Uke 35 – uken som gikk..

Ukens sang: Kriss Kross Amsterdam, The Boy Next Door feat. Conor Maynard – Whenever. 

Ukens middag: Jeg vet ikke om jeg skal velge daten på Daniel sin bursdag, eller biffmiddagen hos besteforeldrene hans. Så jeg må faktisk bare nevne begge, og gi de terningkast 6 begge to! Både maten og selskapet. 

 Ukens cravings: Sjokoladepudding og sjokolademuffins. Sjokolade, all the way. Hah! 

Ukens nedtur: var å måtte reise til Kristiansand igjen. Sorry altså, men jeg eeeelsker å være hjemme i Nord-Norge, og jeg vet ikke helt om det noen gang kommer til å forandre seg. Finnmarksjente tvers igjennom. Uansett, Kristiansand er absolutt ikke den verste byen jeg kunne bodd i, og jeg trives når jeg er her nede♥ Jeg vet ikke helt hvilken annen by jeg ville bodd i enn Kristiansand når jeg likevel bor i Sør-Norge, men måtte jeg valgt hadde det blitt Sandefjord. 

Ukens høydepunkt: det tror jeg faktisk var når pappa inviterte meg med på lunsj, mandags morgen, bare oss to. Det gjorde meg utrolig glad og jeg kan leve lenge på den♥

Dagen i dag: skal jeg gjøre litt skolearbeid, og forberede meg til et rollespill i morgen. Kjenner at jeg gruer meg allerede. Resten av dagen skal jeg vaske litt klær, og slike huslige ting. Jeg har vært borte herfra en stund, så det ser jo egentlig ikke ut her, hah! 

Ukens favorittbilde: 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg