De siste ukene

Det gikk virkelig rett fra vinter til sommer på knapt en uke. Det resulterte i flommen vi hadde, men det har virkelig vært fint vær siden den gang. Akkurat nå sitter jeg på verandaen vår i bare bh og shorts, og solen steker på en skyfri himmel, mens gradestokken begynner å nærme seg 20 grader. Det er heldigvis litt trekk i lufta.

De siste ukene har gått litt i ett for min del, og dagene har gått i surr. Jeg har sovet lenge, og lagt meg sent. Jeg har jo sommerferie, så da blir døgnrytmen helt på tryne. Jeg jobber bare annenhver helg på YX for øyeblikket, og tar livet med knusende ro etter fullført studie. Skal bli spennende å se hva livet videre bringer med seg.

Jeg og Daniel er også kommet godt i gang med våre mange prosjekter på huset. Det har skiftet farge fra hvitt til grått på utsiden, det eneste som gjenstår er veranda-siden å male, samt listene og hjørnekassene som skal bli hvite. Vi forbereder området som skal bli parkeringsplass, og har sagd ned mengder av skog. Akkurat nå holder Daniel på med de største trærne, og dem faller en etter en, mens jeg har klippet gresset, for det begynte virkelig å bli høyt. Det er egentlig en veldig flott lørdag!

Hestene har også fått komme på sommerbeite.
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg