Villkatt

Det er litt sykt hvor fort tiden egentlig går, selv om jeg har en veldig søndagsfølelse i dag. Lillebror reiser hjem allerede i morgen, og det er siste dagen hans på Sørlandet.

I dag har vi derfor funnet på noe gøy. Først en liten tur i byen, før Sørlandsparken sto for tur. Vi ble gående der noen timer før Daniel og Sivert skulle kjøre litt GoKart. Det syntes jo de var sinnssykt gøy, og jeg blir jo oppspilt når de er det. Det så hvert fall ut som at dem koste seg veldig. Banen de kjørte på heter Villkatt og er Norges lengste innendørsbane. Banen ligger nederst i parkeringshuset på Sørlandssenteret, under Coop OBS, og falt virkelig i smak hos guttene.

Etter at de hadde fått rista litt av seg kunne vi dra på kino. Filmet vi så hadde jeg og Daniel sett tidligere, men lillebror hadde ikke sett den og da måtte vi bare ta han med på den. Nå har vi spist middag og ligger som slakt på sofaen, regner med det blir senga på oss veldig snart altså. Begynner å kjenne at øynene siger sammen. Snakk om lørdag, eller?😁

4 kommentarer

Siste innlegg