Lenge fikk du leve

I dag fikk jeg en utrolig trist beskjed mens jeg var på skolen. Vår kjære lille Lucky har nå sovnet inn og forlatt denne eksistensen. Lucky var vår lille blandingshund, og han ble hele 17,5 år. Med andre ord har han vært en del av barndommen min, og jeg var vel rundt tre år når vi tok han til oss. Han har vært med på alt – scooterturer, fisketurer, hytteturer, Sverigeturer, flytting osv. Han har vært en del av familien i 17,5 år.

Lucky har opplevd veldig mye, men han har nesten alltid kommet seirende ut av det. Han var blitt angrepet av en stor hund, med kjøttsår over hele ryggen – han overlevde det. Han har nesten blitt tatt av en ørn, mens han sto i bånd ute. Han har blitt dømt til døden av politiet, for noe som ikke var hans feil – han overlevde det (dyrlegen nektet å avlive en så lykkelig og snill hund). Han har falt ned trappen og fått hoften ut av ledd i en alder av 16 år – han overlevde det. Han har levd over ett år lenger enn hva vi hadde forventet, men nå var hans tid her.

Å selv om alderen sa at han var gammel nå mot slutten, var det kun inne du merket at han var det. Ute spratt han rundt, løp, koste seg og var som en lykkelig liten valp – du kunne tro han var 2 år igjen. Han var både blind og døv, men det stoppet ikke han. Jeg er imponert over den lille helten vår.

2006❤️
2014❤️

 

August 2018❤️
I dag

Hvil i fred lille venn❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg