Sjokolade!

Jeg er endelig på bedringens vei! Jeg har faktisk ikke lugget i sengen i dag, og det er et STORT skritt for en som har vært sengeliggende fire dager på rad. Jeg har selvsagt fått gjort mine to “hovedmål” for denne uken, handle på tirsdag og gjennomføre framføringen på torsdag, så jeg er stolt over meg selv til tross den tilstanden jeg har vært i. Jeg har faktisk ikke klart å se på serie heller, bortsett fra mine faste daglige serier som Home And Away og Paradise Hotel, jeg har stort sett bare sovet. Etter mandag og tirsdag, der jeg nesten ikke fikk til å sove og gikk store deler av dagene uten søvn, tok jeg det igjen på onsdag og torsdag. Jeg har vært i våken tilstand kanskje åtte timer i løpet av døgnet, og det for å få i meg litt mat slik at kroppen kunne fortsette kampen, samt gått på do. 

Leiligheten og alt utenfor ser derfor ikke ut. Det eneste jeg har gjort er å ta oppvasken etter matlaging, og that’s it. Trappen utenfor leiligheten er full av snø, som nå har begynt å tine og bli til is. Stakkars Neo har ikke vært ute av buret på fire/fem dager, og jeg slapp han for første gang ut i dag. Det så ut som om en klesbombe hadde truffet soveromsgulvet. Nattbordet var stappet med glass og søppel. Så ja, man ser at jeg har vært syk og er alene hjemme, for å si det sånn. 

Men slik er det ikke lengre! Siden jeg er på bedringens vei, har jeg faktisk tatt meg av litt småting i dag. Jeg har vasket en maskin med klær, selv om maskinen sto for meste av jobben der. Badet har fått en liten omgang med kluten. Klærne fra gulvet er borte. Jeg har også gått en runde over gulvet i dag. Utendørs har jeg ikke tenkt å bevege meg ut på, så det får faktisk bare være. Så frisk er jeg ikke enda. Når jeg føler meg enda litt bedre skal jeg skifte på sengen, selv om jeg gjorde det i forrige uke, så tror jeg ikke at jeg skal fortsette å sove i det sengetrekket. Det har vært gjennom mye og det trenger en vask. 

Men vet dere? Opp på det hele har jeg faktisk fått mensen, og har både vært syk og hatt mensen på samme tid. Er det ikke så sykt bare min flaks? Lysten på sjokolade har vært helt enorm, og jeg vet faktisk ikke hvorfor jeg blir så sinnssykt sjokoladesugen når jeg får mensen. Jeg har selvsagt ikke hatt tilgjengelig sjokolade her, men hadde jeg hatt det, skal jeg love dere at det ikke hadde vart så lenge. 

Men herregud, for et nydelig vær det er utendørs da! Solen skinner, blå himmel, temperaturen er mild og snø så langt øyet kan se. Det blåser kanskje litt, men i vinduet ser det idyllisk ut. Jeg har ikke vært ute av døren i dag, så jeg vet ikke hvordan det er å være ute – jeg bare nyter synet innenfra. Det får meg til å minne meg om påske, skikkelig påskevær. Det absolutt ikke lenge igjen til påskeferie! Jeg har kun to skoledager i neste uke, så tar jeg faktisk påskeferie. 

Men hvis noen har litt sjokolade å gi meg, så sier jeg absolutt ikke nei takk!!♥

8 kommentarer

Siste innlegg