Göteborg!

Ah, for en nydelig dag det har vært i dag!

I går kom Daniel med flyet til Kristiansand. Endelig var det hans tur å komme hit ned litt, men som den durasellkaninen han er, så klarer han jo ikke å bli der i lengre enn én time. Tidligere denne uken hadde han nemlig bestemt seg for at vi ikke skulle være hjemme denne helgen, men mye heller farte Sør-Norge på langs ++.
Én time etter at han landet i Kristiansand, var vi allerede på vei til Fredrikstad. Vi var der seint den kvelden, og ble en natt hos onkel Sigmund som var så snill at vi kunne bli på mellomlanding hos han. Planen var nemlig å kjøre til Göteborg i Sverige. I dag tidlig gjorde vi nettopp det, og hit kom vi. Vi fikk vært på Volvo Museum, og det var utrolig kult. Vi er begge veldig interessert i Volvo, så dit måtte vi selvsagt når vi først var i “Volvo-byen”.

Barnas bil
Typisk bil man ser i mange gamle filmer!
Fant til og med en norsk volvo!

Når vi var ferdig der, kunne vi dra å sjekke inn på hotellet. Daniel hadde jo booket suiten til oss, og herregud så deilig det var! Stort fint rom, med to toalett, en dusj, en liten stue og soverom. Å selvsagt med DEN fine utsikten over Göteborg.
Men, Göteborg er det mest rotete byen jeg har vært i. Det å kjøre rundt her er jo helt håpløst når det er veier på kryss og tvers, GPSen svikter og vi ikke har snøring på hvor vi skal. Vi har sikkert kjørt feil over 20 ganger bare i dag, MEN vi har kommet oss frem – bare det er jo helt utrolig!

Nå er vi akkurat kommet tilbake til rommet etter å spist en heftig middag i restauranten på hotellet. Burgeren her var utrolig god. Liten, men vanvittig mektig. Kjenner at søvnen begynner å synke inn nå.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg