Fine dager

I forrige uke kom Daniel ned til Kristiansand. Her har han faktisk ikke vært på rundt fire uker, så det er en god stund siden faktisk. Vi brukte dermed helgen vår på å kose oss litt hjemme, gå på kafé, rundt i byen, se filmer og spise god mat. Vi gikk også for første gang for å undersøke Baneheia. Skal jeg være ærlig, så synes jeg ikke utsikten derfra var noe å skryte av og er ikke noe jeg blir å besøke ved en senere anledning. Det som derimot var veldig fint der oppe, var de vannene man kunne gå rundt. 

På mandag, etter skolen, kjørte vi derimot til Sandefjord for å besøke familien hans. Der har han jo heller ikke vært på en veldig lang stund. Vi ble bare én dag på grunn av skole. Der ble vi selvfølgelig godt tatt imot♥ Dagen etter ble det både kafé besøk med kake og is, en tur i Bugården for å mate fuglene. Senere dro jeg, Daniel og Benedicte ut for å spise på Grovy Diner, siden Daniel aldri har spist der. Når det begynte å nærme seg kveld, var det på tide for oss å starte tilbake til Kristiansand – selv om lysten var veldig liten. 

Prosjektet på skolen begynner som godt å bli veldig ferdig. I dag hadde vi det siste intervjuet vi trengte for å ferdigstille hele reportasjen, og det gikk over all forventning. Nå gjenstår det bare å skrive det da, hah. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg