Leo – min perfekte hund

Nå er det snart to måneder siden jeg overtok Leo, og disse månedene har vi lært han å kjenne. På denne korte tiden har jeg forelsket meg helt i den lille karen, og han er absolutt den perfekte for oss. Her er noen av grunnene hvorfor;

❤️ Robust, men liten. Leo er litt større enn en vanlig Chihuahua, og er litt kraftigere da spesielt beina, men han er fremdeles liten. Jeg har den siste tiden ville ha en veldig liten hund, da de er lettere å ta med overalt og lett å ha med å gjøre. Leo er perfekt i størrelse!

❤️ Bjeffer ikke. Til å være en liten hund, så bjeffer Leo svært sjeldent. Han kan finne på å bjeffe når han ser en annen hund, eller spesielt når andre hunder bjeffer.

❤️ Leken, men kosete. Han elsker kos, og kan ligge flere timer å få kos. Han er så glad i kos at hvis du slutter, så bruker han labben til å tigge mer, man får egentlig ikke lov å stoppe. Samtidig så er han veldig glad i å leke og løpe. Han kan løpe rundt deg eller leken man kaster.

❤️ Veldig knyttet til eierne sine. Etter at jeg hentet Leo i begynnelsen av juni, og tok han fra sitt egentlig hjem, har han blitt helt avhengig av spesielt meg. Han blir veldig glad når Daniel kommer hjem, men han er avhengig av meg og blir i ekstase når jeg kommer hjem. Han fotfølger meg, venter hvis jeg blir borte og sover i kofferten min.

❤️ Lydig. Som regel hører han etter og er veldig lydig, bortsett fra når jeg sier han må slutte å tigge. Han er en ekspert i å tigge.

❤️ Han kan gå løs. Jeg trenger ikke ha Leo i bånd til en hver tid og han kan fint gå løs. Det er noe jeg setter veldig pris på, spesielt med så stor tomt han kan boltre seg i. Jeg bruker som regel bånd når vi går turer utenfor det område han allerede kjenner fra før.

❤️ Litt redd, men også tøff. Han er i noen tilfeller veldig skeptisk til det som kommer, og kan skygge banen litt, men med litt oppmuntring blir han en liten tøffing.

❤️ Utrolig snill. Leo er en utrolig snill hund, som er enkel å ha med å gjøre. Jeg har ikke møtt en snillere liten skapning enn Leo, og syns vi var ganske heldig der. Små hunder har i mange tilfeller litt adferdsproblemer, bjeffer mye og ikke de enkleste hundene – men Leo er langt ifra en vanlig liten hund. Han er en skikkelig sjarmør!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg