Plutselig uten speil

Hei og ho fra nord! Det er så deilig å være hjemme en liten tur i Finnmark, og det minner meg bare på alt jeg har savnet. I går brukte vi dagen vår i Lakselv, da jeg hadde frisørtime. Vi surret litt rundt, var en tur i Kistrand for å hilse på besteforeldrene og tanten til Daniel. I dag har vi derimot brukt dagen vår på å kjøre litt snøscooter, men det var ikke uten problemer. 

Da vi kom fram til Skoganvarre hadde det snødd så mye at det ikke var barebare å snu hengeren, og opp på det hele så knakk speilet på bilen. Det knakk fra festet sitt og ble bare hengende, da ble det straks litt vanskeligere å rygge med hengeren. Daniel klarte det å også da, men det ble litt mer utfordrende enn nødvendig. Han fikk hengeren på plass, og etter at han hadde fikset speilet sånn midlertidig kunne vi laste av snøscooterne for å komme oss på tur. 

Det var ikke lange turen, da været ikke var det beste for dagen, men det er bedre enn ingenting! Det ble bare kjøring i dag, og ingen grilling. Det var likevel verdt det, spesielt for meg da dette ikke er hverdagskost. Savner virkelig å kunne bruke hver helg på snøscooterkjøring♥ 

God påske da folkens!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg