Dette skjedde i September

Månedens sang: NOTD, Tove Styrke – Been There Done That. 

Månedens nedtur: Bestefar gikk bort i slutten av September etter en lang tid med sykdom. 

Månedens høydepunkt: Tjaa, vanskelig valg egentlig. Den lille turen vår til Stavanger var et lite høydepunkt i en vanlig hverdag, og siste helgen i september jeg var sammen med Therese, Roman og Julie var et helgehøydepunkt. 

Månedens opplevelse: Det må definitivt bli turen til London! Skikkelig spontant, men en opplevelse for livet – veldig bra kjærestetur.♥ Det beste med London-turen må faktisk være St. James´s park og akvariet.

Månedens serie: Skal Vi Danse begynte å rulle på tv-skjermen 1. september og det er definitivt månedens serie, etterfulgt av Love Island! 

Månedens tanke: Livet er for kort til å la ting ligge og kverne i hodet. 

Månedens høyeste og laveste temperatur: Høyeste temperatur er 21 grader i begynnelsen av måneden, og laveste temperatur trur jeg er 3 grader – som jeg har klart å få med meg. 

Skolefronten: har det skjedd mye. Først var det et arbeidskrav som skulle gjennomføres, like etterfulgt av et journalistisk prosjekt som skulle produseres. Noen dager senere en kriseøvelse skulle finne sted, og uken etter var det duket for skriftlig skoleeksamen. 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg