The Lucky One

// Bilde 

Jeg har vært veldig emosjonell den siste tiden, og jeg har begynt å gråte for ingenting. Når jeg så på Sophie Elises Verden for noen dager siden, så begynte jeg nesten å gråte av det Kasper og Fetisha sa til henne på grunn av den røde løperen og angsten som  fulgte med den. Altså, hvem begynner å gråte av noe slikt? Jo, jeg. I mine veldig emosjonelle perioder, som nå. 

Derfor er det utrolig viktig for meg i disse periodene, å ikke finne en skikkelig grinefilm. Da ender jeg opp med å grine hele filmen og egentlig ikke få med meg noen ting som skjer.
I går skulle jeg se film, og da var jeg selvfølgelig på jakt etter en romantisk film som kunne gjøre meg godt og føle litt lykke. Tittelen på denne filmen passet jo bra og jeg har sett den på reklamene til Tv2 Livsstil. Å jeg må si, jeg begynte ikke å grine, eller nesten da. Den kom nok en liten tåre. Men jeg følte meg faktisk utrolig bra etterpå! Dette er en film man kan begynne å grine av, men den er ikke i det “verste” laget. 

Filmen i seg selv var helt grei egentlig. Den slår nok dessverre ikke Letters To Juliet, men er på god vei på favorittlisten min. Mamma Mia har jeg også elsket siden jeg var liten, så den havner nok under den også. Men den er absolutt verdt å se! Hvis du liker romantikk, vel å merke. 

Har du flere tips til romantiske filmer?♥

 

// Bilde

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg