27. september

Som jeg har fortalt tidligere, så var jeg et nervevrak på mandag på grunn av eksamen. Så nå lurer dere kanskje på, hvordan gikk det? Jeg følte selv at det ikke gikk så veldig bra. Det gikk virkelig ikke bra på oppgave én, mens oppgave to føltes mye bedre – og jeg reddet meg kanskje på oppgave to i forhold til oppgave én. Så jeg er ganske spent på hvordan dette går, men jeg får ikke sensuren før i midten av oktober, og til da har jeg sikkert glemt det. 

Nå er vi akkurat begynt på et nytt emne, global journalistikk, og det er jo litt spennende å se hvordan media er i et annet land og hvordan norske medier dekker det som skjer et annet sted enn Norge. Å det er veldig mye som sjokkerer meg, og får meg til å sette litt mer pris på hvordan media i Norge blir behandlet og den “friheten” vi har her. Visste dere blant annet at et sted i Afrika, husker ikke helt hvor men tror det var i nærheten av Kenya, blir journalister truet, til og med slått med stokk av militære folk? Det er ganske vilt. Dette fortalte masterstudentene om på skolen i en forelesning, og de er fra disse stedene. 

Uansett, vi har ikke så mye undervisning som gjenstår før vi begynner på et prosjekt. Dette prosjektet skal vi holde på med i hele oktober. Kjenner jeg gruer meg litt til det, for det er jo litt arbeid, men vi har jo faktisk én måned på oss på å ferdigstille dette. Jaja, bare å brette opp armene! 

Ps, som bildene viser; jeg har installert en app på telefonen som gjør det mulig for meg å styre kameraet mitt fra telefonen og det måtte selvfølgelig testes – syntes bildene ble ganske stilige! 


0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg