Genialt!

Du vet den haugen med hvite sokker? Den haugen der det føles som om ingen av sokkene passer til hverandre, for alle er i forskjellige størrelser? Akkurat den haugen har jeg slitt med i veldig mange år, men ikke nu lenger! Mamma fant nemlig hvite sokker med detaljer under, så man lett kan finne sokkeparet som hører til hverandre. Fantastisk! Ikke er det så veldig synlig heller, for detaljene er er under foten. Takk gud til de som fant på dette. 

Men hvem fant ut at det var en god idé å ha en pakke med sokker som har størrelsen 36-39 (eller hva det var)? 36 passer meg perfekt, men 39 blir alt for stort – selv i sokker! Det finnes jo de som ikke får på en sokk engang som er i størrelse 36 og egentlig bare vil ha størrelse 38-39 fra den pakken. 
Også blir det vanvittig vanskelig å finne partneren til størrelse 36, som plutselig kan ende opp med størrelse 38 eller 39. Altså, whaaat? Det hadde jo vært mye lettere å ha de forskjellige størrelsene i én pakke eller 36-37 i en pakke? Anbefaling til sokkebransjen. 

1 kommentar
  1. Er jo ikke forskjellig størrelse på sokkene i sånne pakker, men er på en måte “onesize” for dem med størrelse 36-39.
   Men er jo ganske rart at de med 36 og de med 39 skal kjøpe samme størrelsen i sokker

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg