en veldig dyr uke.. men det er ikke hverdag lillebror kommer på besøk heller. Jeg skal oppdatere underveis, og kanskje jeg er heldig å få til noen kule bilder. Jeg lover ingenting, men jeg skal prøve så godt jeg kan. Kanskje jeg til og med kan lage en liten video. Jeg skal se hva jeg får til denne uken.

Så selv om jeg ikke har vinterferie, så har lillebror det og jeg kan hvert fall late som! Selv om jeg egentlig bare har studiedager🙃

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg