Avslappende hyttetur

Denne helgen tok jeg og Daniel turen på hytta. Det var veldig koselig og avslappende, fikk koblet helt ut og tenkt veldig lite. Vi kosa oss med masse grilling og lange kvelder. På fredag handlet vi inn litt grillmat, frokost og kveldsmat for helgen, pakket litt klær og ting til Leo i bilen før vi satte kursen mot Skoganvarre. Når vi kom fram så litt serie før vi gikk ut for å fyre litt bål. Vi ble sittende en god stund rundt bålet, snakket og bare slappe av før vi gikk å la oss.

Vi sto sent opp på lørdag, spiste litt frokost og så på litt Vloggs – før vi plutselig måtte jobbe litt og kjøre til Kautokeino med en koffert. Det ble en lang tur denne lørdagen, og middagen ble ganske sein. Vi hadde planlagt å grille med lillebror, og dette skjedde ikke før i ni tiden denne kvelden. Det var likevel utrolig koselig, og vi ble sittende til halv ett foran bålet og bare bable om alt mulig rart før lillebror kjørte hjem og vi gikk å la oss.

Søndag sov vi utrolig lenge. Jeg tror ikke vi var oppe av sengen før klokken nærmet seg tolv, og frokosten ble grillet på bål. Ute var været veldig bra, solen skinte og temperaturen var oppe i 14 grader. HERLIG☀️ Vi tilbringte mye tid ute før vi pakket sammen sakene våre og kjørte tilbake til Lakselv. Middagen tok vi i Finland🍔

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg